To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12

Anomalia - Śro Cze 23, 2010 20:00

No ja się zaraz posikam chyba. xD
Anonymous - Śro Cze 23, 2010 20:11

a ja to bym chciała, żeby znaleźli się chętni na te dwa małe węgielki. chłopcy są cudnie smoliście czarni. i naprawdę, mógłby ich ktoś pokochać...
LalaAla - Śro Cze 23, 2010 20:20

A da się już okreslic mniej więcej usposobienie maluszków?? :) Jestem ciekawa jak się ono kształtuje :)
wushu - Śro Cze 23, 2010 20:25

Złośliwe, uparte i hałaśliwe :wink:
LalaAla - Śro Cze 23, 2010 20:35

No chyba Twoje :P
Moje i Tomka są na pewno cudownymi aniołkami :D

magnes - Śro Cze 23, 2010 20:42

Moje na każdym zdjęciu przytula się do innych :serducho: na niektórych widać tylko tylną łapcie :serducho: Rozpłynęłam się
Anonymous - Śro Cze 23, 2010 20:47

LalaAla napisał/a:
A da się już okreslic mniej więcej usposobienie maluszków?

ciężko raczej, przynajmniej mi, bo ja ich nawet dobrze nie odróżniam ;) może Ren jak ogarnie przeprowadzkę to za jakiś niedługi czas znajdzie chwilę żeby podać więcej szczegółów, a tymczasem ja bym powiedziała, że póki co maluchy są maluśkie jak myszki i strasznie słodkie. wzięte na ręce wtulają się i... zasypiają. wypuszczone na ręcznik do zdjęć na zmianę to próbowały się schować i ułożyć jedno na drugim do snu to znów biegały jak szalone we wszystkich kierunkach. z upodobaniem też męczą swoją mamuśkę, byle tylko przyssać się do cyca.

nie są też na razie strasznie hałaśliwe - strasznie hałaśliwy to jest teraz miot N ;)

Anomalia - Śro Cze 23, 2010 21:12

mataforgana napisał/a:
wzięte na ręce wtulają się i... zasypiają.

Powolii się rozpływam... :serduszka:

harpoonka - Czw Cze 24, 2010 13:27

Ach, cudne te maluchy sa :serducho: :serducho: :serducho:
Chlopu mojemu zdjecia pokazywalam i sam zaczal sie zachwycac, czym mnie bardzo zdziwil ;)

mataforgana napisał/a:
a ja to bym chciała, żeby znaleźli się chętni na te dwa małe węgielki. chłopcy są cudnie smoliście czarni. i naprawdę, mógłby ich ktoś pokochać...

Mnie caly czas to meczy wlasnie ;P Kusza te wegielki, oj kusza...
Jakbym nie musiala teraz troche kasy oszczedzac, to bym sie chyba nie zastanawiala, a tak to ciezko jest niestety...
Trzymam kciuki, zeby malce tez szybciutko znalazly domki!!! :kciuki:

Anonymous - Czw Cze 24, 2010 18:22

Jesteśmy już przeprowadzeni :) . Teraz jest 55 szczurów na trochę ponad 40 metrach kwadratowych, plus nasza czwórka i dwa psy :lol: . Czyli ogólnie jest hardcore :P . Jak się trochę ogarniemy, to opiszę charakterki maluchów :wink:
LalaAla - Czw Cze 24, 2010 18:30

A jak już będziesz miała czas to zrobisz tak, że dasz zdjęcie każdego z maluszków podpisane imieniem i opiszesz charakter?? :) Bo ja w sumie wśród tych agutkowych maluchów nie mogę wypatrzyc mojej Quintesencji :(
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 18:33

LalaAla, nie wiem czy aż tyle czasu będę miała, ale się postaram :wink:
magnes - Czw Cze 24, 2010 18:34

LalaAla, charakterki się jeszcze zmieniają, teraz może byc aniołkiem, a za dwa tygodnie będzie miał motorek w tyłku. :P
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 18:37

Magnes, a to swoją drogą :lol:
Anonymous - Czw Cze 24, 2010 18:39

no dokładnie, Magnes :)
nie ma opcji w tej chwili precyzyjnie ich opisać i zagwarantować że przed wyjazdem do domu to się jeszcze nie zmieni ;)