Mioty urodzone - rok 2009 - Miot E of Anahata - 16.11.2009
Kagero - Śro Lis 25, 2009 15:05
gratis napisał/a: | i ziew myjącego się czupaka bezcenny | ament (; rozłożyło mnie to rozdziawione cudeńko
Nakasha napisał/a: | Futrzaste maluchy naprawdę dbają o łyse - wczoraj pół dnia je obserwowałam. Myją je, wylizują, ogrzewają sobą... znowu myją, znowu liżą, idą spać na kupie, a jak się budzą to znowu je wylizują genialnie to wygląda | oo, Nakasha, jak ja Ci zazdraszczam takich widoków
Nakasha napisał/a: | No, ale wciąż żyją i rosną. | to najważniejsze! i jeszcze moc kciuków i mantr dla glizdeczek - wypuszczać futerka i otwierać oczka dzieciaczki!
Nakasha - Śro Lis 25, 2009 23:07
Maluszki mają 9 dni. Aya nie karmi ich tak często jak one tego potrzebują, więc kilka razy dziennie zamykam ją w małym transporterze z bEjbikami i kilkoma Czupakabrami. Niestety bez tego przymusowego karmienia małe mogłyby być poważnie niedożywione. Aya z Czupakabrami jest już na innym etapie wychowywania, więc nie spędza w gnieździe tyle czasu, ile spędzała gdy miały 9 dni (tyle ile teraz bEjbusie...).
Mimo tego moja 4-ka cudem uratowanych klusek rośnie i zaczyna porastać meszkiem.
Wszystkie chłopaki są czarne, a kolor Ester wciąż pozostaje zagadną.
Ester
Najmniejsza i najszczuplejsza... gabarytowo i futrzaście pewnie pójdzie w mamę, a znaczeniowo w tatę.
Escudo
Enkil Eskymo
Teraz wyraźnie widać, że biała łatka na czole jest połączona z mordką - mamy blazed cappeda.
Ever After
Anonymous - Śro Lis 25, 2009 23:13
http://s791.photobucket.c...nt=DSC_5308.jpg - cudowne klusie ! nadal kciukam maleństwa
quagmire - Śro Lis 25, 2009 23:21
Jakie słodkie
Enkil jest bardzo oryginalny, ale Ever After to dopiero przeuroczy ciapuś
Anonymous - Czw Lis 26, 2009 07:19
ooo, Ester wygląda jak Imbir!
Liriel - Czw Lis 26, 2009 08:27
ooo jaki śliczny moj Okruch http://s791.photobucket.c...ent=escudo2.jpg
Nakota - Czw Lis 26, 2009 15:22
Enkil Ester
za wszystkie cudaczki, rośnijcie w zdrowiu!
Oli - Czw Lis 26, 2009 16:47
Jeee, zaciemni nam się stado. Cudownie Everkowi wchodzi ten varie na boczki i ten ciapaty ogonek... A to, że Enkil jest jeszcze dodatkowo blazed to mnie zatkało. No cuuudne te wszystkie dzieciaki.
heniok - Pon Lis 30, 2009 07:34
Jak się czują maluszki ?
Są prześliczne, a Ayci to się jakiś medal należy
Nakasha - Pon Lis 30, 2009 17:39
Maluszki mają dziś 13 dni. Przedwczoraj zaczęły otwierać oczka, a wczoraj już śmiało patrzyły na świat. Naśladują Czupakabry i próbują biegać, skakać i szaleć jak one... ale mają jeszcze za słabe nóżki i komicznie to wygląda tak czy siak próbują - już nie chcą się czołgać, chcą biegać na wyprostowanych łapkach
Najodważniejszym łazikobiegaczem jest Escudo, Enkil również śmiało daje do przodu. I im najtrudniej było zrobić fotki
Ester - standard, rex, mock mink, niest. spotted, bareback
Ester jest spotted - ma dosłownie kilka włosków, ale ma. Co do koloru to coraz mocniej podejrzewam minka.
Escudo - dumbo, standard, black, niest. blazed, spotted, varieberk
Escudo za to jest blazedem. Takim "niedokończonym" bo wychodzi tylko na kawałeczek mordki, ale jest.
Enkil Eskymo - standard, black, blazed capped
Ever After - dumbo, rex, black, varieberk
Razem
quagmire - Pon Lis 30, 2009 17:50
O wow, jak szybko otworzyły oczka
Ever After
Anonymous - Pon Lis 30, 2009 17:51
Escudo
on ma seniowego blazeda, tylko z drugiej strony pysia... ych, sliczność...
Anouk - Pon Lis 30, 2009 17:52
Jakie przerażająco słodkie
futrzasta - Pon Lis 30, 2009 17:54
oh jakie piękne tylko zazdrościć
Nakota - Pon Lis 30, 2009 17:57
Wszystkie są cudne, słodkie, urocze, ale Ester i Enkil...
|
|
|