To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "M" Rat's Troop - FOTY str.7

sachma - Pon Sty 18, 2010 23:27

Morfeusz wczoraj odszedł. Czekam na wyniki sekcji. [*]
quagmire - Wto Sty 19, 2010 12:54

Kolejny :(
Czemu nie mogą dożyć chociaż wieku swoich rodziców?

['] dla Morfeuszka

Semena - Wto Sty 19, 2010 16:39

Mój Boże, to smutne :( to wciąż przypomina mi, jak kruche jest życie mojego Mefisia. :cry: Dla Morfeuszka na drogę [']
quagmire - Wto Sty 19, 2010 17:08

I jak? Są już może wyniki?
sachma - Czw Sty 21, 2010 00:02

prosimy o dużo kciuków dla Malici.. jest bardzo słaba.. już siedzi u mnie.. jutro rano do weta.. ale ja się boję.. boję się że usłysze to co przy Vanilii.. bo stan jest bardzo podobny ;( dodajcie jej sił.. bardzo ich teraz potrzebuje..

wyników sekcji Morfeusza nie będzie.. kolejna osoba zostawia mojego wnuka na balkonie w taki mróz... wet nie zgodził się na wykonanie sekcji bo ciałko było zamrożone.. nie wiemy nic :/

.. a później ludzie się dziwią że robię mioty tylko dla "znajomych"... :/

gratis - Czw Sty 21, 2010 00:16

Masa kciuków dla Siostrzyczki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
heniok - Czw Sty 21, 2010 07:44

sachma napisał/a:
prosimy o dużo kciuków dla Malici..

Kciuki na miejscu :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

klaraurs - Czw Sty 21, 2010 08:52

I ode mnie też :kciuki: :kciuki: :kciuki:
baradwys - Czw Sty 21, 2010 09:04

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: tak mocno jak tylko się da
quagmire - Czw Sty 21, 2010 11:30

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Mali, trzymaj się malutka.

sachma napisał/a:
kolejna osoba zostawia mojego wnuka na balkonie w taki mróz... wet nie zgodził się na wykonanie sekcji bo ciałko było zamrożone.. nie wiemy nic

A wystarczyło się spytać :(

Semena - Czw Sty 21, 2010 12:08

Ojej, kolejna... :( mnóstwo :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
quagmire - Czw Sty 21, 2010 12:35

sachma, a wiesz, co się stało Morfeuszkowi? Czy chorował? Czy miał jakieś guzki? Jak z jego tylnymi łapkami? Czy chudł? I czy jest szansa na to, że umarł po prostu ze starości?
sachma - Czw Sty 21, 2010 15:14

Wiem ze był obmacywany regularnie - nie było guzów do wyczucia, wiem że ostatnio był ospały i słabł z dnia na dzień, wiem że w wieczór śmierci ciężko mu się oddychało. to mogło być ze starości..

Malicia już po wecie.. dostaliśmy antybiotyk, witaminki i mamy podawać lakcid.. i trzymać w cieple i dobrze karmić.. i w ogóle uf.. bo jej stan jest spowodowany po prostu ogólnym osłabieniem organizmu (operacja, kłopoty z martwicą, a teraz przeziębienie..) ale walczymy, Malicia też walczy zwłaszcza z osobą która próbuje jej zrobić zastrzyk.. wetka kazała być dobrej myśli, kolejna wizyta w sobotę.

Łosoś - Czw Sty 21, 2010 15:17

Trzymam kciuki za Malicie :kciuki:
A Makusia trzyma się dobrze, nie chudnie, wciąz jest pełna energii i zapału.

quagmire - Czw Sty 21, 2010 15:39

Łosoś, dobre chociaż to :mrgreen:

A za Mali nadal mocno :kciuki: :kciuki: :kciuki: