Mioty urodzone - rok 2010 - Miot B SunRat's - za TM.
heniok - Pon Mar 22, 2010 10:59
Wszystkich którzy odbierają maluchy poprzez wysyłkę konduktorską i nie otrzymają umowy do końca dnia dzisiejszego proszę o kontakt przez PW.
Proszę również o dopłatę pełnej kwoty za szczurka, wraz z kosztami konduktorki i pojemniczka
emileczka - Pon Mar 22, 2010 15:34
klaraurs, dziękujemy Ci za przecudowne foty
olus0312, o dziwo łysiutka, wszystkie trzy russian blue pointy tak samo lyse, czyli najbardziej i najdłużej nie widzę jeszcze u nich futerka , ale mam nadzieję, że przynajmniej przed wyjazdem trochę się ofutrzą
klaraurs - Pon Mar 22, 2010 16:31
emileczka napisał/a: | klaraurs, dziękujemy Ci za przecudowne foty | Proszę bardzo. Pierwsza próba i od razu wpadka Dobrze, że nie na całej linii
quagmire - Pon Mar 22, 2010 17:32
klaraurs napisał/a: | Pierwsza próba i od razu wpadka |
Ale jaka wpadka?
emileczka - Pon Mar 22, 2010 19:46
quagmire, myślę, ze chodzi o 'Zakręcone Kwiatuszki'
klaraurs - Pon Mar 22, 2010 21:19
emileczka napisał/a: | quagmire, myślę, ze chodzi o 'Zakręcone Kwiatuszki' | Dokładnie, może to był za duży skrót myślowy z mojej strony
quagmire - Wto Mar 23, 2010 10:15
klaraurs napisał/a: | emileczka napisał/a: | quagmire, myślę, ze chodzi o 'Zakręcone Kwiatuszki' | Dokładnie, może to był za duży skrót myślowy z mojej strony |
Nie za duży skrót myślowy, tylko kajasz się w niewłaściwym temacie - przecież tu wszystko pięknie zrobiłaś i nawet Bibusia nie pominęłaś
EpKee - Śro Mar 24, 2010 12:03
umowa odesłana priorytetem
olus0312 - Śro Mar 24, 2010 15:06
emileczka jak wygląda sprawa futerka? Nadal bez zmian? Czy może coś drgnęło
emileczka - Śro Mar 24, 2010 15:36
olus0312, mamy meszek , ale do pełnego ofutrzenia jeszcze trochę brakuje
Zaczynają przychodzić umowy
Mamy na:
SAMICZKI:
1. Bulinkę
SAMCE:
1. Blizzarda
quagmire - Śro Mar 24, 2010 15:44
Ja podpiszę dzisiaj
je je je je je je
olus0312 - Śro Mar 24, 2010 16:00
Hurrrrrra, hurrrrrrra jest umowa i jest meszek
zuuzuushii - Śro Mar 24, 2010 16:13
eeetam meszek, meszek... ja się pytam po co, skoro takie wyskubańce^^są potwornie urocze
Dori - Czw Mar 25, 2010 00:09
Buka, Bimber i Burleska już u mnie
Dziewczyny niezadowolone z opuszczenia rodzinnego gniazda, śpią przytulone w transporterze i ani myślą z niego wychodzić. Apetyt również zniknął. Za dużo nowości jak na jeden wieczór.
Bimber powiększa dziury w pojemniku i niucha przez nie z zaciekawieniem. Klatki już schną, dziewczynki zamieszkają razem, Bimber sam. Niestety moje samce nie spełniają żadnych warunków do zapoznania się z młodszym kolegą. Zdaję sobie sprawę, że dla niego zmiana otoczenia, nowe zapachy i brak towarzystwa są dość dotkliwe. W poniedziałek nie moje ogony pojadą do Olsztyna, a jak dalej - tego już nie wiem. Zapewne wkrótce się wyjaśni
/
Buka z Burleską odpierdzielają dzikie harce, natomiast Bimber ślicznie reaguje na imię
quagmire - Czw Mar 25, 2010 10:43
Bibuś też już w domku - z Pierwiosnkiem, więc mu raźniej.
Nie został zjedzony przez wujka Ryjka ani przez żadnego innego dużego chłopca.
Na razie powoli się łączymy
Foty niebawem
|
|
|