Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
Layla - Śro Sie 27, 2008 12:40
Ninek, masz PW
BlueBlossom - Śro Sie 27, 2008 12:52
Ninek, ja również czekam na rezerwacje samiczki.. i też bardzo chętnie zadzwoniłabym do L. i zapytałabym co sie dzieje... bo wogóle sie nie odzywa.. a czas leci.. i juz po malu tracę nadzieję, że ta rezerwacja wogóle dojdzie do skutku... ale niestety nie mam nr...
Mona - Śro Sie 27, 2008 13:45
Ja również czekam, zarówno na rezerwacje panienek (jak to dalej będzie), jak i na wieści co u maluchów i doczekać się nie mogę
Ni nic innego nam nie zostało jak cierpliwe oczekiwanie na wieści od L.
vedzion - Śro Sie 27, 2008 14:05
Od wystawy cisza...
L., co z Tobą? Wszystko w porządku? Myślę, że nie tylko ja się zaczęłam niepokoić...
Odezwij się i daj nam wszystkim znać, że wszystko w porządku.
Layla - Śro Sie 27, 2008 14:08
Słuchajcie, moderatorzy dysponują bazą numerów userów (tych, którzy się zgodzili i udostępnili). Numer L. podałam Ninek, niech jedna osoba zadzwoni, a nie hurtem
sachma - Śro Sie 27, 2008 14:12
L. jest po za domem. mowila ze dzis wraca
Ninek - Śro Sie 27, 2008 14:20
No to ja już jestem happy
Moooja
http://www.fotosik.pl/sho...4a2dcca7d227e62
Layla - Śro Sie 27, 2008 14:34
Ninek, gratuluję
Ninek - Śro Sie 27, 2008 14:37
Czekałam od roku, od planów na miot E EM i wreszcie sie doczekałam
Ajaj, aż uwierzyć nie moge
ivi - Śro Sie 27, 2008 15:02
to całe szczęście może coś bedzie wiadomo.póki co chce zaklepać elize jeśli będzie wolna
vedzion - Śro Sie 27, 2008 15:34
Kamień spadł mi z serca. Już myślałam, że coś się stało. Fajnie, że L. dziś wraca, bo z pewnością opisze, co u Holy i maluszków.
Mona - Śro Sie 27, 2008 21:10
Eh jak ta L. mogła nas na tak długo bez wieści zostawić
Ninek gratulacje nowego dzieciątka, tylko pozazdrościć!
L. - Czw Sie 28, 2008 00:03
o matulu
Ja tu sie odstresowuję byłam poza miastem i dopiero dziś popołudniu wróciłam.
U El-ek bardzo dobrze ; ] maluchy dostały dziś nową klatusie. Mają teraz dużo przestrzeni do skakania i bojowania. Rosną jak na drożdżach.
Chłopcom schodzą całkiem nieźle jajeczka. A co najlepsze Holiśka nadal co najmniej 2-3 razy dziennie wypierdki karmi z cyca
Eldorado i Else Effect znaleźli domek
Elwe jak już Mi się zdążyłą pochwalić - trafi do niej
Problem jest tylko jeden - samiczek dla wszystkich nie starczy z góry przepraszam, ale ja nie mam władzy nad matką naturą.
Off-Topic: | Kilka dni temu urodził sie u nas miot J - będą blacki, agouti może jakiś blue - wszystkie cudownie znaczone w ciapki, kropki i co dusza zapragnie, osoby dla których nie starczy El-ki jeśli zechcą będą miały pierwszeństwo w wyborze szczurków z miotu "J" |
Mała Mi - Czw Sie 28, 2008 00:27
noż w końcu, eLka!!! Ty to umiesz przetrzymać:P mój Elwuniek!!! ależem sie cieszę! super, że chłopcy mają już domki!!
wymiziaj całe stadko ode mnie
ivi - Czw Sie 28, 2008 00:45
L. A możesz napisać jak ma sie ta sprawa z samiczkami? Bo nic niestety nie wiadomo, a mnie już normalnie skręca z niepewności =(
|
|
|