Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
Pacyfka - Pią Kwi 11, 2008 19:20
a Mohitek nic się nie zmienił, takim go pamiętam tylko wyrósł buziaczki dla niego
Ninek - Pią Kwi 11, 2008 22:01
Ależ on jasny
Milka jaśnieje leniwie
Dzisiaj po raz pierwszy próbowałam łączyć ją i Femi (dziewczyny poznały sie wcześniej, od razu sie polubiły) z resztą stada Jestem pozytywnie zaskoczona. Milka polubiła sie z Fuksem, czyli w stadzie może czuć sie bezpieczna. Niech no tylko Soli ją w pełni zaakceptuje to pójdzie z górki
Troche grupowych fotek Milki z 'rodziną'
http://czarna-niunia.fotosik.pl/albumy/410419.html
mc - Sob Kwi 12, 2008 10:07
Patrze na wszytskie maluchy i dochodze do wniosku, że sajenkowy miot w całości prześliczny i bardzo udany! nic tylko pogratulować!
czarnaeve - Sob Kwi 12, 2008 11:39
No tak maluchy slodkie Zuriska juz dala znac o swojej szczurzej naturze Czyli pierwsze straty juz sa, heh lobuznica mala I jak reszta rodzenstwa jasnieje.
Zreszta mysle ze na zalaczonym filmiku bedzie dobrze widac
http://pl.youtube.com/watch?v=FYfhM_QZhUU
Ninek - Sob Kwi 12, 2008 12:09
Aaaaa, ona sie bawi zupełnie jak Milka!! Podgryza palce, chce żeby gonić ją ręką, daje sie łaskotać po brzuszku i w ogóle za chwile zabawy dałaby sie pokroić
czarnaeve - Sob Kwi 12, 2008 14:43
hehe nom, co do podgryzania palcow to jeszcze ujdzie gorzej jak mi wejdzie wieczorem lub z rana pod koldre, bo przewaznie jak sie obudze to ja juz wypuszczam i mi zacznie szarpac za skarpetki albo palce od nog zacznie podgryzac, to jest masakra... a jak biore nogi do gory to juz pedzi i sie na nie rzuca, chyba mysli ze to zabawa jakas ma byc heheheh ale mala jest udana
Sajenka - Nie Kwi 13, 2008 19:51
czarnaeve, Ninek, cieszcie się, że macie panienki - moi faceci bawią się tak samo, tylko w trakcie sikają z radości na co popadnie
mc - Pon Kwi 14, 2008 17:38
A ja się pochwale moją malibu
reszta zdjec z cala gromada w naszym temacie
http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=15
devilline - Wto Kwi 29, 2008 14:03
mc, Malibu śliczna
No to zdjęcia braciszka, Mohita
Pozdrawiamy rodzeństwo i dodajemy, coby nikt nie zapomniał, że jutro kończymy 3 miesiące!
gratis - Wto Kwi 29, 2008 16:32
devilline, dzięki ślicznie, na śmierć zapomniałam o urodzinach Rafka!
devilline - Śro Kwi 30, 2008 13:10
Maluchy skończyły już 3 miesiące! Wszystkiego najlepszego!
gratis - Śro Kwi 30, 2008 15:03
Dołączam się
Dla wszystkich sióstr i braciaków! :-*!
Tygrys - Śro Kwi 30, 2008 15:38
Hodari dziękuje i przyłącza się do życzeń dla rodzeństwa
czarnaeve - Śro Kwi 30, 2008 16:23
To ja sie rowniez dolaczam do zyczen! Niech maluchy nam sie zdrowo i dobrze trzymaja a i niezapomnijcie ich tam porzadnie wymiziac!
gratis - Pon Cze 30, 2008 12:16
Uwaga! Nasi chłopcy i dziewczątka pokończyły dziś.... 5 miesięcy!
Sto lat wszystkim!
Poopisujcie jacy są, jak się zmienili
Powstawiajcie zdjątka
Rafiki odmienił się (niestety) bardzo, pojaśniał, a do tego hormony mu buzują, że zaczynam myśleć o kastracji...
W stosunku do mnie taki jak zawsze - jestem, ale zbytnio nie potrzebna
|
|
|