Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
Andzia - Czw Lip 31, 2008 17:12
Layla, cuuudnie już nie mogę sie doczekać Jak mi się uda to będe i w sobote i w niedziele, ale w sobote jakoś po południu bo rano przyjeżdżam do Gdańska dopiero
nezu - Czw Lip 31, 2008 19:28
Strzyga też zdrowa, Gytcie niestety się nie udało wyzdrowieć do badania kontrolnego. Tak więc jutro przybywam do Trójmiasta ze Strzygoniem przebrzydłym i stertą świstków..
Do zobaczenia!
Może trochę odreaguję..
Layla - Czw Lip 31, 2008 19:40
nezu, będzie mi bardzo miło gościć Cię wraz ze Strzygą
PS: L, sachma - czy brać poidło?
Azi - Czw Lip 31, 2008 20:29
nezu, skoro Ty masz stertę, to ja mam chyba górę
panny przygotowane i na razie (nie)szczęsliwe
L. - Czw Lip 31, 2008 20:29
Layla, dobrze by było
Azi - Czw Lip 31, 2008 20:47
L. napisał/a: | I kto wpłacał 20 zł jako jakis Piotr? chyba K ? - Lara? | bardzo prawdopodobne, potwierdzenie przelewy widzialam dzisiaj osobiście
nezu - Czw Lip 31, 2008 22:27
Chciałam zapytać czy wystawa na czymś straci jeśli nie przyjadę z Strzygą do Gdańska... Postaram się być w Olsztynie, ale Gdańsk zaczyna być miejscem abstrakcyjnym..
Mam w domu podwójną żałobę a do tego wypatrzyłam krew z dróg rodnych Isis...
Wszystko na raz... po prostu boję się zostawiać szczury same...
nutaka - Czw Lip 31, 2008 22:41
nezu, przyjedz
ale jesli miałoby sie to zle skończyc dla Isis to lepiej zostań..
nezu - Czw Lip 31, 2008 22:51
Bardzo chciałam wystawić Strzygę... I i tak muszę odebrać mojego Fairytale`a więc w Gdańsku być muszę. Na wystawie będę, tylko nie wiem czy wystawiając szczury przez najbliższe dwa dni weekendu, czy tylko na parę godzin i spowrotem do Malborka i chorującego stada...
Na pewno też nie przyjadę jutro, co najwyżej, jeśli zdecyduję się wystawiać Strzygę, bladym świtem w sobotę..
Przepraszam..
Andzia - Czw Lip 31, 2008 23:34
nezu, wszyscy zrozumieją, nie przepraszaj
Choć nie ukrywam że bardzo mi zależało na spotkaniu z Tobą mam nadzieje ze za stadkiem będzie ok
ciacho - Pią Sie 01, 2008 06:39
już w krótce
Anonymous - Pią Sie 01, 2008 07:27
nezu, najchętniej powiedziała bym: przyjedź mimo wszystko, ale rozumiem sytuację...
L, sachma - co w takim razie należy zabrać ze sobą?
L. - Pią Sie 01, 2008 08:20
nezu, myślę, że Layla się nie obrazi jakbyś jej Strzygunię zostawiła
Ale rozumiemy.
Ren,
* zaświadczenie od weta
* dowód wpłaty
* zgłoszenie
* jak masz taki mały pojniczek to możesz wziąć, my mamy ich 20, ale no jest szczurów ponad tyle
Jeśli nocujesz w 3miescie to wszystko to co szczurom potrzebne do przeżycia
Na wystawie szczurki bedą miały zapewnioną wodę, ściółkę i pokarm
i lokum.
Chyba, że jesteś jedną z tych osób, które miały wziąć faunabox
Przypominam tym co się zadeklarowali , że pożyczą - o transporterach wystawowych !
Layla - Pią Sie 01, 2008 08:23
L. napisał/a: | myślę, że Layla się nie obrazi jakbyś jej Strzygunię zostawiła |
Ba, nezuś, jasne. Możesz zostawić mi Strzygę i odebrać w niedzielę, coby nie targać jej tam i z powrotem. Tylko że jako lokum mam już tylko koci transporter, bo mam już dwie weekendowe panienki Coli.
Anonymous - Pią Sie 01, 2008 09:25
L., chodziło mi właśnie o rzeczy typu pojnik i jedzonko, bo nie wiedziałam jak Wam tam wyszło finansowo
L. napisał/a: | Chyba, że jesteś jedną z tych osób, które miały wziąć faunabox |
Niestety, ja jestem jedną z tych osób, które będą żerować na dobroduszności SHSR Ale pojnik wezmę
|
|
|