Mioty urodzone - rok 2009 - Miot kontr. I of Anahata - rezerwacje s. 5
Nakasha - Wto Paź 13, 2009 13:11
Dziękuję
nezu, tak, zapowiada się na to, że znaczenia będą całkiem ciekawe i będzie ich więcej niż varieberk i berkshire
[ Dodano: Sro Paź 14, 2009 00:32 ]
Fotki z wieczora:
Znaczeniowe rodzynki :
Dziewczynka:
Chłopcy:
Mamusia:
wuwuna - Śro Paź 14, 2009 00:47
ale cudaczna ta panna
Anonymous - Śro Paź 14, 2009 06:27
będą jakieś bluty wolne?
cudny miot, Nak, gratki!
Nakasha - Śro Paź 14, 2009 09:53
mataforgana, jakieś wolne chłopaki będę, ale jakie, to jeszcze nie wiem
Anonymous - Śro Paź 14, 2009 10:35
Nakasha, to ja sobie wobec tego będę tutaj systematycznie zaglądać
Bulletproof - Śro Paź 14, 2009 10:57
Jakie one fajne
Strasznie mnie mnie ciekawi jakie te umaszczenia będą, a ni kija nie potrafię rozpoznać tzn. kolorów Bo znaczenia to fanie wiać A dziewczynka zabawnie wygląda z tym kawałeczkiem łatki przy ogonku I albo ja mam zwidy, albo już tam widać parę dumboli (ale prędzej to zwidy chyba )
Nakasha - Śro Paź 14, 2009 17:54
No więc.
Paskudztwa wsunęły mi listę jak się odwróciłam na 5 min... konkretnie to Gyori
W związku z tym nie mam listy na żaden miot....
Część udało mi się odtworzyć z maili, ale nie wszyscy kontaktowali się ze mną poprzez mail, niektórzy pisali Pw, inni na GG... więc prosiłabym o przejrzenie listy - jeśli kogoś na niej nie ma, a miał być, to proszę o kontakt. Podobnie jeśli jest ktoś, kogo być nie powinno...
SAMICZKI:
Ja
Bulletproof
Dimishka
Dorota Z.
Ola D.
Magda P. - 2
SAMCZYKI:
mataforgana
Emilia B. - 2
Czekam jeszcze na potwierdzenie kilku osób.
gratis - Śro Paź 14, 2009 17:59
Nakasha napisał/a: | Paskudztwa wsunęły mi listę jak się odwróciłam |
umarłam taaak, szczury wiedzą, które dokumenty smakują najlepiej
Nakasha - Śro Paź 14, 2009 21:09
gratis, ukhmm, tylko ja teraz mam problem pamiętam, że miałam 7 chętnych na samiczki... jedna osoba zrezygnowała, a gdzie jeszcze jedna może mam luki w pamięci
[ Dodano: Pią Paź 16, 2009 19:26 ]
Maluszki mają 6 dni
Najmniejszy maluszek... wyraźnie odstaje od reszty. Mimo tego, że co jakiś czas zabieram kilka malców Felisi aby ta klusia mogła spokojnie się dossać do cyca, jest najmniejsza i najsłabsza. To jedyna dziewczynka blazedzik w miocie. Kolor american blue. Kciuki się przydadzą...
Felisia zanosi je do gniazda:
Mamy całą gamę kolorystyczną: czarnuszki, agutki, opale i american blutki mamy też przewagę dumbo
Felisia:
To moja pierwsza samica, ktora pozwala mi robić z kluskami... dosłownie wszystko mogę wsadzać jej łapy do gniazda, miętosić paróweczki, a ona najwyżej robi minę jak fociłam klusie, Felicity zaczęła je zanosić z powrotem do porodówki - zabierałam jej maluszki z zębów, a ona tylko ciężko wzdychała potem wsunęłam je do porodówki na dłoni, a ona delikatnie zdjęła je mi z dłoni i ułożyła w gnieździe. Za każdym razem dokładnie wąchała dłoń, aby przypadkiem nie chwycić mojego palca
Bulletproof - Pią Paź 16, 2009 19:09
Coraz piękniejsze są
A ja to i tak nie wiem które to które no - ślepa jestem (no może oprócz czarnych ) Czy opalki to te, których jest najwięcej:P, czy to agutki ?
A Felisia - podziwiam ją normalnie - pięknie wygląda i nie wydaje się padnięta o dziwo
http://s791.photobucket.c...nt=DSC_2716.jpg
I kciukam za malutką - żeby jej się udało
Anonymous - Pią Paź 16, 2009 19:36
kciukam za maleństwo
a maluszki cudowne !
Dimishka - Pią Paź 16, 2009 19:39
Przecudniste kluchy
za malutko, żeby wszystko było dobrze..
Nakasha - Pią Paź 16, 2009 19:43
Tak, zapowiada się na to, że najwięcej będzie opalków, ale nie mam jeszcze pewności 100%
Anonymous - Pią Paź 16, 2009 19:46
bedą jakieś wolne klusie ?
Nakasha - Pią Paź 16, 2009 21:15
Pewnie tak, ale nie wiem jeszcze jakie.
|
|
|