Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009
Tygrys - Wto Sie 04, 2009 14:11
hej w sumie ja mogłabym się przyłączyć do jakiegoś pokoju w hostelu, bo zawsze wtedy raźniej jechać na i z wystawy, wracać z imprezy czy coś
quagmire - Wto Sie 04, 2009 14:44
Ja we Wro znam taki hostel: http://www.avantgardehostel.pl/
Jest bardzo, bardzo znośny i jest w centrum praktycznie, a teraz nawet jakaś promocja. Tylko nie wiem, gdzie jest wystawa, więc nie wiem, jak daleko.
serendipity - Wto Sie 04, 2009 17:27
quagmire, lokalizacja tego hostelu jest niezła. Wystarczy dojść stamtąd w 10 minut do przystanku na ul. Świdnickiej (3 minuty od rynku), a stamtąd do Hali Stulecia jadą już 2 tramwaje w czasie ok. 15 minut.
Grucha - Wto Sie 04, 2009 18:29
pixel napisał/a: | No, to już wiem co się robi poza oglądaniem szczurków |
no co można robić? dobrze się bawić a co
LunacyFringe - Wto Sie 04, 2009 23:55
A ktos by reflektował na jazde samochodem z Gliwic ? xP
Grucha - Śro Sie 05, 2009 00:40
się Grucha najechał.. palcem po kartce
Anonymous - Śro Sie 05, 2009 15:28
http://www.avantgardehostel.pl/cennik.html
ten tez mi sie podoba, ceny sa troche wyzsze, ale nie jakies straszne.
To co, chcialby ktos podzielic sie ze mna pokojem, czy rezerwowac 1 osobowy?
Oli - Śro Sie 05, 2009 15:45
ja jestem burżuj, ja muszę mieć łazienkę w pokoju nie wyobrażam sobie jej dzielić z ilomaśtamnieznajomymiosobami.
Anonymous - Śro Sie 05, 2009 15:57
tez bym wolala, ale nie znalazlam jeszcze takiego hotelu, jak znasz jakis to podeslij
Azi - Śro Sie 05, 2009 18:23
dobra moi drodzy... Viss nie przyjedzie, Badoha nie przyjedzie, więc moje mieszkanie jednakoż jest puściejsze... no i mogę jeszcze z dwie osoby przenocować, pod warunkiem, że kanapa i materac dmuchany są wystarczającym luksusem...
niestety Gruchy przygarnąć nie mogę, wszak luby mój mi to z głowy wybił (po tylu latach wspólnych nadal ma jakieś fobie, nie będę na temat ten z nim dyskutować...)
a co do piwka po wystawie... no ja sobie tego nie wyobrażam inaczej i urządzę Wam wycieczkę krajoznawczą
pixel - Śro Sie 05, 2009 18:41
Cytat: | niestety Gruchy przygarnąć nie mogę, wszak luby mój mi to z głowy wybił (po tylu latach wspólnych nadal ma jakieś fobie, nie będę na temat ten z nim dyskutować...) |
Trzeba by to rzucić do jakiegoś tematu o łączeniu samców
L. - Śro Sie 05, 2009 18:54
a na zachętę powiem, że ja u Azi nocuje
Oli - Śro Sie 05, 2009 18:55
Azi to ja bardzo chętnie, jeśli mogę od piątku po południu?
Oj, eLka, ja nie wiem czy to taka zachęta... Tak, tak - odstraszam wszystkich potencjalnych chętnych...
Azi - Śro Sie 05, 2009 21:02
Oli, no to zapraszam. Dołączy do nas jeszcze wuwuna
mam tylko nadzieję, że Piotrek nie umrze od nagromadzenia szczurów
Oli - Śro Sie 05, 2009 21:50
Azi napisał/a: | Oli, no to zapraszam. | super, dziękuję
Azi napisał/a: | Piotrek nie umrze od nagromadzenia szczurów | raczej od naszego rajdania i ochów i achów nad wszystkimi smrodkami
|
|
|