To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot F SunRat's - rezerwacje str. 11

marlena85 - Śro Maj 26, 2010 08:29

cudowne paróweczki :mrgreen: takie wiercidupki

:kciuki: cały czas trzymane, chociaż trudno pisać na klawiaturze i jednocześnie trzymać kciuki :wink:

mrófka - Śro Maj 26, 2010 09:14

jak na taką ilość to naprawdę są tłuściutkie :) śliczności :serducho: ja też jeszcze kciuki potrzymam co by dalej tak zdrowo rosły i miały pełne brzuszki :kciuki:
quagmire - Śro Maj 26, 2010 09:34

No to po jednym do każdego cycusia - teraz już muszą tak zostać :kciuki: :kciuki: :kciuki:
A za Rozi specjalne kciuki :kciuki:

vedzion - Śro Maj 26, 2010 09:35

Kolejny maluszek odszedł do wujka Kiwania. ;( ['] Dla małego aniołka na drogę.

:kciuki: Kciuki za resztę. Aby wszystko było dobrze, żeby rosły zdrowo i miały pełne brzuszki. :serducho:
Kciuki też za Rozi, żeby była zdrowa i szczęśliwa z taką gromadką. :kciuki: :serducho:

Sysa - Śro Maj 26, 2010 11:12

Trzymamy kciuki za Rozi i resztę klusek :kciuki: :kciuki: :kciuki:
susurrement - Śro Maj 26, 2010 12:34

emileczka, dajecie jej trochę parafiny? jak nie to wg mnie możecie dodać kilka kropelek do danio. ona się nie wchłania, a daje poślizg w układzie pokarmowym.

[*] dla kluseczki.
śliczne te małe foczki.. kurcze, strasznie za tym tęsknię. odchowywanie miotu to było wspaniałe uczucie..

wuwuna - Śro Maj 26, 2010 13:48

I nasze wsparcie w kciukamiu jest.

Dla kluseczki (*)
A reszta już zostaje :kciuki:

LalaAla - Śro Maj 26, 2010 14:37

No pewnie, że reszta zostaje obowiązkowo.. :kciuki: :kciuki:

A ja zapytam przez ciekawość bo nie wiem jak to jest w takich sprawach. Po jakim czasie będzie można określić płeć kluseczek??

quagmire - Śro Maj 26, 2010 14:42

LalaAla, można określić od razu. Zależy od tego, czy samica pozwala wyjmować młode.
Rozi raczej pozwala :wink:
Ale ze względu na to, że takie małe klusiątka nie wszystkie przeżywają, to pewnie informacja odnośnie płci pojawi się dopiero po pewnym czasie.

emileczka - Śro Maj 26, 2010 15:14

LalaAla, dzisiaj podejrzeliśmy płeć maluszków prawdopodobnie jest pół na pół, czekaj cierpliwie do rezerwacji, bo nie wiadomo czy każdemu będzie odpowiadała odmiana kolorystyczna, albo czy ktoś się nie wycofa :wink:
LalaAla - Śro Maj 26, 2010 15:48

Rany ale stres!!!! Z tego co mówiłas, żebyśmy dostali nasze kluski to musi być 8 dziewczyn.. Ale się będę stresować !!!! :kciuki: :kciuki:
Bel - Śro Maj 26, 2010 15:50

LalaAla, spokojnie.. ziółka sobie zrób bo jeszcze kupa czasu została :P ;) będzie dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki:
LalaAla - Śro Maj 26, 2010 15:54

believe_86 napisał/a:
LalaAla, spokojnie.. ziółka sobie zrób bo jeszcze kupa czasu została :P ;) będzie dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Wiem, wiem ale wiesz sama jak to jest ;) Klatka juz gotowa cała, wypucowana na wysoki połysk, wszelkie gadżety zakupione i już się nie możemy doczekać ;)

quagmire - Śro Maj 26, 2010 15:58

LalaAla, nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale jeśli nie starczy maluchów, będziesz miała pierwszeństwo przy miocie G.
emileczka napisał/a:
Rezerwacje dopiero gdy urodzą Rozi (miot F SR) i Rediviva (miot I SR).
Pierwszeństwo w wyborze malucha będą miały osoby dla których nie wystarczy maluchów z powyższych miotów.

LalaAla - Śro Maj 26, 2010 16:46

No właśnie nie za bardzo bo mi zależy na dumboskach :( Nie ma sie co stresować, poczekam ;)