To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot kontr. I of Anahata - rezerwacje s. 5

Nakasha - Wto Paź 13, 2009 13:11

Dziękuję :DD

nezu, tak, zapowiada się na to, że znaczenia będą całkiem ciekawe i będzie ich więcej niż varieberk i berkshire :D

[ Dodano: Sro Paź 14, 2009 00:32 ]
Fotki z wieczora:

Znaczeniowe rodzynki :D :

Dziewczynka:

Chłopcy:

Mamusia:

wuwuna - Śro Paź 14, 2009 00:47

ale cudaczna ta panna :D
Anonymous - Śro Paź 14, 2009 06:27

będą jakieś bluty wolne? ;P

cudny miot, Nak, gratki! :)

Nakasha - Śro Paź 14, 2009 09:53

mataforgana, jakieś wolne chłopaki będę, ale jakie, to jeszcze nie wiem :P
Anonymous - Śro Paź 14, 2009 10:35

Nakasha, to ja sobie wobec tego będę tutaj systematycznie zaglądać :D ;)
Bulletproof - Śro Paź 14, 2009 10:57

Jakie one fajne :)

Strasznie mnie mnie ciekawi jakie te umaszczenia będą, a ni kija nie potrafię rozpoznać tzn. kolorów :P Bo znaczenia to fanie wiać :) A dziewczynka zabawnie wygląda z tym kawałeczkiem łatki przy ogonku :lol: I albo ja mam zwidy, albo już tam widać parę dumboli :P (ale prędzej to zwidy chyba :P )

Nakasha - Śro Paź 14, 2009 17:54

No więc.

Paskudztwa wsunęły mi listę jak się odwróciłam na 5 min... konkretnie to Gyori :roll:

W związku z tym nie mam listy na żaden miot....

Część udało mi się odtworzyć z maili, ale nie wszyscy kontaktowali się ze mną poprzez mail, niektórzy pisali Pw, inni na GG... więc prosiłabym o przejrzenie listy - jeśli kogoś na niej nie ma, a miał być, to proszę o kontakt. ;) Podobnie jeśli jest ktoś, kogo być nie powinno...

SAMICZKI:
Ja :D
Bulletproof
Dimishka
Dorota Z.
Ola D.
Magda P. - 2

SAMCZYKI:
mataforgana
Emilia B. - 2

Czekam jeszcze na potwierdzenie kilku osób.

gratis - Śro Paź 14, 2009 17:59

Nakasha napisał/a:
Paskudztwa wsunęły mi listę jak się odwróciłam

umarłam :lol: taaak, szczury wiedzą, które dokumenty smakują najlepiej :DD

Nakasha - Śro Paź 14, 2009 21:09

gratis, ukhmm, tylko ja teraz mam problem :P pamiętam, że miałam 7 chętnych na samiczki... jedna osoba zrezygnowała, a gdzie jeszcze jedna :drap: może mam luki w pamięci :P

[ Dodano: Pią Paź 16, 2009 19:26 ]
Maluszki mają 6 dni :DD

Najmniejszy maluszek... wyraźnie odstaje od reszty. Mimo tego, że co jakiś czas zabieram kilka malców Felisi aby ta klusia mogła spokojnie się dossać do cyca, jest najmniejsza i najsłabsza. To jedyna dziewczynka blazedzik w miocie. Kolor american blue. ;) Kciuki się przydadzą... :kciuki:

Felisia zanosi je do gniazda:

Mamy całą gamę kolorystyczną: czarnuszki, agutki, opale i american blutki :) mamy też przewagę dumbo :D

Felisia:

To moja pierwsza samica, ktora pozwala mi robić z kluskami... dosłownie wszystko :DD mogę wsadzać jej łapy do gniazda, miętosić paróweczki, a ona najwyżej robi minę :P jak fociłam klusie, Felicity zaczęła je zanosić z powrotem do porodówki - zabierałam jej maluszki z zębów, a ona tylko ciężko wzdychała ;) potem wsunęłam je do porodówki na dłoni, a ona delikatnie zdjęła je mi z dłoni i ułożyła w gnieździe. Za każdym razem dokładnie wąchała dłoń, aby przypadkiem nie chwycić mojego palca :serducho:

Bulletproof - Pią Paź 16, 2009 19:09

Coraz piękniejsze są :mrgreen: :serducho:
A ja to i tak nie wiem które to które no :P - ślepa jestem (no może oprócz czarnych :wink: ) Czy opalki to te, których jest najwięcej:P, czy to agutki :P ?

A Felisia :serducho: - podziwiam ją normalnie - pięknie wygląda i nie wydaje się padnięta o dziwo :lol:

http://s791.photobucket.c...nt=DSC_2716.jpg :lol:

I kciukam za malutką - żeby jej się udało :) :kciuki: :kciuki:

Anonymous - Pią Paź 16, 2009 19:36

kciukam za maleństwo :kciuki: :kciuki:

a maluszki cudowne ! :serducho:

Dimishka - Pią Paź 16, 2009 19:39

Przecudniste kluchy :serducho:
:kciuki: za malutko, żeby wszystko było dobrze..

Nakasha - Pią Paź 16, 2009 19:43

Tak, zapowiada się na to, że najwięcej będzie opalków, ale nie mam jeszcze pewności 100% :D
Anonymous - Pią Paź 16, 2009 19:46

bedą jakieś wolne klusie ? :)
Nakasha - Pią Paź 16, 2009 21:15

Pewnie tak, ale nie wiem jeszcze jakie. ;)