O szczurach ogólnie - Red Eyed Devil
Clown - Czw Paź 29, 2009 19:19
Devilow nie ma narazie blisko mnie. Na wakacje bede na napewno w Berlinie. Jerzeli dojda tam Devily i ja bede jechal do polski, to przywioze pare. Napewno nie beda wjecej jak 25-30€ kosztowac. ale niewiem dokladnie.
Ja powiem szczerze ze nie podobaja mi sie te devily. Nie przepadam za czerwonymi oczami i dziekuje bogu za Gen Be.
Azi - Czw Paź 29, 2009 19:42
A ja bym takiego chętnie... bardzo, bardzo, bardzo chętnie.
Clown, jak tylko wiedziałbyś coś konkretnego, to ja bardzo proszę o info. Miejsce się znajdzie, bo plany mi się nieco zmieniły ostatnimi czasy.
Nakota - Czw Paź 29, 2009 22:11
Odmiana ciekawa, a nazwa jeszcze bardziej do mnie przemawia .
nezu - Pią Paź 30, 2009 00:17
Wariatki.
Ale w sumie się wam nie dziwię, sama bym chętnie samcola kupiła, bo kurcze no....
No co ja mam mówić, przecież nawet na podfroum hodowlanym w zeszłym roku się nimi zachwycałam, co nie drogie SHSRowiczki?:P
Ych. T_T
sachma - Pią Paź 30, 2009 00:29
ja się piszę na samcola za dwa lata wcześniej nie da rady a szkoda..
yes - Pią Paź 30, 2009 07:50
no to coś czuję..... że tu będa interesy jakieś zrobione
Clown - Pią Paź 30, 2009 11:54
ale tak wogule, to przeciesz morzecie tez podjechac do berlina. Zirrael tez przyjechala i wszystko poszlo ok. ale morzliwe ze bede jechal do polski.
Roth - Pią Paź 30, 2009 13:09
Ja jestem z Poznania, więc do mnie z Berlina nie tak daleko Jakbym się zdecydowała na takiego szczurka to być może mogłabym trochę pomóc z transportem, zobaczymy. Zależy kiedy wy chcecie sprowadzać.
Azi - Sob Paź 31, 2009 19:20
Clown, niby tak, tylko wyrwać się do Berlina to dla mnie nie taka prosta sprawa chociaż tak bym chciała znów odwiedzić zoo berlińskie...
poza tym językowo ze mnie pantofel/kapeć/but od lewej nogi i ogólnie oferma, więc sama to nie pojadę chyba, że Roth zabiorę
yes - Sob Paź 31, 2009 19:50
ja moge ię wybrac też, ale język męczyłam 8 lat i juz wiem, ze nic z tego, jakiejs klapki w głowie chyba mi brak
Anonymous - Pon Lis 02, 2009 15:26
Azi napisał/a: | poza tym językowo ze mnie pantofel/kapeć/but od lewej nogi i ogólnie oferma, więc sama to nie pojadę chyba, że Roth zabiorę |
Hehe Ja jedynie po angielsku bym sie tam swietnie dogadala, ale duzo rozumiem nawet jak ktos do mnie mowi jak do malego dziecka Ewentualnie moge sie wybrac z tata, bo zna biegle niemiecki, mieszkal w niemczech i pracowal wiele lat i zna berlin.
Polecam zoo berlinskie. Ojciec mi pokazywal zdjecia z wycieczki i po prostu woow...
cytryn007 - Wto Lis 29, 2011 14:08
baradwys napisał/a: | Red eyed devil |
o dżizas a co to oznacza? szczegolnie to 'devil' to kolor (czego?) znaczenie?
baradwys - Wto Lis 29, 2011 14:10
cytryn007, ciemne szczury z czerwonymi oczami
Jak rodzice na zdjęciu
cytryn007 - Wto Lis 29, 2011 14:11
baradwys napisał/a: | ciemne szczury z czerwonymi oczami |
ale ciemne to znaczy jakie? wszystko jest mozliwe? np czarne, ruski, aguty?
sorry ze męcze ale to ciekawe bo pierwszy raz o tym czytam
baradwys - Wto Lis 29, 2011 14:14
cytryn007, w tym miocie będą na blackach, z czasem mogą zrobić się jaśniejsze. A ku-ku jak jej brat przyjechali do mnie jako dwa bardzo ciemne szkraby.
Jak powinien wyglądać idealny Devil tego nie wiem, ta odmiana nie ma jeszcze wzorca.
|
|
|