To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

Layla - Śro Sie 27, 2008 12:40

Ninek, masz PW :)
BlueBlossom - Śro Sie 27, 2008 12:52

Ninek, ja również czekam na rezerwacje samiczki.. i też bardzo chętnie zadzwoniłabym do L. i zapytałabym co sie dzieje... bo wogóle sie nie odzywa.. a czas leci.. i juz po malu tracę nadzieję, że ta rezerwacja wogóle dojdzie do skutku... :( ale niestety nie mam nr...
Mona - Śro Sie 27, 2008 13:45

Ja również czekam, zarówno na rezerwacje panienek (jak to dalej będzie), jak i na wieści co u maluchów i doczekać się nie mogę ;)
Ni nic innego nam nie zostało jak cierpliwe oczekiwanie na wieści od L.

vedzion - Śro Sie 27, 2008 14:05

Od wystawy cisza...

L., co z Tobą? Wszystko w porządku? Myślę, że nie tylko ja się zaczęłam niepokoić...

:( :( :(

Odezwij się i daj nam wszystkim znać, że wszystko w porządku.

Layla - Śro Sie 27, 2008 14:08

Słuchajcie, moderatorzy dysponują bazą numerów userów (tych, którzy się zgodzili i udostępnili). Numer L. podałam Ninek, niech jedna osoba zadzwoni, a nie hurtem ;)
sachma - Śro Sie 27, 2008 14:12

L. jest po za domem. mowila ze dzis wraca ;)
Ninek - Śro Sie 27, 2008 14:20

No to ja już jestem happy :)

Moooja :serducho: :serducho: :serducho:
http://www.fotosik.pl/sho...4a2dcca7d227e62

Layla - Śro Sie 27, 2008 14:34

Ninek, gratuluję :mrgreen:
Ninek - Śro Sie 27, 2008 14:37

Czekałam od roku, od planów na miot E EM i wreszcie sie doczekałam :mrgreen:
Ajaj, aż uwierzyć nie moge :lol:

ivi - Śro Sie 27, 2008 15:02

to całe szczęście może coś bedzie wiadomo.póki co chce zaklepać elize jeśli będzie wolna :D
vedzion - Śro Sie 27, 2008 15:34

Kamień spadł mi z serca. Już myślałam, że coś się stało. Fajnie, że L. dziś wraca, bo z pewnością opisze, co u Holy i maluszków. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mona - Śro Sie 27, 2008 21:10

Eh jak ta L. mogła nas na tak długo bez wieści zostawić ;)
Ninek gratulacje nowego dzieciątka, tylko pozazdrościć!
:slinisie:

L. - Czw Sie 28, 2008 00:03

o matulu :shock:
Ja tu sie odstresowuję 8) byłam poza miastem i dopiero dziś popołudniu wróciłam.

U El-ek bardzo dobrze ; ] maluchy dostały dziś nową klatusie. Mają teraz dużo przestrzeni do skakania i bojowania. Rosną jak na drożdżach.
Chłopcom schodzą całkiem nieźle jajeczka. A co najlepsze Holiśka nadal co najmniej 2-3 razy dziennie wypierdki karmi z cyca :wink:

Eldorado i Else Effect znaleźli domek ;]
Elwe jak już Mi się zdążyłą pochwalić - trafi do niej :mrgreen:

Problem jest tylko jeden - samiczek dla wszystkich nie starczy :( z góry przepraszam, ale ja nie mam władzy nad matką naturą.
Off-Topic:
Kilka dni temu urodził sie u nas miot J - będą blacki, agouti może jakiś blue - wszystkie cudownie znaczone w ciapki, kropki i co dusza zapragnie, osoby dla których nie starczy El-ki jeśli zechcą będą miały pierwszeństwo w wyborze szczurków z miotu "J" :)

Mała Mi - Czw Sie 28, 2008 00:27

noż w końcu, eLka!!! Ty to umiesz przetrzymać:P mój Elwuniek!!! :D ależem sie cieszę! super, że chłopcy mają już domki!!

wymiziaj całe stadko ode mnie :D

ivi - Czw Sie 28, 2008 00:45

L. A możesz napisać jak ma sie ta sprawa z samiczkami? Bo nic niestety nie wiadomo, a mnie już normalnie skręca z niepewności =(