To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata

Justka1 - Śro Wrz 24, 2008 19:34

Piekny wnusio.W nastepny weekend maluch idzie do nowego domku,do swojego drugiego braciszka.A ja nie moge sie doczekac az wymiziam te morduchy ^^ .
babyduck - Czw Paź 02, 2008 17:21

Ostatnie fotki Cujo u mnie przed odjazdem do stałego domku:

persefona4 - Czw Paź 02, 2008 18:18

Czyżby wycie do księzyca...?! http://www.fotosik.pl/pok...eec218a989.html Uroczy łysolek :serducho:
http://www.fotosik.pl/pok...27468e9bfc.html jaka słodka minka :falover:

Justka1 - Pon Paź 06, 2008 16:14

Cujo od wczoraj juz w nowym domku:).Wszystkie maluszki znalazly juz domki ;) .

[ Dodano: Pon Paź 27, 2008 22:56 ]
Dziś maluszki skończyły równe 3 miesiace :) .Rosną jak na drozdzach,nawet najmniejsza Clover :) .Malutka waży równe 200gram ;) .Ucałować wnusiątka od babci :) .

persefona4 - Wto Paź 28, 2008 08:42

Moje pociechy mają już 3 miesiace :serducho: :mrgreen:

Wszystkiego najlepszego dla całego miotu :urodziny: :urodziny:

babyduck - Wto Paź 28, 2008 09:04

persefona4 napisał/a:
Moje pociechy mają już 3 miesiace

No patrz :shock: moja pociecha też am trzy miesiące. Ale zbieg okoliczności :mrgreen:

:urodziny:

Justka1 - Wto Paź 28, 2008 12:11

Ale kurcze zbieg okoliczności no,Chochlik,Casstro,Caribou i Cabou oraz Clover i Contessa też skończyły 3 miesiące :P :D .
A dziś babcia jedzie na spotkanie rodzinne ze swoimi 2 chłopcami zobaczyć się z wnusiem i prawnusiem Berberkiem może Narcyzkiem oraz Anaelkiem :) .Niech zazdrości ten co go nie będzie :twisted: :P .

Anonymous - Wto Paź 28, 2008 12:29

Justka1 napisał/a:
Niech zazdrości ten co go nie będzie :twisted: :P .

Ja na przykład ;( ;( ;( . Najlepsze życzenia dla klusek! :urodziny: :urodziny: :urodziny:

wuwuna - Wto Paź 28, 2008 20:58

co najmniej 10 razy 3 miesiące dla nich :P dla wszystkich co dziś dziwnym trafem mają urodziny :lol:
babyduck - Wto Sty 27, 2009 00:23

"Cewki" kończą dzisiaj pół roku! :wavexxs:
:urodziny:
Z tej okazji wszystkim C-dzieciom życzę długiego i szczęśliwego życia w zdrowiu oraz przesyłam wszystkim na raz i każdemu z osobna mnóstwo buziaków!
Corleone przesyła pozdrowienia swoim siostrzyczkom i braciszkom :lapa:

O Corusiu - to mój wymarzony miś. Puchaty, dający się całować (tylko bez przesady), śpiący w dłoni. Najchętniej nie rozstawałby się ze mną. Jak do tej pory zdrowy - nawet przeziębiony nie był. Obecna waga to +/- 475 gramów.

Justka1 - Wto Sty 27, 2009 01:23

Babcia także życzy wszystkim -C-ewkom wszystkiego najlepszego,dalszego życia w pełnym zdrowiu i co najmniej 4 latek :urodziny: .
Chłopcy i dziewczynki C u mnie ;) .

babyduck - Wto Sty 27, 2009 01:30

Łysole jakieś takie duże się zrobiły, ale i tak Chochliś wygrywa konkurs na wielkoszczura w kategorii męskiej, a Contess w żeńskiej.
persefona4 - Wto Sty 27, 2009 09:16

O jakie to wszystko już duże i juz pół roczku mamy :mrgreen: Jak ten czas leci, dzieci tak szybko Nam rosną :wink:

Życzę wszystkim Ceweczkom wszystkiego najlepszego, oraz wielu lat życia w zdrowiu i szczęściu, w otoczeniu kochających je ludzi :urodziny: :urodziny:

Zdjęcia moich kawalerów wstawię nieco później, albowiem cała 13 śpi teraz w najlepsze :]

Anonymous - Wto Sty 27, 2009 09:22

ZDROWIA! :urodziny:
Dory - Wto Sty 27, 2009 15:05

Przepraszam, ale tekst o Cewkach jest obleśny ><
Wszystkiego najlepszego dla Ciurasów :urodziny: