To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny A2 SunRat's - rez. str. 9, 2 lata

Nietoperrr... - Pią Mar 30, 2012 06:06

Oli,bo on miał do mnie trafic i wszystko byłoby wtedy normalne i wytłumaczalne (ja też jem w takiej pozycji! :P ),a tak,to mi go gwizdnęłaś i rozbiłaś nietoperową rodzinę! ;(
heniok - Pią Mar 30, 2012 06:15

Nietoperrr..., tylko że on to ONA :lol:
Nietoperrr... - Pią Mar 30, 2012 08:12

Nie ważne! :P Nietoperz,to nietoperz!Zabrała mi,o! :lol:
(on pisałam w formie on-szczur :wink: )

quagmire - Pią Mar 30, 2012 08:25

Oli, zrób zdjęcie :) Średnio umiem to sobie wyobrazić :D
Oli - Pią Mar 30, 2012 11:21

quagmire, nie da rady, za szybka jest, ale w moim temacie na filmiku w pewnym momencie przyjmuje podobną pozycję siedząc na drzwiczkach ;)
MalaBoo - Pią Mar 30, 2012 17:28

a Aurea jak się mocno zirytuje to macha końcówką ogona! :lol:
emileczka - Pią Mar 30, 2012 19:53

Oli, to musi bardzo smiesznie wyglądać, pewnie boi się, że chłopcy jej zabiorą, a oni tak nie portrafią pewnie
Nietoperrr... - Pią Mar 30, 2012 20:35

emileczka,a może to dlatego,że te szczury to takie rozciągłuchy? :P Mój Akuku (a jednak powinien być Azorek :wink: ),to też taka glizda wielka,długa,rozciągliwa,co to zawisa w miejscach,gdzie normalny szczur wisieć nie powinien :P
Akysz woli w tym czasie paluchy moje lizać,a jak mu mówię "akysz ty Akyszu",to się patrzy jak na głupa :wink:

radzioo81 - Sob Kwi 07, 2012 18:56

Alfik zaczyna od władzy do głowy dostawać chyba... co rusz toczy boje z chłopakami czasem mniej czasem bardziej zażarte... na razie ran nie ma ale to co widziałem to... :roll: podbiega lub podchodzi do któregoś z ogonów i go normalnie łapie za sierść albo za ucho i ciągnie... niektórzy maja cierpliwość (Ulfik i Krykiet) a niektórzy nie i się wkurzają i z kopytami (Blackie i Brykiet) na niego a ten w pisk...
ale ogólnie fajny jest... dowiedziałem się że przepada za orzechowymi chrupkami... na dźwięk szeleszczącej torebki w której są chrupki to ze snu potrafi się bestia zbudzić i czekać przy klatce na chrupka... albo wkładam paluchy do klatki ten podchodzi i zaczynam go drapać a on jakby się jeszcze bardziej przytulał...
waga z dzisiaj 396 gram...

Oli - Nie Kwi 08, 2012 16:14

emileczka napisał/a:
pewnie boi się, że chłopcy jej zabiorą
:cojest: to jest ostatnia rzecz o której ona myśli :D ma nad nimi władzę absolutną! :serducho:
MalaBoo - Wto Kwi 10, 2012 14:46

Aurea:

Aisza:

emileczka - Wto Kwi 10, 2012 14:55

MalaBoo, zdjęcia ładne, a jeszcze bardziej szczury :mrgreen:
Nietoperrr... - Sob Kwi 14, 2012 22:21

A my dziś tresowaliśmy kota :mrgreen: Po szczurzemu,a co!
Akuku miał frajdę nieziemską,kota sterroryzował i triumfalnie ujarzmił :mrgreen:
---

A tu zatriumfował w pełni! :lol: (Od dziś udzielamy lekcji ujarzmiania dzikiego ZŁA :mrgreen: )

Akysz ciut ostrożniej,choć i tak wykazał odwagę na wysokim poziomie!
---

Chłopaki niezmordowanie wariują po klatce,na wybiegu,wszędzie!Smoki takie wielkie,niby z wyglądu dorosłe,a cielaki takie dwa rozbrykane szalone,przecież to dzieciaki jeszcze są! :lol:

emileczka - Sob Kwi 14, 2012 23:07

Nietoperrr..., niemożliwe, ten kot to chyba podrabiany, moje wszystkie szczury boja się kota.
Anonymous - Sob Kwi 14, 2012 23:16

Amant tez wsrod kotow hasa :twisted: po jednym nawet lazi:)
Nietoperrr - sliiiiiiczna koteczka :serducho: