To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "M" Rat's Troop - FOTY str.7

gratis - Sob Cze 20, 2009 20:22

nasz brat :DD
klusia :P Matrix to taka glizda :P

sachma - Wto Cze 23, 2009 16:39

nasza Mama ma guza.. na 99% jest to gruczolak gruczołu mlekowego - wskazuje na to jej historia - częste ruje, ciąża urojona i umiejscowienie oraz struktura tworu.
Vani będzie miała zabieg w czwartek - guz pójdzie do badań i pewnie wyniki będą za miesiąc.
Podczas kłopotów z ciążą urojoną robiłam wywiad, i wiem że żadna z samiczek częstych ruj nie ma (ale jeśli się to zmieniło proszę o informację!), więc mam nadzieję że te problemy zostaną im oszczędzone. Vani to coś wyskoczyło kilka dni temu, dziś ma 2 lata i 24dni, tak więc do gruczolaków już ma prawo, dlatego rozmnażanie linii nie zostanie wstrzymane - oczywiście jeśli badania guza nie potwierdzą diagnozy, będziemy się zastanawiać nad sensownością miotu po Mefisto.

quagmire - Wto Cze 23, 2009 18:03

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
za Vani, żeby wszystko dobrze poszło

Łosoś - Wto Lip 07, 2009 16:02

To już półtora roku...wszystkiego najlepszego :urodziny:
I za mamusie kciuki trzymamy żeby się wygoiła w końcu :kciuki:

wuwuna - Wto Lip 07, 2009 16:46

eMeczkom na drugie tyle w zdrowiu :urodziny:
gratis - Wto Lip 07, 2009 16:47

Najlepszego! Min 5 lat, masy miłości i pociechy dla właścicieli
:urodziny: :urodziny: :urodziny:

Anonymous - Wto Lip 07, 2009 19:17

Najlepszego :urodziny:
Anonymous - Wto Lip 07, 2009 20:17

Najlepszego, najlepszego! I jeszcze ze dwa razy tyle. ;) :urodziny:
sachma - Wto Lip 07, 2009 23:41

babcia nie zapomniała - żeby nie było, po prostu miała dziś szalony dzień i dopiero teraz znalazła chwilę..

:urodziny: :urodziny: :urodziny: Wszystkiego najlepszego dla moich "maluszków"! Oby dalej im zdrowie dopisywało!
Szkoda że nie obchodzimy tych urodzin w całym składzie, ale pamiętamy o Marsiku i on na pewno za tęczowym mostem świętuje urodziny rodzeństwa i trzyma kciuki żeby jak najdłużej był tam tylko z tatą..

quagmire - Śro Lip 08, 2009 09:36

A ja zapomniałam :oops:
Pamiętałam jeszcze w poniedziałek, a wczoraj po prostu skleroza mnie dopadła. I to pewnie dlatego wczoraj Milo tak na mnie patrzył, wstyd.

Z okazji między-urodzin zdrówka, długiego życia, wspaniałych kolegów i dużo radości :mrgreen: wszystkim eMeczkom słodkim życzy ciocia :)

edit (chociaż pewnie nikt nie zauważy)
Super świeże, wczorajsze zdjęcia Milusia:

[ Dodano: Pon Wrz 28, 2009 22:54 ]
Skorzystałam wczoraj ze słonka za oknem i zrobiłam kilka zdjęć i jako że nie mam własnego tematu, to Milusia pokażemy tu:

oczko :wink:

A tu moje małe stadko:

sachma - Pon Wrz 28, 2009 22:01

ślicznota moja mała :serducho:
wuwuna - Pon Wrz 28, 2009 22:17

quagmire napisał/a:
jako że nie mam własnego tematu
jakiś problem z założeniem :> ? :P

Taki piękny jeżu no, trzeba się chwalić i zakładać temat. :]

gratis - Wto Wrz 29, 2009 04:07

Cudak! Cudak! Ale jaki on wielki !! :serducho:

Off-Topic:
cholera, miałam się uczyc, a znów wylądowałam na forum

klaraurs - Wto Wrz 29, 2009 07:27

Prześliczne puchate :serducho:
sachma - Wto Paź 13, 2009 14:50

Maine i Montana oraz Malicia również mają guzy.. prawdopodobnie gruczolaki, jednak takie ich nagromadzenie świadczy o dziedzicznej skłonności.. linia zostaje wycofana, żaden szczur z tego miotu nie będzie nigdy rozmnożony.

przepraszam was wszystkich.. ta linia ... miałam takie nadzieje.. byłam tak pewna że wszystko będzie dobrze.. wierzyłam że to dobra linia.. bardzo mi przykro.. bardzo was przepraszam...