Mioty urodzone - rok 2010 - Miot F SunRat's - rezerwacje str. 11
marlena85 - Śro Maj 26, 2010 08:29
cudowne paróweczki takie wiercidupki
cały czas trzymane, chociaż trudno pisać na klawiaturze i jednocześnie trzymać kciuki
mrófka - Śro Maj 26, 2010 09:14
jak na taką ilość to naprawdę są tłuściutkie śliczności ja też jeszcze kciuki potrzymam co by dalej tak zdrowo rosły i miały pełne brzuszki
quagmire - Śro Maj 26, 2010 09:34
No to po jednym do każdego cycusia - teraz już muszą tak zostać
A za Rozi specjalne kciuki
vedzion - Śro Maj 26, 2010 09:35
Kolejny maluszek odszedł do wujka Kiwania. ['] Dla małego aniołka na drogę.
Kciuki za resztę. Aby wszystko było dobrze, żeby rosły zdrowo i miały pełne brzuszki.
Kciuki też za Rozi, żeby była zdrowa i szczęśliwa z taką gromadką.
Sysa - Śro Maj 26, 2010 11:12
Trzymamy kciuki za Rozi i resztę klusek
susurrement - Śro Maj 26, 2010 12:34
emileczka, dajecie jej trochę parafiny? jak nie to wg mnie możecie dodać kilka kropelek do danio. ona się nie wchłania, a daje poślizg w układzie pokarmowym.
[*] dla kluseczki.
śliczne te małe foczki.. kurcze, strasznie za tym tęsknię. odchowywanie miotu to było wspaniałe uczucie..
wuwuna - Śro Maj 26, 2010 13:48
I nasze wsparcie w kciukamiu jest.
Dla kluseczki (*)
A reszta już zostaje
LalaAla - Śro Maj 26, 2010 14:37
No pewnie, że reszta zostaje obowiązkowo..
A ja zapytam przez ciekawość bo nie wiem jak to jest w takich sprawach. Po jakim czasie będzie można określić płeć kluseczek??
quagmire - Śro Maj 26, 2010 14:42
LalaAla, można określić od razu. Zależy od tego, czy samica pozwala wyjmować młode.
Rozi raczej pozwala
Ale ze względu na to, że takie małe klusiątka nie wszystkie przeżywają, to pewnie informacja odnośnie płci pojawi się dopiero po pewnym czasie.
emileczka - Śro Maj 26, 2010 15:14
LalaAla, dzisiaj podejrzeliśmy płeć maluszków prawdopodobnie jest pół na pół, czekaj cierpliwie do rezerwacji, bo nie wiadomo czy każdemu będzie odpowiadała odmiana kolorystyczna, albo czy ktoś się nie wycofa
LalaAla - Śro Maj 26, 2010 15:48
Rany ale stres!!!! Z tego co mówiłas, żebyśmy dostali nasze kluski to musi być 8 dziewczyn.. Ale się będę stresować !!!!
Bel - Śro Maj 26, 2010 15:50
LalaAla, spokojnie.. ziółka sobie zrób bo jeszcze kupa czasu została będzie dobrze
LalaAla - Śro Maj 26, 2010 15:54
believe_86 napisał/a: | LalaAla, spokojnie.. ziółka sobie zrób bo jeszcze kupa czasu została będzie dobrze |
Wiem, wiem ale wiesz sama jak to jest Klatka juz gotowa cała, wypucowana na wysoki połysk, wszelkie gadżety zakupione i już się nie możemy doczekać
quagmire - Śro Maj 26, 2010 15:58
LalaAla, nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale jeśli nie starczy maluchów, będziesz miała pierwszeństwo przy miocie G.
emileczka napisał/a: | Rezerwacje dopiero gdy urodzą Rozi (miot F SR) i Rediviva (miot I SR).
Pierwszeństwo w wyborze malucha będą miały osoby dla których nie wystarczy maluchów z powyższych miotów. |
LalaAla - Śro Maj 26, 2010 16:46
No właśnie nie za bardzo bo mi zależy na dumboskach Nie ma sie co stresować, poczekam
|
|
|