To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

L. - Czw Sie 28, 2008 01:32

Sytuacja wygląda tak, że są trzy osoby na jedną samiczkę :| i chyba bede musiała losować, bo nie umiem wybrać...
ivi - Czw Sie 28, 2008 06:08

Znając moje szczęście, (raczej jego brak) na bank będzie to Elize =(
Aha a czy nie decyduje o tym kolejność składania CV?cz w ogóle jakaś kolejność była?

BlueBlossom - Czw Sie 28, 2008 09:10

L., czy Ely jest już zarezerwowana ?? bo jest przy niej znak zapytania...
ntliee - Czw Sie 28, 2008 13:00

świetnie że wszystkie maluchy znalazły domek :D

a możemy liczyć na fotki?

ivi - Czw Sie 28, 2008 14:23

Fajnie że wszystkie znalazły domki, ale nie wiadomo który szczurek idzie do kogo... Albo ją źle patrzę...
L. - Czw Sie 28, 2008 15:18

ivi, pisze na s.19 :wink:

Już zawczasu zapraszam do tematu miotu "J" :)
Piękne ciapki, plamki, kropki :serducho:
http://forum.szczury.biz/...p=205360#205360

BlueBlossom, tak ona jest zarezerwowana już od co najmniej tygodnia :wink:

[ Dodano: Czw Sie 28, 2008 16:34 ]
Wszystkie malce mają domki. :serducho: :mrgreen:
Przepraszam tych, dla których nie starczyło. :(
Jednak owe osoby jeśli zechcą mają pierwszeństwo w miocie "J" wystarczy napisać w tej sprawie do Marty :)

Matrix - Czw Sie 28, 2008 15:40

L. napisał/a:

Ely D, standard siamese varieberk - rezerwacja Matrix

Ok, ok... przyznaję się :P Przyszedł czas doszczurzyć się siamem :mrgreen: :serducho:

BlueBlossom - Czw Sie 28, 2008 16:04

L., przepraszam bardzo ,ale czegoś tu nie rozumiem czekam już pół roku i jak pani wcześniej mówila byłam 4 na liście ,a teraz wyszło ,że dla mnie samiczki już nie wystarczyło. Coś tu jest nie w porzadku... :?
Anonymous - Czw Sie 28, 2008 16:19

BlueBlossom, czasami bywa tak, że nie wystarcza maluchów, więc nie rozumiem co tu ma być nie w porządku :roll:
Ninek - Czw Sie 28, 2008 19:54

A możemy liczyć na jakieś fotki? Chociaż jakąś jedną, jedyną całej gromadki :serducho:
Mona - Czw Sie 28, 2008 21:53

Taaak! Fotki :D
Hehe a ja już usiedzieć nie mogę!! Moja słodziutka Elize!! :slinisie: :falover:
W domu długo ze mną nie wytrzymają i chyba równie mocno pragną przybycia maleństwa bo wtedy przynajmniej przestanę latać, kwiczeć, piszczeć i się zachwycać :D cóż jakoś trzeba swoją radość wyrazić!
:hyhy:

vedzion - Czw Sie 28, 2008 22:08

Dołączam się do prośby o fotki maluszków i Holy!!! Siedzę i siędzę przed tym kompem i czekam na nowe wieści i fotki, juz mi chyba z tego przejęcia niebawem szczurzy ogon wyrośnie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lavi - Pią Sie 29, 2008 10:37

Matrix, Gratulacje siamesika! Już na wystawie wspominałaś, że chciałabyś mieć :D
Pacyfka - Pią Sie 29, 2008 11:25

zazdroszczę strasznie nowym domkom, bo maluchy przecudniaste są, a jak patrze na Elmo :serducho: i jeszcze o nim czytam, to już w ogóle nic tylko z podłogi ścierać :sirwwt: dobrze, że żaden selfowy burzowy pan nie został, bo bym umarła chyba.. chociaż i tak mnie korci, żeby porwać Emika :sirwwt: :hyhy:
Matrix - Pią Sie 29, 2008 14:31

Lavi, dzięki dzięki :mrgreen: Nie mogę się doczekać maluszka :) Wprawdzie to nie seal point, ale siamese to siamese :> Ely jest śliczna :serducho:

Jak reszta tu zgromadzonych domagam się fot :> :foty: