Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
Anonymous - Pią Lip 25, 2008 14:27
A jak z tymi zapłatami wygląda, bo nie dostałam potwierdzenia, że doszło?
Layla - Pią Lip 25, 2008 14:31
Ren, jak masz potwierdzenie, to co się martwisz
Anonymous - Pią Lip 25, 2008 14:35
Layla, bo ja tak zawsze na zapas Chce być w porządku i się ładnie wywiązać ze wszystkiego A jak będę po 9tej (bo np. stanę se w korku na godzinę ) to mnie sachma nie wpuści
Layla - Pią Lip 25, 2008 14:38
Ren, to napiszesz sesemesa do sachmy jak będziesz stała w korku, iż się spóźnisz
sachma - Pią Lip 25, 2008 14:43
o wlasnie, a propo.. moj nr 888-249-372 jak cos to dzwonic jestem zmotoryzowana wiec moge uratowac nawet jak autobus ucieknie
L. - Pią Lip 25, 2008 14:48
Na wystawie obędą się następujące kategorie:
Młodzież
BIS samic
BIS samców
Dorosłe
SAMICE
uszy standard
uszy dumbo
sierść fuzz
sierść rex
sierść standard
sierść velveteen
SAMCE
uszy dumbo
sieść rex
sierść standard
BIS (wspólny dla samic i samców)
Na wystawie również odbędzie się konkurs na szczura publiczności
każdy widz, jak i wystawca będzie mógł oddać jeden głos na szczura, który mu się najbardziej podoba.
Wyżej wymienione szczegóły nie podlegają dyskusji.
Layla - Pią Lip 25, 2008 14:49
L., czyżby było za mało samców z sierścią standard, żeby był konkurs? Pytam z ciekawości
L. - Pią Lip 25, 2008 15:01
Layla, hmmm... fakt są dwa.
Będziemy musiały się nad tym zastanowić, bo jeśli nie robimy sierść standard to i fuzz nie będzie.
Bo velveteen u samic jest warunkowo - też są dwie, ale oby dwie mają zaświadczenie od weta, o nabytym urazie uszu - co je jednocześnie dyskwalifikuje z usznych konkurencji i chciałyśmy im dać szanse zdobyć coś jeszcze. Jeśli żadna z nich nie spełni wymogów velveteen - nagroda przepadnie.
Reszta konkurencji jest po minimum 5 i więcej szczurów, gdzie wyjątkiem są samce rex (3).
Layla - Pią Lip 25, 2008 15:31
L., to nie, że chcę coś kwestionować, tylko tak z ciekawości się pytam jako właścicielka standardowosierstnego opaka Dla mnie ważne, że będziemy i że wystartuje przynajmniej "w uszach"
A mam głupie pytanie: ile jest ogólnie bab, a ile chłopów?
L. - Pią Lip 25, 2008 16:13
Layla, na wcześniejsze stronie masz ;d
A i dzieki, moja pomyłka w odczytaniu zgłoszenia, przy tylu szczurach można dostać oczopląsu.
W samcach bedzie standard (3) i nie bedzie fuzz (bo jest jeden).
Na wcześniejszych stronach jest rozpiiiiska litości
Bab jest chyba 19, a samców 5,6 ?
Poszukaj sobie
Layla - Pią Lip 25, 2008 16:14
L., ups, pani dżunior admin ślepa, sorry
L. - Pią Lip 25, 2008 17:32
Mały spis treści dla tych co się zagapili i pogubili:
Słowo wstępu
Cennik
Dokumenty do pobrania
Co trzeba ze sobą zabrać ? + numer konta SHSRP
O katalogu
Lista szczurów oraz wystawców
Kategorie, w jakich szczury będą oceniane
Informacje o noclegach s. 14-15
Przypominam, że sędziują:
Zirrael - sędzia główny
Azi, Viss - asystentki (w trakcie szkolenia na sędziego SHSRP)
i nikt prócz nich oraz organizatorów wystawy nie może znajdować się przy stoliku.
Przypominam także, że sędzia główny podejmuje decyzje w konsultacji z asystentami - a ostateczna decyzja nie podlega dyskusji.
Cytat: | A transportery jest tak: 20 naszych
2 ntliee, Azi dla swoich, Nakasha dla swoich, ja dla swoich biorę, olimpia 2, 2 sachma
20+17=37
Jeśli te osoby, które się zadeklarowały wezmą to mamy wystarczającą ilość faunaboxów. |
sachma napisał/a: | Wszyscy wystawcy maja sie stawic o 8:30! Jak ktos mi przyjdzie po 9 to podziekuje.. rozumiem mozliwosc spoznienia sie dlatego do 9 bede przymykac oczy
Zwiedzajacych zapraszamy od 10
Wystawa jest do 18, planowo.. ale wiecie jak to jest.. jak koty zaczna sie zwijac to i my. |
sachma napisał/a: | o wlasnie, a propo.. moj nr 888-249-372 jak cos to dzwonic jestem zmotoryzowana wiec moge uratowac nawet jak autobus ucieknie |
nutaka - Sob Lip 26, 2008 14:21
ej a gdzie trzeba wysiąśc??w Gdańsku Oliwie??
Anonymous - Sob Lip 26, 2008 14:44
nutaka, http://www.trojmiasto.pl/Hala-Olivia Obok adresu masz mapkę
Layla - Sob Lip 26, 2008 19:39
nutaka, jak jedziesz SKM to wysiadaj w Gdańsku Przymorzu - tuż obok hali.
|
|
|