Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G of Anahata - Gina [*]
magnes - Pon Lis 16, 2009 15:44
Oli, no właśnie wiem hmmm...może Ren zgodziłaby się by maluch przed jej wyjazdem powędrowały do kogoś innego z Poznania i to od niego dałoby się odebrać kluchy(troche przekombinowane i bezsensowne, wiem.)
Anonymous - Pon Lis 16, 2009 15:51
no ja nie pomogę, bo w ten sam weekend jadę do Żarnowa
quagmire - Pon Lis 16, 2009 15:53
Szkoda, że Ren wyjeżdża. Bo jadę z przyjaciółkami na koncerty w weekend. W sobotę do Poznania, a w niedzielę do Wrocławia. Tylko że do Wro jedziemy tylko we trzy, a jedna wraca do Warszawy - pewnie TLK o 10.26 i myślę, że zgodziłaby się je zabrać. Byłoby to bez niepotrzebnego targania ich do Wrocławia.
Dajcie znać, a ja się dziś spytam Asi, czy to dla niej nie problem.
Anonymous - Pon Lis 16, 2009 19:55
No właśnie tylko mnie nie będzie w ten weekend akurat, mata też wyjeżdża, a Renowy i Błażej maty maja od rana do wieczora zajęcia na uczelni... Nie mam komu przekazać malców
Roth - Pon Lis 16, 2009 21:21
Może ja pomogę?
quagmire - Pon Lis 16, 2009 21:25
No właśnie Może Roth
Asia się zgodziła, więc jeśli się zdecydujecie, to piszcie.
Roth - Pon Lis 16, 2009 21:34
Jak coś mogę pomóc Tyle że ja mieszkam w Mosinie, 17 km od Poznania. Ale w Poznaniu jestem codziennie oprócz niedzieli.
hihi będę sobie mogła pomiziać maluszka
Anonymous - Pon Lis 16, 2009 21:49
Roth napisał/a: | Ale w Poznaniu jestem codziennie oprócz niedzieli. |
quagmire, czy Twoja koleżanka nie wraca czasem w niedzielę?
quagmire - Wto Lis 17, 2009 01:05
No właśnie w niedzielę
A obawiam się, że kiepsko będzie u mnie z ich odebraniem w sobotę i ewentualnym przetrzymaniem. Przyjeżdżamy ok 13.30, meldujemy się w hostelu i jedziemy do Puszczykowa, gdzie jest koncert. Wrócimy późnym wieczorem, a w niedzielę Asia do Warszawy, a my do Wrocławia. Więc w grę wchodzi transport tu i tu, ale raczej z dworca w Poznaniu w niedzielę.
scorpio80 - Wto Lis 17, 2009 01:28
ja mam wolne od niedzieli do wtorku włacznie więc moge ewentualnie gdy nikt sie nie zgłosi pojechać po maluchy potrzebny będzie tylko transporter na chłopaki dla dziewczynek wezmę mój bo niestety posiadam tylko jeden taki na 2 ogonki
Anonymous - Wto Lis 17, 2009 10:01
quagmire, no to niestety odpada, bo Roth nie może w niedziele...
scorpio80, ja mam wtorek wolny, więc jak nam nie wypali inaczej (a pewnie nie) to zapraszam
Devona - Wto Lis 17, 2009 13:15
Ja bym chciała odebrać szczurka w niedzielę we Wrocławiu, quagmire, zgodziła się przewieźć Ginę i zapewnić jej na czas podróży wszystko, co niezbędne (za co na pewno coś ode mnie dostanie, nawet jeśli nadal będzie twierdziła, że to nic takiego ), nie wiem tylko, czy Roth będzie mogła podwieźć małą w sobotę wieczorem z Mosiny do Puszczykowa.
Ren, wysłałam Ci pw .
scorpio80 - Wto Lis 17, 2009 14:00
Ren napisał/a: | ja mam wtorek wolny, więc jak nam nie wypali inaczej (a pewnie nie) to zapraszam |
no to czekamy na odzew warszawiaków a potem tylko fruuu po maluszki
Oli - Wto Lis 17, 2009 14:05
mogę pożyczyć duży faunabox na chłopaków
babyduck - Wto Lis 17, 2009 14:44
Słuchajta, jadę w poniedziałek do Poznania służbowo, wracam we wtorek wieczorem. Jeśli Ren podrzuci mi maluchy na dworzec, to bezpiecznie dojadą ze mną do Wawy.
W tej chwili sprawa jest pewna na 90%.
|
|
|