To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon

L. - Wto Mar 09, 2010 17:14

Rezerwacje prawie zakończone :) czekam jeszcze na decyzje dwóch osób.
Maluchy rosną jak na drożdżach, jedzą już suche i piją z pojnika. Ale Opa nadal jest przez nie męczona 8)
Bardzo lgną do człowieka, są zabawowe i urocze :D

Aby mieć już wszystko z głowy to przypominam, aby każdy załączył ksero dowodu os. do umowy, albo pamiętał aby je mieć przy sobie podczas odbioru malca i podpisywania umowy.

Malce kończą 5 tygodni dokładnie 23 marca.

3miasto - będę w nim 26-27.03 więc liczę na spotkanie z Wami, odbiór malców i podpisanie umów :wink:
mrófka
Magda P.
Epkee

Warszawa - Czy któraś z Was będzie jechała do Olsztyna? Czy maluchy trzeba będzie wysłać konduktorką (a umowy pocztą)? :wink:
Ilona Sz.
marlena85
bellieve86

Olsztyn
Kaś, a Ty wpadasz do mnie na herbatkę ? :]
o Dimishkę się nie pytam, bo to oczywiste ;p

Reszta świata - rozumiem, że czekacie z odbiorem maluchów do momentu wystawy w Katowicach ? :mrgreen:
gratis
Shy_Lady
cytryn007

cytryn007 - Wto Mar 09, 2010 17:29

marlena85, aaaaa no tak, dziekuję :oops:

[ Dodano: Wto Mar 09, 2010 17:32 ]
L., no mi Gratis obiecała dostawę do Wrocławia :)
a kiedy jeszcze jakieś foteczki?:))))

baradwys - Wto Mar 09, 2010 17:33

Off-Topic:
eL.ciu no tak było by chyba najnormalniej... Ale ja jeszcze przemyślę czy osobiście się nie pofatyguję bo mam szczura na adopcję do stolicy zawieźć jeśli nie znajdę transportu

marlena85 - Wto Mar 09, 2010 17:40

L. napisał/a:
Warszawa - Czy któraś z Was będzie jechała do Olsztyna? Czy maluchy trzeba będzie wysłać konduktorką (a umowy pocztą)? :wink:
Ilona Sz.
marlena85
bellieve86
ja mam pewien pomysł :-P jakby zrobić zrzutkę i wysłać jedną osobę do Olsztyna, wyjdzie taniej niż konduktorka, a maluchy będą wymiziane przez drogę :]
mrófka - Wto Mar 09, 2010 17:41

L., dziękuję za ifno :)
już się Quenti doczekać nie mogę a jej ciocia Primka też będzie szczęśliwa, że będzie druga mała pchełka, z którą sobie obie pobrykają :mrgreen:

baradwys - Wto Mar 09, 2010 17:42

Off-Topic:
mrófka, Primka to jej ciotka :P nie siostra :D

mrófka - Wto Mar 09, 2010 17:47

Shy_Lady, he he ja to jeszcze się wiele muszę naumieć bo ciągle zdarza mi się coś poplątać :mrgreen:
Dzięki za podpowiedź już poprawiłam :wink:

baradwys - Wto Mar 09, 2010 17:49

ale to jest proste :p
Primka i Opcia mają tego samego tatusia :)
więc są siostrami (przyrodnimi ale zawsze :) )
a dziecko siostry to siostrzeniec lub siostrzenica i mówi do Ciebie ciociu :)
więc to proste :)

mrófka - Wto Mar 09, 2010 18:04

no tak jak już się wie, że Opa i Prima to siostry to już wszystko jasne dalej jest :lol:
Bel - Wto Mar 09, 2010 18:25

marlena85, ja jestem jak najbardziej za :P nie wiem jeszcze jak by to było.Z tego co wiem Dori będzie w Mrągowie pod koniec miesiąca więc może ona mogłaby coś zaradzić :]
Ja w tym miesiącu na wycieczki pozwolić sobie nie mogę z braku czasu :/ więc jeżeli transport nie wypali-czeka mnie konduktorka :roll:

marlena85 - Wto Mar 09, 2010 20:03

believe_86 napisał/a:
Z tego co wiem Dori będzie w Mrągowie pod koniec miesiąca więc może ona mogłaby coś zaradzić
to by się fajnie składało :) jeśli to nie wypali, ja w któryś weekend ewentualnie mogłabym jednodniową wycieczkę zrobić. Jednocześnie jeśli Dimishka będzie chętna to można by samiczkę z miotu B SR jej do Olsztyna podrzucić :wink:
Dimishka - Wto Mar 09, 2010 20:09

Oczywiście, że jestem chętna :)
Dori - Wto Mar 09, 2010 20:45

Wyjeżdżam między 29.III a 1.IV do Mrągowa. Wracam mam nadzieję, jakoś między 7. a 9. IV, żeby zdążyć jeszcze na wystawę w KTW. Podróż PKS-em w obie strony. Bezproblemowo mogę kogoś komuś przewieźć, w mieszkaniu mojej familii są warunki na przetrzymanie osobników obu płci. Jedyne, co potrzebuję, to małe transportery na małe zwierzątka ; )
Dimishka - Wto Mar 09, 2010 20:54

Dori czyli możemy liczyć z Epkee na przywiezienie Buki i Bimbra?:D
Dori - Wto Mar 09, 2010 21:06

Możemy ;)