Wystawy szczurów rodowodowych - VII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych - Wrocław 2009
Azi - Wto Cze 16, 2009 18:36
L. napisał/a: | u mnie skład szczurzy, który podałam Azi na PW na pewno jest gwarantowany | super
L. napisał/a: | jak Kisses dobrze urodzi to mogę dodatkowo pojawić się z jakimiś O-bobasami na wystawie, bo wyskoczy im wtedy 9 tygodni. | ma być 10 tygodni i koniec, nie przepuszczę
serendipity - Czw Cze 18, 2009 09:17
Od jutra zaczynam spamowac sponsorow, bo musze jeszcze doczytac o profitach dla nich, by ich zachecic
Na mojej liscie schindlera mam 6 najwiekszych sklepow internetowych, ktore znalazlam, w tym dwa, z ktorymi juz wczesniej wspolpraca nam sie swietnie ukladala (i nie ukrywam, ze w tym roku tez na nich licze ).
magnes - Czw Cze 18, 2009 09:21
Azi, niestety próbowałam zrobić coś z tym zgłoszeniem, ale nic na moim komie nie poradze Czy mogłabym wysłać to zgłoszenie za dwa tygodnie? wtedy wróce z wakacji i będę mogła załatwić to u mamy w pracy
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 09:36
serendipity, w kwestii sklepów, to może nie molestuj pani Kasi z panety zoo, myśmy na olsztyńskiej jej odpuściły, bo na łódzkiej bardzo narzekała na kryzysowy bezruch. Za to mamy ją na plakatach jako sponsora, może to jej pomoże choć trochę. Ona jest nam szalenie przychylna, więc jej nie zajeźdźmy.
Magnes, a nie możesz sobie otworzyć doksa w innym programie, typu text edit, czy jak to sie tam nazywa w tym porypanym pececie.
edit/
wordpad..?
magnes - Czw Cze 18, 2009 09:42
Viss, w tym cały problem, że nie moge, mój komputer nie jest skłonny do współpracy już próbowałam
edyta/ w wordpadzie to już w góle jest porażka, nie da sie wypełnić
serendipity - Czw Cze 18, 2009 09:49
Viss, dzieki za sugestie Ale w takim razie z czyjej pomocy skorzystaliscie, zkoro w Lodzi nie bylo ani p. Kasi ani p. Sliwy?
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 10:01
serendipity, w łodzi pani Kasia jeszcze była, na olsztyńską juz nie. Dostaliśmy straszne ilości od Versele Laga (wszystko było opisane, co dla kogo i ile, szał ciał) i oni sa chętni do dalszej współpracy (duuuże logo sponsora im sie należy ), Zuzala sie w ogóle nie odezwała, HP też nic nie dało (chyba?) i wyd. Ibis, bo miałyśmy dla głosujacych na szczura publiczności książki o szczurkach wydane przez nich, acz kupione przez sachmę za własna kasę. Chcesz zobaczyć plakat z łódzkiej?
serendipity - Czw Cze 18, 2009 10:16
Poprosze na maila:)
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 10:36
Off-Topic: | serendipity, poszło. |
serendipity - Czw Cze 18, 2009 10:48
Dostalam i juz wszystko wiem, dziekuje
Poza tym, plakaty sa swietne, bardzo czytelne i ladnie wygladaja
Anonymous - Czw Cze 18, 2009 10:50
To zasługa L.
L. - Czw Cze 18, 2009 11:07
Toć HP było na Łodzi O_O! i ma być też na Olsztyńskiej..
naszymi sponsorami są: Planeta (której dajemy urlop), HP (zawsze i wszędzie) oraz Versele Laga (oni zawsze nam pomogą, ale prosiłabym dać im na razie chwile spokoju, bo wyszła ta nie miła sytuacja z Olsztyńską, a ich przesyłka juz do mnie doszła i obiecywałam ze wykorzystam na najbliższej wystawie - czyli też olsztyn) oraz IBIS (za książeczki, ma je sachma i do niej trzeba się o to uśmiechać - to nagrody za głosowanie na szczura publiczności, są z naszą najkleją).
HP wystarczy poinformować dwa tygodnie przed wystawą
VL też.
Radziłabym zająć się lobbowaniem nowych sponosrów
gratis - Czw Cze 18, 2009 11:13
HP było było i duuużooo dostaliśmy od nich właśnie
Alexis - Czw Cze 18, 2009 11:48
HP było, w koncu przytargałam to pudło od nich
serendipity - Czw Cze 18, 2009 11:54
Jak najbardziej, zamierzam sciagnac nowych sponsorow. Sklepy na mojej liscie z tego, co wiem, jeszcze niczego dla nas nie sponsorowaly.
Chcialam jeszcze pozyskac jakies sklepy internetowe z kapitalem lokalnym, ale wszystkie, na ktore trafilam, maja specjalizacje tylko w psach i kotach
|
|
|