Mioty urodzone - rok 2008 - O-pisklaki - 30 miesięcy!
L. - Pon Sty 21, 2008 20:17
jeeej ale słit wampiry
Anonymous - Pon Sty 21, 2008 20:25
nezul dawaj foty, osłódź mi jakoś ten dzień....
AngelsDream - Pon Sty 21, 2008 20:44
Jak patrzę na zdjęcia samic, to wyraz ich pyszczków znakomicie obala teorię o tym, że samica musi mieć choć raz młode.
Dory - Pon Sty 21, 2008 20:56
*_______________*
nezu - Pon Sty 21, 2008 21:07
http://pl.youtube.com/watch?v=2jWGWfXqkp0
Filmik z Ori mata, mam nadzieję że ci trochę humor poprawi. ;)Praszam za jakość i tak dalej ale dopiero raczkuję w kwestii filmów i jutuba
I wracam do focenia.
Tylko nie każcie mi każdemu z osobna robić filmiku bo mam jedną odpowiedź. Nie
Aha, teraz może docenicie to ile wysiłku kosztuje zrobienie normalnych wyraźnych fot takim wiercipupom
Anonymous - Pon Sty 21, 2008 21:22
nezu, tysiąckrotne dzięki...
iskierka szczęścia w ogólnej życiowej masakrze
mój cudaczek wielkouszny... przesłodka jest
samar - Pon Sty 21, 2008 21:26
lo jejciu jaki dumbol slodziutki, tu bardziej widac te uszyska wielkie niz na fotach mata Twoja mala jest boska a w ogole to... to..juz jest szczur tak naprawde, nie jakies tam takie kluski smieszne...normalnie szczur, zminiaturyzowany, ale szczur
mata, wziac tylko ta Twoja Ori i -->
Anonymous - Pon Sty 21, 2008 21:33
Cytat: | mata, wziac tylko ta Twoja Ori i --> |
no ba
...chociaż przypuszczam, że przy takim wujaszku Seniucie to Ori jest jednak raczej pchłą niż szczurem, no ale... urośnie w końcu
Layla - Pon Sty 21, 2008 21:43
Omar na pewno u mamusi Layli stanie się wielkim szczurem
Mata, Ori jest cudniasta!
Anonymous - Pon Sty 21, 2008 21:47
Layla napisał/a: | Omar na pewno u mamusi Layli stanie się wielkim szczurem |
w to nikt nie wątpi
się nie mogę Orinki doczekać nooo... modlę się tylko gorąco, by dwie głównodowodzące rozbójnice nie odstawiały żadnych ostrych numerów i grzecznie przyjęły małą do stada...
Jezi - Wto Sty 22, 2008 05:00
jeeeeju jaki słodziak
pituophis - Wto Sty 22, 2008 12:22
Fotka maluchów cudowna, jakie ladne varie...
Dory - Wto Sty 22, 2008 13:57
Ekham... miały być jakieś foooty ...
nezu - Wto Sty 22, 2008 14:24
Dory, bunt fotosika.
Skoro nie ma zdjęć, to znaczy że coś mi uniemożliwiło ich wrzucenie.. cierpliwości... Kontynuuję fotosikowanie, może tym razem zadziała jak trzeba...
<EDIT>
Kochani, może być problem, fotosik nie chce mi wrzucać fot, to jest jakaś farsa idiotyczna... Nie wiem kiedy będą zdjęcia w tym aspekcie, bo wrzucania na fotosik pojedyńczo i będąc niezalogowanym coś koło 60 zdjęć plus jeszcze robienie profilu psychologicznego malca jest w tej chwili nie na moje zszargane nerwy.
falka - Wto Sty 22, 2008 18:47
Layla napisał/a: | Omar na pewno u mamusi Layli stanie się wielkim szczurem | potwierdzam naocznie, zapowiada się Orbith 2, nawet literka by się zgadzała
|
|
|