Mioty adoptowane - [Miot] [*] 11 ślicznych maluszków i starszy huskulek :)
bebe - Sob Maj 15, 2010 10:27
Izunia789 napisał/a: | W przyszłym tygodniu będę robiła fotki brzuszków..i mam nadzieję że znawcy mi pomogą ustalić płeć bo dla mnie jak na razie jest to mega zadanie! Myślę że samców będzie więcej.. a co do rezerwacji prawdopodobnie są zaklepane 2! A jeśli będą jeszcze to mam nadzieję że na 100% się skusisz;)! Wola blisko Tychów więc transport nie był chyba dużym problemem:)... |
mnie sie udało rozpoznać płeć u 2 tygodniowych maluchów
na samce jest ogólnie mało chętnych,u mnie o dziewuszki zabijali się a samca nikt nie chciał,dobrze że znajoma wzięła wszystkie
kameliowa - Sob Maj 15, 2010 22:59
jak maluszki ?
H. - Sob Maj 15, 2010 23:37
kameliowa, niestety Iza przez cały weekend siedzi w pracy, więc podejrzewam, że w pn będą jakieś wieści. Chyba, że się jej uda jakoś w międzyczasie zajrzeć na forum
rysia.13 - Nie Maj 16, 2010 14:07
Izunia789 napisał/a: | A jeśli będą jeszcze to mam nadzieję że na 100% się skusisz;)! |
No oczywiście
Izunia789 napisał/a: | Wola blisko Tychów więc transport nie był chyba dużym problemem:)... |
Prawie nie będzie
Kursuje busik Wola-Tychy
Izunia789 - Pon Maj 17, 2010 12:03
Dotarłam do domu! Hura! Mało brakło a zostałabym odcięta od świata..przez ta powódź która się nam zapowiada:/! A więc... nie widziałam klusek od popołudnia soboty..a dziś już mają futerka:)! i są cudne:D!nie będę opisywała bo z mamą pocykamy zdj:)! bebe, w środę kluski będą miały 2 tyg:)! Patrzyłam im pod ogony i coś nie coś wygląda to obiecująco:)! Ale sami zobaczycie! A u mnie jak na razie pytają o samce:)!rysia.13, jakoś się dogadamy ale chciałabym skontaktować się z Tobą również na gg.. 9041840! Czekajcie na fotki;)! I trzymajcie kciuki bo dziś chcę zapoznać 3 samiczki z moją najmłodszą prócz klusek rehabilitantką! Mam nadzieję że nic jej nie zrobią: (! Pozdrawiam
O to fotki:)! Oj..ciężko było! Mama trzymała a ja cykałam! Mam nadzieję,że pomożecie;)! Ja podam moje przypuszczenia!
1
Chłopak?
2
Chłopak?
3
Dziewczynka? Wstępna Rezerwacja
4
Dziewczynka? Wstępna Rezerwacja miednica
5
Chłopak? Wstępna rezerwacja
6
Dziewczynka?
7
Dziewczynka? Rezerwacja-> Moja:*
8
Chłopak? Rezerwacja-> Kameliowa
9
Dziewczynka? Wstępna rezerwacja Miednica
10
Chłopak?
11
Dziewczynka?
Nie no twardy orzech do zgryzienia:/..ale liczę na pomoc:) ...przeliczyłam się;/
Mama w akcji:)
kameliowa - Pon Maj 17, 2010 22:31
mały agutek haszczak! Świetne maluchy, każdy z innej bajki jest.
bebe - Wto Maj 18, 2010 09:37
tam gdzie jestem pewna to napiszę:
2 chłopak
3 dziewczynka
5 dziewczynka
6 dziewczynka
7 dziewczynka
8 chłopak
a tu myślę...
1 jak dla mnie chłopak
4 nie mam pojęcia
10 myśle ze dziewucha
Izunia789 - Wto Maj 18, 2010 10:38
No to będą cykane zdj co jakiś czas..więc mam nadzieję że wspólnymi oczami;) damy radę:D! A łączenie samiczek jakoś poszło:)!! Ale roboty przy tym miałam! Klatkę miały nie do poznania więc nieźle się zgłuptaczyły:D
bebe - Wto Maj 18, 2010 10:47
Izunia789 napisał/a: | No to będą cykane zdj co jakiś czas..więc mam nadzieję że wspólnymi oczami;) damy radę:D! A łączenie samiczek jakoś poszło:)!! Ale roboty przy tym miałam! Klatkę miały nie do poznania więc nieźle się zgłuptaczyły:D |
u mnie u samców jajka były widoczne w 4 tygodniu dopiero,ale to im wylazły takie duże że
Izunia789 - Wto Maj 18, 2010 11:31
hmm... może u mnie też tak będzie?! Ale mam nadzieję że moje faworytki 7,czarne Haskacze i te bialusie: ) zostaną jednak samiczkami:).. Będę miała ciężki wybór;/! Także zapowiada się że stadko powiększy się do 5 ogonów:D
bebe - Wto Maj 18, 2010 12:40
Izunia789 napisał/a: | hmm... może u mnie też tak będzie?! Ale mam nadzieję że moje faworytki 7,czarne Haskacze i te bialusie: ) zostaną jednak samiczkami:).. Będę miała ciężki wybór;/! Także zapowiada się że stadko powiększy się do 5 ogonów:D |
7 na 100% to samiczka
kameliowa - Wto Maj 18, 2010 14:51
wysyp babeczek.hehe
Izunia789 - Wto Maj 18, 2010 14:55
7 jest cudna:)..taka malusia..najprawdopodobniej zostanie ze mną:)
A możecie mi jeszcze opisać dokładnie jakiej maści są maleństwa:)? Wiem że nie wszędzie będzie to się dało przez jakoś zdj..ale czekam na opisy:)!
Izunia789 - Czw Maj 20, 2010 14:31
jejciu:D... pierwsze oczka zostały dziś otwarte ! Moja śliczna 7:)... dzielna dziewczyna:).. Pani jest z niej dumna a mamusia na pewno bardziej:)! Dziewczyna nawet dziś jadła mi z palca jogurcik:)...ale oczka to ma śliczne takie węgielki:)!! A jak już zwiedza cały domek:)! No można się rozpłynąć
H. - Czw Maj 20, 2010 14:32
Izunia789, strasznie się cieszę, czekam na następne maluchy
|
|
|