To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot B2 SunRat's - rezerwacje str 7

Kami - Pią Paź 26, 2012 17:46

Bitwa i Batalia mają się dobrze. :) Bardzo fajne szczury z nich wyrosły. Są wesołe, ciekawskie, odważne in rozbrykane. Przy tym bardzo proludzkie, garną się do człowieka.
Batalia robi się coraz większą plastelinką na rękach, zrobiła się z niej kulka, ostatnio ważyła ok 400g. Bitwa niezmiennie szczuplutka, trzyma wagę na poziomie 300g.
Prawdopodobnie przyjedziemy na warszawską wystawę. :)

radzioo81 - Pią Paź 26, 2012 18:25

Kami napisał/a:
Prawdopodobnie przyjedziemy na warszawską wystawę. :)
pewnie po to by zagarnąć wszystkie nagrody ;) śliczne są Twoje ogony Kami.
Niamey - Pią Paź 26, 2012 20:50

Jedna odchowuje, druga randkuje, o czym tu pisać :lol:
hekatomba - Nie Paź 28, 2012 20:19

U nas spokojnie. :) Jakiś czas temu Biuti przeszła kurację antybiotykową (w osłuchu szmery i sporadyczne kichanie, płuca czyste). Aktualnie obie dziewoje mają się dobrze (waga: Biuti - 304g, Baccara - 270g). Zmieniły też lokum na większe i czekają na nową koleżankę. :mrgreen:

emileczka - Pon Paź 29, 2012 09:37

Biedronka jest kochanym draniem, szczuplusia i zaczepialska, bawi się ze mną jak podrostek. W sumie nie jest dużą samicą, nawet Wiciuszek jest większa.

Bucca to diabeł ugryzła mnie w wargę, wyglądałam jak po nieudanym zabiegu botoksem. Ładnie zajmuje się dziećmi, ciągle czujna i taka podobna do Biedronki.

Niamey - Pon Paź 29, 2012 10:46

haha, tak, Buczkę coś ciągnie do ust, mnie też podszczypywała :lol: Tę czujność to może do dzikuni podłapała :)
Zizollo - Pon Paź 29, 2012 10:59

to tak jak mnie Bonzo 2razy mnie złapał za wargę :mrgreen: ale już mam nauczkę i 3 razu mam nadzieję nie będzie :P
a to jest tak miśkowy brzusio :tummykiss:

hekatomba - Wto Lis 27, 2012 19:37

Baccara:

Biuti:

Ciotka Baccara z siostrzenicą Gumką:

W tle tzw. mistrz drugiego planu, czyli słoń od doroty33 :mrgreen:

A co nowego u sióstr i braci? :)

Niamey - Wto Lis 27, 2012 19:54

Baccara z Gumką :serducho:

Bucca jest super - biorę ją w dłoń i głaszczę, a ona śpi i zgrzyta ząbkami. Chyba macierzyństwo ją tak rozmaśliło. Chociaż z drugiej strony ostatnio urąbała mnie w język, jak go do niej wytykałam :rotfl:

heniok - Wto Lis 27, 2012 20:24

Niamey napisał/a:
Chociaż z drugiej strony ostatnio urąbała mnie w język,
Widocznie doszła do wniosku że pora na kolczyk w języku i chciała Ci pomóc przedziurkować :lol: :lol:
Niamey - Wto Lis 27, 2012 20:38

heniok, daj spokój, krwią plułam :lol: myślałam, że mi się szczur pomylił i to dzikunia, ale dzikunia by się po prostu grzecznie schowała, a nie jak ta zaraza - sru i dziurkuje język :rotfl:
heniok - Pon Gru 03, 2012 14:34

Truskawka, mamusia miotu na wystawie w Warszawie zdobyła – BEST IN SHOW SAMIC, II miejsce uszy dumbo, nominacja do championatu – 92,5 pkt.

Biedronka – najlepsza sierść standard, nominacja do championatu – 94.5 pkt.

Pyl - Pon Gru 03, 2012 14:37

heniok napisał/a:
Biedronka – najlepsza sierść standard, nominacja do championatu – 94.5 pkt.
A fotek na razie nie będzie :twisted:
radzioo81 - Pon Gru 03, 2012 14:43

heniok, gratulacje dla Truskaweczki. :)
Zizollo - Pon Gru 03, 2012 18:18

jestem dumna ze ślicznotki mamusi Truskaweczki jak również siostrzyczki duma rozpiera :mrgreen: