Mioty urodzone - rok 2010 - V Valhalla - nowe indywidualne str 39
sachma - Czw Mar 04, 2010 23:03
Klika ostatnich fot – kolejne będą w sobotę .. boje się o tego jednego malca – ciągle muszę go podrzucać do gniazda.. jest bardzo cichy.. ma mało sił..
i oczywiście jako przesądna baba co zrobiłam zanim dałam wam pierwsze foty
AngelsDream - Czw Mar 04, 2010 23:17
sachma napisał/a: | ciągle muszę go podrzucać do gniazda.. jest bardzo cichy.. ma mało sił.. |
Może jeszcze ich nabierze!
baradwys - Pią Mar 05, 2010 07:21
no żelek nie wygłupiej się!! Ciś i "pij mleko, będziesz wielki"!!
Polaczka - Pią Mar 05, 2010 08:13
17.. Biedna mamuska Jest dzielna, uda sie!
sachma - Pią Mar 05, 2010 08:24
wszystkie przeżyły noc
[ Dodano: Pią Mar 05, 2010 08:27 ]
dobra to teraz się przyznać, kto kciukał za dużą liczbę młodych? zaraz będzie mi zapomogi płacił na wykarmienie tego tatałajstwa
jestem dobrej myśli, nawet ten najsłabszy klusek ma mleczko wszystkie mają, jedne mniej inne więcej, ale Rubella dba o każde, nawet te najsłabsze
baradwys - Pią Mar 05, 2010 08:27
NOOOO... i tę następną też macie przeżyć... bo jak tam zajadę, jak wyślinię...
Layla - Pią Mar 05, 2010 08:35
Gratuluję i kciukam mocno! Malcom życzę pełnych brzuszków, a mamusi wieeele siły
Polaczka - Pią Mar 05, 2010 08:49
sachma napisał/a: |
dobra to teraz się przyznać, kto kciukał za dużą liczbę młodych? |
Cytat: | zaraz będzie mi zapomogi płacił na wykarmienie tego tatałajstwa |
baradwys - Pią Mar 05, 2010 08:53
Off-Topic: | no dobra... mleko, pieluchy coś jeszcze wysłać?? |
sachma - Pią Mar 05, 2010 10:00
hehe shy jeszcze zasypke na pupy i kilka rak do pracy uh.. Chcialabym zeby one szybko rosly i zaczely jesc.. Dopiero wtedy bede mogla odciazyc Rubelke.. Biedna wczoraj chciala sie wyspac. Polozyla sie zdala od gniazda ale po kilku chwilach jeden maluch zaczal piskac - zerwala sie i jak poparzona poleciala do gniazda.. Musze kupic jej nutri bo takie stado wyssie ja do reszty.. No i za czas jakis trzeba skoczyc do biedrony albo makro i nakupowac kaszek gerberow i jakies warzywa w puszkach.. Och! Ciesze sie ze juz sa! I ciesze sie ze w takiej liczbie
baradwys - Pią Mar 05, 2010 10:07
uwierz że nie tylko Ty się cieszysz z tego ze są
quagmire - Pią Mar 05, 2010 10:11
Nasza dzielna siostrzyczka - jestem z niej bardzo, bardzo dumna i nieustannie kciukam
agacia - Pią Mar 05, 2010 12:00
Kciuki na kolejny dzień i kolejna noc dla maluszków
Roth - Pią Mar 05, 2010 12:45
Znowu pokciukam za maluszki Oby wszystkie przeżyły!
O jaa... wyobraziłam sobie właśnie robienie sesji indywidualnej takiej bandzie Sachma ale będziesz miała roboty
madzial13 - Pią Mar 05, 2010 13:26
sachma, bardzo polecam kaszki Nestle w kartonikach (wielkości soczku). To są gotowe kaszki, pakowane po dwie, o smaku bananowym i z herbatnikami. Moja córka je uwielbiała i moje szczury też. Wyjdzie Cię trochę taniej niż nutridrink, bo taki dwupak kosztuje ok. 7 złotych. W supermarketach na dziale dziecięcym
A tak poza tym, z ulgą odetchnęłam, że nie mam takiego licznego miotu na początek. Twój przykład dowodzi, że jak się ma doświadczenie, można bardzo pomóc. No i pomysły masz genialne - z tą łyżeczką
Za maluchy i za mamuśkę
|
|
|