Mioty adoptowane - [Miot] Maluchy, czyli Pylątka - nikogo już więcej nie oddam
Pyl - Pią Paź 29, 2010 22:49
Oli, dorzucam się hurtownią Jakieś 20% oszczędności, to nawet na więcej szczurów starczy - możesz wziąć dwóch
Oli - Pią Paź 29, 2010 22:54
Pyl napisał/a: | Jakieś 20% oszczędności, to nawet na więcej szczurów starczy - możesz wziąć dwóch | uwielbiam Cię się zastanowię
Pyl - Pią Paź 29, 2010 23:02
Oli napisał/a: | uwielbiam Cię |
To tak jak ja Też się uwielbiam
Oli napisał/a: | się zastanowię |
Ciotka Ty się nie zastanawiaj! Przyjeżdżaj na ugłaskiwanie (kole wtorku otwierają oczka) to od razu będzie inna rozmowa
I przypominam, że masz jeszcze u mnie dwie "sztuki nówki" do obgłaskania
agacia - Pią Paź 29, 2010 23:07
O nie, a mnie w stadzie akurat czarnego kaptura brakuje
Pyl - Pią Paź 29, 2010 23:13
Oli, tak na wszelki wypadek zaktualizowałam w pierwszym poście chętnych na samczyki, żeby Ci nikt chłopaka sprzed nosa nie sprzątnął
agacia, nie płacz, nie wypada płakać z powodu takich ślicznych maluchów
Czy jak zmodyfikuję pierwszego posta dla Ciebie to przestaniesz płakać?
agacia - Sob Paź 30, 2010 00:12
To tym bardziej zacznę płakać, bo póki co nie mogę brać żadnych nowych szczurów
Pyl - Sob Paź 30, 2010 00:33
agacia napisał/a: | To tym bardziej zacznę płakać, bo póki co nie mogę brać żadnych nowych szczurów |
No to ja już zupełnie nie wiem co mam zrobić
Ale... skoro nie możesz brać nowych szczurków to trzeba zrobić tak, żeby on/one same się u Ciebie pojawiły, tak żebyś wcale ich brać nie musiała. Przesyłka kurierska? Prezencik na mikołajki?
Mika29 - Sob Paź 30, 2010 06:22
Jakie śliczne maluchy
quagmire - Wto Lis 02, 2010 09:49
A niektóre z nich już wczoraj miały otwarte oczka lub oczko
I się kleją do ręki
Pyl - Wto Lis 02, 2010 11:26
Wczoraj był 14 dzień życia, więc zaczęliśmy otwierać oczka
A że jeszcze była u nas ciotka quagmire, to mamy za sobą chwilkę socjalizacji z człowiekiem, a na dodatek kilka fotek:
Pylątka zbiorowo:
Pylątko indywidualnie (tylko które?):
Czas płynie, Pylątka rosną, więc niedługo czas na oglądanie szkrabów. Proponuję niedzielę czyli 7.11.2010, po godzinie 18. Proszę o info (może być na priva) kto jest zainteresowany wizytą. Jest to "prawie" Warszawa, na wylocie na stronę zachodnią (w kierunku Sochaczewa).
Off-Topic: | Przy okazji będzie można oglądać moje zintegrowane w ten weekend stado |
Jeśli chodzi o terminy oddawania maluchów to chłopców będę oddzielać od Pylki 17-18.11.2010, więc po tym terminie można będzie ich odebrać. Dziewczynki posiedzą z mamusią tydzień dłużej, czyli do 24-25.11.2010.
Oli napisał/a: | o nie, ten ze świderkiem na pośladku ta facet...! tak miało nie być |
Gorzej Oli, Twój M1 jest jeszcze DU - ma takie dwie tycie kropeczki
A ze świeżych wieści to mam dwa odkrycia - dziś Pylka siedząc w klatce pozwoliła wyciągać maluchy z gniazda (dotychczas na czas oglądania była oddzielana, bo broni małych jak lwica). A w dodatku wczoraj dała się porządnie pogłaskać - ma super mięciusią sierść
Pyl - Wto Lis 02, 2010 20:38
Cytat: | szukam!!! : Łódź - Warszawa ! Dla jednej małej 5 tyg samiczki! Prawdopodobnie będzie miała swój własny transporterek. Prosze o kontakt przez PW bądź GG: 28901771 |
Mika29, czy mam rozumieć, że rezygnujesz z oczekiwania na Pylątko?
Mika29 - Wto Lis 02, 2010 20:42
Prawdopodobnie tak.
Pyl - Śro Lis 03, 2010 15:19
W ostatnich dniach sporo aktualizowałam listę chętnych w pierwszym poście, więc proszę o sprawdzenie czy czegoś nie namieszałam.
Przynajmniej dwóch szczurzych panów szuka nadal dobrego domku.
Maluchy już ganiają po klatce, biegają za mamusią, próbują jak smakuje sucha karma i podjadają mamusi serek
A Pylka pozwala brać maluchy do ręki i miziać
Pyl - Czw Lis 04, 2010 13:14
Zaktualizowałam listę chętnych i jeśli wszystko pójdzie dobrze i wszystkie domki zostaną pozytywnie zweryfikowane to wszystkie szkraby będą miały gdzie mieszkać Trzymajcie kciuki za kandydatów na najlepsze domki pod słońcem
Mika29, proszę o Twoją decyzję do jutra. Brak informacji traktuję jako rezygnację.
Chętnych na oglądanie maluchów jeszcze raz zapraszam na najbliższą niedzielę po godzinie 18.
Pyl - Pią Lis 05, 2010 00:55
Ponieważ Mika29 na innym forum dała mi już odpowiedź ponownie zaktualizowałam listę chętnych w pierwszym poście.
|
|
|