Wystawy szczurów rodowodowych - XII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
Badoha - Pon Wrz 13, 2010 07:03
Nominacje do championatu: EMI Sun Rat’s
Najlepszy szczur nie rasowy - LUSI - chyba nie muszę mówić, że jestem dumna
madzial13 - Pon Wrz 13, 2010 07:50
Shy_Lady, już poprawiałam
baradwys - Pon Wrz 13, 2010 08:16
i jeeee... dopiero teraz zauważyłam zdjęcia Milusiego
i mam ściółkę pod paznokciem
quagmire - Pon Wrz 13, 2010 12:29
Rozi jest Emerald Moon a nie SunRat's
Mój szkrab się nie zorientował, że dostał nagrodę, cieszy się tylko, że już jest w domu
A odnośnie zdjęć, to spojrzenie Viss, gdy patrzy na szczury jest po prostu bezcenne
devilline - Pon Wrz 13, 2010 16:43
Wrrrocław.
I swoją drogą Viss mnie nie zauważyła, przywitała się tylko z Erato, nad czym ubolewam... Poza tym miło było was wszystkich (tj. tych co poznałam) poznać : )
Oli - Pon Wrz 13, 2010 17:41
Off-Topic: | devilline napisał/a: | I swoją drogą Viss mnie nie zauważyła, przywitała się tylko z Erato, nad czym ubolewam... | zauważyła zauważyła, bo się nie mogła przestać rozpływać nad Twoją urodą w pociągu ja z resztą też jestem pod jej wielkim wpływem |
Azi - Pon Wrz 13, 2010 18:12
A ja chciałam wszystkim podziękować za to, ze się tak ładnie stawili i zachowywali i w ogóle mnie moralnie wspierali, chociaż pewnie nie zdają sobie z tego sprawy
A największe podziękowania dla gratis, którą mogę śmiało uznać za współorganizatorkę wystawy
wuwuna - Pon Wrz 13, 2010 21:19
quagmire napisał/a: | Rozi jest Emerald Moon a nie SunRat's | napisałam z rozpędu.
emileczka - Wto Wrz 14, 2010 06:33
wuwuna, tak dla ścisłości SunRat's nie Sun Rat's
Jestem taka dumna ze szczurów z naszym przydomkiem, gratulacje dla wszystkich zwycięzców
wuwuna - Wto Wrz 14, 2010 08:24
emileczka napisał/a: | wuwuna, tak dla ścisłości SunRat's nie Sun Rat's | bo jest jeszcze jedna sun rats to dlatego, ale już poprawiłam.
baradwys - Wto Wrz 14, 2010 08:34
wuwuna napisał/a: | bo jest jeszcze jedna sun rats to dlatego, ale już poprawiłam. | jest sunny rat
gratis - Wto Wrz 14, 2010 10:30
Ja lubuję zoobotanicę bardzo bardzo!
Było cudownie, jak zwykle. Azi, wieeelkie ukłony w Twoją stronę.
I żaden współorganizator, tylko młodzieży, które nudziło się w wakacje
devilline - Wto Wrz 14, 2010 13:46
Oli, oja
hefi - Wto Wrz 14, 2010 21:00
Ja normalnie znowu sie kurde zakochałam w ogonach niestety mój szanowny kolega małżonek skutecznie mnie przekonał że nie nadaje się na posiadanie zwierzaka który zyje tak krótko i doooopppaaa...
Ale miziałam i mogłabym dłużej... gdyby nie moje dziecie które skutecznie kazało sie kierować w stronę wyjścia najlepiej...
Gratulejszyn wszystkim.
gratis - Wto Wrz 14, 2010 21:09
hefi i miziałaś moojeee.
Taak! Dorwałam Hefiowych xD
|
|
|