Mioty urodzone - rok 2012 - Miot B2 SunRat's - rezerwacje str 7
Kami - Pią Paź 26, 2012 17:46
Bitwa i Batalia mają się dobrze. Bardzo fajne szczury z nich wyrosły. Są wesołe, ciekawskie, odważne in rozbrykane. Przy tym bardzo proludzkie, garną się do człowieka.
Batalia robi się coraz większą plastelinką na rękach, zrobiła się z niej kulka, ostatnio ważyła ok 400g. Bitwa niezmiennie szczuplutka, trzyma wagę na poziomie 300g.
Prawdopodobnie przyjedziemy na warszawską wystawę.
radzioo81 - Pią Paź 26, 2012 18:25
Kami napisał/a: | Prawdopodobnie przyjedziemy na warszawską wystawę. | pewnie po to by zagarnąć wszystkie nagrody śliczne są Twoje ogony Kami.
Niamey - Pią Paź 26, 2012 20:50
Jedna odchowuje, druga randkuje, o czym tu pisać
hekatomba - Nie Paź 28, 2012 20:19
U nas spokojnie. Jakiś czas temu Biuti przeszła kurację antybiotykową (w osłuchu szmery i sporadyczne kichanie, płuca czyste). Aktualnie obie dziewoje mają się dobrze (waga: Biuti - 304g, Baccara - 270g). Zmieniły też lokum na większe i czekają na nową koleżankę.
emileczka - Pon Paź 29, 2012 09:37
Biedronka jest kochanym draniem, szczuplusia i zaczepialska, bawi się ze mną jak podrostek. W sumie nie jest dużą samicą, nawet Wiciuszek jest większa.
Bucca to diabeł ugryzła mnie w wargę, wyglądałam jak po nieudanym zabiegu botoksem. Ładnie zajmuje się dziećmi, ciągle czujna i taka podobna do Biedronki.
Niamey - Pon Paź 29, 2012 10:46
haha, tak, Buczkę coś ciągnie do ust, mnie też podszczypywała Tę czujność to może do dzikuni podłapała
Zizollo - Pon Paź 29, 2012 10:59
to tak jak mnie Bonzo 2razy mnie złapał za wargę ale już mam nauczkę i 3 razu mam nadzieję nie będzie
a to jest tak miśkowy brzusio
hekatomba - Wto Lis 27, 2012 19:37
Baccara:
Biuti:
Ciotka Baccara z siostrzenicą Gumką:
W tle tzw. mistrz drugiego planu, czyli słoń od doroty33
A co nowego u sióstr i braci?
Niamey - Wto Lis 27, 2012 19:54
Baccara z Gumką
Bucca jest super - biorę ją w dłoń i głaszczę, a ona śpi i zgrzyta ząbkami. Chyba macierzyństwo ją tak rozmaśliło. Chociaż z drugiej strony ostatnio urąbała mnie w język, jak go do niej wytykałam
heniok - Wto Lis 27, 2012 20:24
Niamey napisał/a: | Chociaż z drugiej strony ostatnio urąbała mnie w język, | Widocznie doszła do wniosku że pora na kolczyk w języku i chciała Ci pomóc przedziurkować
Niamey - Wto Lis 27, 2012 20:38
heniok, daj spokój, krwią plułam myślałam, że mi się szczur pomylił i to dzikunia, ale dzikunia by się po prostu grzecznie schowała, a nie jak ta zaraza - sru i dziurkuje język
heniok - Pon Gru 03, 2012 14:34
Truskawka, mamusia miotu na wystawie w Warszawie zdobyła – BEST IN SHOW SAMIC, II miejsce uszy dumbo, nominacja do championatu – 92,5 pkt.
Biedronka – najlepsza sierść standard, nominacja do championatu – 94.5 pkt.
Pyl - Pon Gru 03, 2012 14:37
heniok napisał/a: | Biedronka – najlepsza sierść standard, nominacja do championatu – 94.5 pkt. | A fotek na razie nie będzie
radzioo81 - Pon Gru 03, 2012 14:43
heniok, gratulacje dla Truskaweczki.
Zizollo - Pon Gru 03, 2012 18:18
jestem dumna ze ślicznotki mamusi Truskaweczki jak również siostrzyczki duma rozpiera
|
|
|