Mioty urodzone - rok 2010 - Miot K of Anahata - 25.02.2010 - nowe zdjęcia str. 5 :)
Anonymous - Śro Mar 10, 2010 10:45
maluszki są boskie !
madzial13 - Czw Mar 11, 2010 19:09
Badoha, szczęściara a Oswald będzie wujkiem
Nakasha - Czw Mar 11, 2010 22:22
Maluszki otwierają już oczka.
[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 16:53 ]
No więc zaczynają się rezerwacje.
Maluszki są niesamowicie tłuste, jeszcze nie miałam tak zapasionych malców. ale co się dziwić, jest ich tylko 9. Cały czas mnie to zadziwia, ciągle mam odruch, żeby ich szukać, bo mam wrażenie, że połowa mi się gdzieś pogubiła.
W wieku 16 dni.
Dziewczynki:
F 1 - Kuyuni - dumbo, standard, russian blue, self - zostaje ze mną
F 2 - Kikyo - dumbo, standard, russian blue agouti point siamese, berkshire - rez. Pyzia
F 3 - Koka - dumbo, standard, russian blue agouti, irish - rez. Badoha
F 4 - Kei - dumbo, standard, black, self - rez. Bulletproof
Chłopcy:
M 1 - Kiwaczek - dumbo, standard, russian blue agouti point siamese, berkshire - rez. xtc
M 2 - Kronos - dumbo, standard, russian blue, berkshire - rez. Monika K.
M 3 - Koda - dumbo, standard, agouti, self - rez. Ewa K.
M 4 - Kalif - dumbo, standard, black, irish - rez. Monika K.
M 5 - Kaj - dumbo, standard, black, berkshire - rez. Ewa K.
Prosiłabym o ostateczne potwierdzanie rezerwacji oraz imion.
Prosiłabym również o wpłacenie zaliczki oraz wstępne umawianie się co do transportu.
Dowiozę maluszki do Warszawy, będą mogły się rozjeżdżać do nowych domków od 3 kwietnia.
Anonymous - Nie Mar 14, 2010 18:55
Nakasha, zarezerwuj proszę M1 dla Pawła (xtc) i podaj mi proszę dane do przelewu na pw.
cytryn007 - Nie Mar 14, 2010 19:35
F2 ślicznie przydymiona pupcia
gratulacje dla wszystkich przyszłych włascicieli:)
Nakasha - Nie Mar 14, 2010 20:24
Dziękujemy. Maluszki są rozdane, ważą się tylko "losy" siamki.
W sumie to nie dam sobie głowy uciąć, że one są russian blue point, mogą też być russian blue agouti point. Muszę jeszcze na nie popatrzeć przy świetle dziennym.
quagmire - Nie Mar 14, 2010 23:39
Nakasha napisał/a: | F 3 - dumbo, standard, russian blue agouti, irish - rez. Badoha |
Badoha, gratuluję - russian blue agouti cóż mogę dodać
Badoha - Pon Mar 15, 2010 08:41
quagmire napisał/a: | Badoha, gratuluję - russian blue agouti cóż mogę dodać | moje wymarzone maleństwo
klaraurs - Pon Mar 15, 2010 08:57
Badoha napisał/a: | quagmire napisał/a: | Badoha, gratuluję - russian blue agouti cóż mogę dodać | moje wymarzone maleństwo | No to już niedługo będziesz miała swojego wyczekanego blutka, gratulacje!
Badoha - Pon Mar 15, 2010 09:02
klaraurs napisał/a: | No to już niedługo będziesz miała swojego wyczekanego blutka, gratulacje! | dziękuję
Nakasha - Pon Mar 15, 2010 09:44
Kikyo, siamka, jest WOLNA.
Właśnie do mnie dotarło, że 3 kwietnia to święta (nie obchodzę więc czasem zapominam o takich rzeczach ), więc pewnie wybiorę się do Wawy z maluszkami nieco później, 7-8 kwietnia.
Przypominam też, że każdy maluszek będzie "kosztować" 80 zł - po więcej info zapraszam do tematu planowanego miotu (link jest na pierwszej stronie tego tematu), bo mimo, że o tym już przypominałam, to się pojawiają te same pytania.
[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 15:56 ]
Napisało do mnie kilka osób... nie spodziewałam się tak szybkiego odzewu...
W związku z tym, że wszyscy chętni wydają się być jak najbardziej ok i nie mogłam wybrać, to wybrałam po kolejności zgłoszenia... A pierwsza była Pyzia.
madzial13 - Pon Mar 15, 2010 16:37
Nakasha, Cytat: | A pierwsza była Pyzia |
To świetnie - Pyzia pisała do mnie wczoraj w sprawie miotu C, radziłam jej przejrzeć tematy narodzin, bo zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie. Bardzo się cieszę, że się udało
Pyzia - gratulacje
cytryn007 - Pon Mar 15, 2010 16:54
No to nie pozostaje mi nic jak żałować, że nie wysłałam CV wczesniej
Pyzia gratulacje.
Pyzia - Pon Mar 15, 2010 17:46
Dziękuję, dziękuję ;d nawet nie wiecie jak się cieszę, jeszcze raz dziękuję !
Zapewniam że Kikyo będzie miała u mnie jak w niebie !
Nakasha - Wto Mar 16, 2010 20:05
Maluszki mają 18 dni i są coraz grubsze. Wszystkie ważą prawie tyle samo: między 38 a 40 gramów. Niestety nie mogę spędzać z nimi tyle czasu, co z poprzednimi miotami, ale oswajają się prawidłowo.
Orinoko nie chciała pozować
Lizu lizu
|
|
|