Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G of Anahata - Gina [*]
Nakasha - Sob Lis 14, 2009 17:23
Mówiłam, że będzie chaos jak skończą 3 tygodnie
Delegacja to jest bardzo dobry pomysł - jak do mnie przychodzą ludzie gdy jeszcze są wszystkie maluszki, to się nie mogą odkleić od klatki i potem wszystkie chcą zabrać
gratis - Sob Lis 14, 2009 20:06
właśnie sobie uświadomiłam, że jak dopiero będę mogła w delegację wyruszyc do Nakashy w nowym roku, matko, to straszne....
a Dory mi baśniowych wysyłała w pojemniczkach na żywnośc, dziury wierciła u pana od dorabiania kluczy, choc ja nie wiem jakim urządzonkiem on jej to wyrabiał
ale jak Renioł zaprasza to delegacja nie ma co się zastanawiac
Anonymous - Nie Lis 15, 2009 10:53
Nakasha napisał/a: | Mówiłam, że będzie chaos jak skończą 3 tygodnie
|
Dokładnie, chaos i anarchia
Tylko tyle udało mi się zrobić, zanim bateria padła na amen:
Na razie dostałam tylko dwie umowy, czekam na resztę. Na ustalenia co do delegacji też czekam
Anonymous - Nie Lis 15, 2009 10:58
http://www.fotosik.pl/pok...6623304a3f.html - jakie cudowne łysolki !
Devona - Nie Lis 15, 2009 22:38
Jeny, łyse dumbolki wyglądają, jakby odlatywały .
quagmire - Nie Lis 15, 2009 22:44
Ale śliczne łyseeeee
nie-łyse też
heniok - Pon Lis 16, 2009 07:14
Ren wiem jak działa poczta, ale do tej pory nie dotarła do mnie umowa , podeślij mailem wydrukuję i odeślę Ci egzemplarz.
Maluszki są śliczne i nie mogę się doczekać na naszą Gerthrudę
Co do delegacji to dobry pomysł, dziewczyny kto i kiedy chętny na wycieczkę do Poznania ?
Anonymous - Pon Lis 16, 2009 08:19
heniok napisał/a: | Co do delegacji to dobry pomysł |
I szczerze mówiąc chyba jedyny - razem nie pojadą, a jak każdy z Was ma płacić za konduktorkę, to już taniej Wam wyjdzie zrzucić się na bilet dla jednej osoby
[edyta]
heniok, wysłałam Ci już na maila. Czy ktoś jeszcze nie dostał?
Maluchy będą mogły wyruszyć w świat od przyszłego poniedziałku (poza Geshtinanną i Getsumei, bo je zabieram ze sobą do Gdyni ). Dlatego prosiłabym o wpłacenie reszty pieniążków do końca tygodnia.
heniok - Pon Lis 16, 2009 08:27
Ren napisał/a: | to już taniej Wam wyjdzie zrzucić się na bilet dla jednej osoby |
Dokładnie, najlepiej jakby mógł podjechać ktoś kto ma zniżkę studencką
Anonymous - Pon Lis 16, 2009 09:43
Ren, masz przepiękne maluchy. Są naprawdę wyjątkowe.
Anonymous - Pon Lis 16, 2009 10:38
Viss, dziękuję
Jutro będą nowe foty . Niestety zła wiadomość jest taka, że to najprawdopodobniej będą ostatnie, bo muszę oddać aparat... Ale może mata pożyczy
scorpio80 - Pon Lis 16, 2009 11:41
heniok napisał/a: | Dokładnie, najlepiej jakby mógł podjechać ktoś kto ma zniżkę studencką |
Ja niestety tylko pracuje i nie mam za to co 3 dni mam wolne w pracy
Czy juz wiadomo co z delegacją?? Warszawiacy czekam na info
Off-Topic: | ostatnio miałam problemy z logowaniem na forum wiec na wszelki wypadek zostawiam namiar telefoniczny 509 933 161 |
Oli - Pon Lis 16, 2009 15:18
heniok napisał/a: | Co do delegacji to dobry pomysł, dziewczyny kto i kiedy chętny na wycieczkę do Poznania ? | Ja bardzo chętnie, ale nie mam jeszcze podbitej legitymacji, więc narazie zniżka mnie omija szerokim łukiem. No i najwcześniej to mogłabym w ostatni weekend listopada.
magnes - Pon Lis 16, 2009 15:31
właśnie przeglądałam wątek transportowy i coś znalazłam quagmire napisał/a: | 21 listopada: Warszawa - Poznań
22 listopada (rano): Poznań - Wrocław
22 listopada (wieczorem): Wrocław - Warszawa
|
Oli - Pon Lis 16, 2009 15:37
Tylko, że Renka w ten weekend jest w Gdyni.
|
|
|