Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
Natalia - Pon Cze 30, 2008 12:22
wszystkiego naj, naj dla maluszków!
nutaka - Pon Cze 30, 2008 15:58
dla Waszych szuraków.
jaa to juz 5 msc....szybko minęło jeszcze pamiętam początki;p
devilline - Pon Cze 30, 2008 21:08
Ja tak troche późno, ale lepiej późno niż wcale
Zdjęcia musze Mohitkowi porobić.
Troche jaśnieje, ale mniej niż rodzeństwo.
Często są z nim problemy, bo nie dość że uwielbia ucieczki (z mojego obecnego stada jest to największy uciekinier) i już nieraz musiałam go gonić po całym pokoju odsuwając połowe mebli. Poza tym często miewa humory i nie ma wyczucia, co kończy sie kwikami iskanych przez niego szczurów i raz albo dwa, dziabem na mojej ręce Odnosze wrażenie że lubi mnie tylko za to że daje mu jedzenie, ale i tak jest z niego fajny facet
Ninek - Wto Lip 01, 2008 07:53
Spóźnione
Milcia jest samicą dominującą, została alfą w stadzie co przysporzyło mi sporo nerwów (Soliśka od zawsze była alfą, więc przejęcie tego stanowiska po 2 latach nie było szybkie i łatwe) Jest samicą bardzo dużą, obecnie waży ponad 350g i nie ma ani grama tłuszczu, z wiekiem stanie sie jeszcze masywniejsza, widać to już teraz. Jaśnieje bardzo wolno, co mnie niesamowicie cieszy Odkąd mieszka ze stadem przestała lubić pieszczoty. Czasami zachowuje sie tak, jakby uważała, że alfie nie przystoi przymilać sie do człowieka Jednocześnie przy człowieku jest bardzo wyluzowana. Bardzo nie lubi być zamykana w klatce...
Fotka sprzed paru dni (21 czerwiec bodajże)
Tygrys - Wto Lip 01, 2008 19:12
Hodari jest największy ze stada. przegonił obecnie Effiego co żadnemu sie nie udało. i wygląda tak samo jak Milcia. zdjęcia niebawem.
Kagero - Wto Lip 01, 2008 22:46
o, spóźnione, ale jak najserdeczniejsze: naj-naj-NAJLEPSZEGO!
cieszą takie rocznice, bardzo
Ninek - Śro Lis 19, 2008 11:23
Jak miewają sie 'dzieciaki'? Wszystko w porządku?
Milka ma guza Oglądajcie dokładnie reszte....
Tygrys - Śro Lis 19, 2008 13:22
Hodari zdrów jak ryba
gratis - Śro Lis 19, 2008 14:04
Rafutek też po staremu. Dzięki Ninek, za informacje
devilline - Śro Lis 19, 2008 21:00
Mohitek jest ze stali, jego zęby są ze stali i jego niepokorny charakter też jest ze stali
Dosyc często tłucze sie z Potkan'em i pokazuje mi idealny dowód na to, że nie powinno sie stawiać dwóch klatek przy sobie. Jak mi sie kiedyś uda, to nagram
A za 2 miesiące z napiwkiem dzieciaki kończą rok!
[ Dodano: Pią Sty 30, 2009 22:38 ]
Ha, ha, ha! Sto lat dla dziewczynkowych!
nutaka - Pią Sty 30, 2009 22:43
miziaki dla solenizantów
Tygrys - Pią Sty 30, 2009 22:54
Noooooo buziaki dla rodzeństwa!!!
Hodari nie zjaśniał ani trochę, i jeśli ktoś chce fotki husky nie reagującego na swoje geny to ja udostępnię
satanka666 - Pią Sty 30, 2009 22:57
no ładnie... to już rok?
Anonymous - Pią Sty 30, 2009 23:04
Najlepszego
Tygrys - Pią Sty 30, 2009 23:10
satanka666, tak. ten czas za szybko leci...
I czas kiedy nie będę miałą szczurka ani jednego też się zbliża nieubłaganie
|
|
|