To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata

Anonymous - Śro Lut 24, 2010 21:10

Zmęczona jestem, już poprawiłam :P

mataforgana, a Ty jak zwykle mnie denerwujesz :P

Anouk - Śro Lut 24, 2010 21:38

Przelew za konduktorkę wysłany, jeszcze tylko jutro poślę transporter z umową, a później pozostaje mi czekanie. Z każdym dniem coraz bliżej! :D A ja coraz bardziej chcę marzec...
mrófka - Czw Lut 25, 2010 00:37

przelew na konduktorkę - zapomniałam o tym szczególe :|

Ren, właśnie ile trzeba przelać dodatkowo za taki transport do Gdańska?

Anonymous - Czw Lut 25, 2010 07:51

mrófka, konduktorka kosztuje 25 zł, ale musisz też wysłać transporter. Jeśli chcesz czekać, to przyjadę na Wielkanoc do rodziców do Gdyni i wtedy mogę Ci przywieźć malucha :wink:
baradwys - Czw Lut 25, 2010 16:27

ja transporter wyślę jednak jutro bo dziś mi się jeszcze przydał xD
i się zastanawiam czy mały fauna nie wystarczy, bo jak mi wet wyskoczy to tylko koci mi zostanie :/

Anonymous - Czw Lut 25, 2010 16:34

Mały fauna raczej starczy :wink:
Anouk - Czw Lut 25, 2010 18:23

Dobra, paczka poszła w świat. Ren, jak coś, to umowa bezpiecznie leży sobie w faunaboxie ;] Tylko zapomniałam włożyć szmatek : ( Przypomniałam sobie jak wysłałam pakę... Skrobnę jeszcze PW dotyczące konduktorki.
mrófka - Czw Lut 25, 2010 19:14

Ren, dziękuję za miłą propozycję i ją doceniam :) , ale do tej pory to ja bym chyba doczłapała się do Poznania na piechotę, tak już się Primy doczekać nie mogę :wink:

przelew za konduktorkę, wysyłkę transporterka z podpisaną umową i ksero zrobię jutro :mrgreen:

LunacyFringe - Pią Lut 26, 2010 00:03

Jaaacie, jaka ja jestem ostatnio nieposkładana :roll: o 5 zł za mało wysłałam na konduktorkę :P Zaraz dostaniesz jeszcze piątkę xD
baradwys - Pią Lut 26, 2010 08:15

xD ja się po raz pierwszy cieszę że mam tego małego fauna :P bo dziś jadę do weta z moim zoo :P (przynajmniej po kieszeniach sobie ich nie będę musiała upychać :D , transporterek i umowa wysłane :) )
Anouk - Sob Lut 27, 2010 13:26

Jesuuu, przy dobrych wiatrach za tydzień wymiziam moje cudo :serducho: Ren, czy jeszcze przed wyjazdem maleństw możemy liczyć na 'pożegnalne' foty?

Jutro Piskawki kończą miesiąc!

Anonymous - Sob Lut 27, 2010 13:38

Anouk napisał/a:
Ren, czy jeszcze przed wyjazdem maleństw możemy liczyć na 'pożegnalne' foty?

Jasne :) . Tylko zbiorowe, bo indywidualnych nie dam rady :P . Ewentualnie jakieś zgrupowania płciowo-kolorystyczne :P

Anouk - Sob Lut 27, 2010 13:39

Rozpieszczasz nas Ren :mrgreen:
Anonymous - Sob Lut 27, 2010 15:56

nie gadaj Renia tylko wrzucaj foty :P
Anonymous - Sob Lut 27, 2010 19:43

No będą foty, ale jeszcze nie dziś :P