To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot C Wo de Shu- rezerwacje str 6

martussia - Pon Cze 21, 2010 14:39

a wczoraj miał być podział na płcie :mrgreen: :roll:
Bel - Pon Cze 21, 2010 14:43

a czy coś się stanie jak dowiesz się np. jutro?słuchajcie hodowcy mają też własne życie... nie przesadzajcie... życie wasze nie zależy od tego czy dowiecie się ile jest samiczek ile samcy... tak naprawdę Roth może to sobie ujawnić dopiero przy rezerwacjach i co wtedy?dajcie na wstrzymanie.Może coś jej wypadło... :roll:
martussia - Pon Cze 21, 2010 14:51

believe_86 napisał/a:
a czy coś się stanie jak dowiesz się np. jutro?słuchajcie hodowcy mają też własne życie... nie przesadzajcie... życie wasze nie zależy od tego czy dowiecie się ile jest samiczek ile samcy... tak naprawdę Roth może to sobie ujawnić dopiero przy rezerwacjach i co wtedy?dajcie na wstrzymanie.Może coś jej wypadło... :roll:

Nic wtedy , wtedy dowiem się przy rezerwacjach 8)
i nie naskakuj na mnie proszę bo wydaje mi się, że nic się nie stało, że napisałam posta o płciach :?

Bel - Pon Cze 21, 2010 14:54

martussia, Jeżeli odebrałaś to jako "naskok" to przepraszam.Proszę tylko o cierpliwość i zrozumienie ;)
Roth - Pon Cze 21, 2010 18:52

Mamy 5 chłopców i 10 dziewczynek, ale uprzedzam że mogłam się pomylić^^ Jutro sprawdzę jeszcze raz.

I mamy niespodziankę w miocie bo są czarnookie kluski, a teoretycznie w ogóle nie powinny się pojawić. Są więc dwa możliwe wytłumaczenia. Pierwsze to że Walle może nie być jednak beżem, drugie to że genotyp lilaka wciąż pozostaje zagadką... :)
Do tego widać już że będzie sporo barebacków :)

Bel - Pon Cze 21, 2010 18:53

miło :]
Nakota - Pon Cze 21, 2010 19:18

Roth napisał/a:
10 dziewczynek

Roth napisał/a:
Do tego widać już że będzie sporo barebacków :)

Idę płakać w poduszkę ;( Ja chcę lilaka barebacka :serducho: ;(

Roth - Śro Cze 23, 2010 20:02

Ok już wszystko mi się pomieszało :D Bałam się że lilaków nie będzie, a tu BUM widać pojawiły się jakieś znaczenia na niektórych jasnych kluskach o.O Być może są to lilaki jednak dobrze pamiętam że lilaki w miocie A miały nieco ciemniejsze oczka. Wygląda na to że pojawią się wszystkie odmiany jakich się spodziewałam^^
I uwaga! Są dumbo! :serducho:

Nakota - Śro Cze 23, 2010 20:18

Ciaaaapki i lilaki :falover:
Oby nie było wolnych malców, bo mnie matka z domu wyrzuci... :]

Roth - Śro Cze 23, 2010 20:21

Już widzę panienkę dumbo rex lilac? dla mie :P

Nakota - Śro Cze 23, 2010 20:26

Roth, jakaś ty zachłanna :P

Piękności! Już nie mogę się doczekać aż się ofutrzą :serducho:

martussia - Śro Cze 23, 2010 21:18

ja bym tam chciała widzieć czekoladowego rexika dla mnie :serducho: :mrgreen:
emileczka - Czw Cze 24, 2010 06:22

Roth, na moje niewprawione oko to więcej niż jeden dumbo będzie :wink: Śliczne ciapciaczki :serducho:
madzial13 - Czw Cze 24, 2010 07:09

Roth, ogromne gratulacje, cudny miot pod każdym względem: liczebnym, płciowym, i odmianowym :-)
mc - Czw Cze 24, 2010 07:56

ale cudne znaczenia mają te maluchy :serducho: