Odżywianie - Płatki śniadaniowe w diecie szczurów - opinie
Asmena - Pon Lis 28, 2011 16:44
LaLuna, co do tych chyba nie ma żadnych wątpliwości O ile nadal piszemy w kategorii przysmaku, a nie podstawowej karmy
BunShi - Pon Sty 23, 2012 11:35
Ja mojej tez casem sypne nestle fitnes ale i tak woli makrele sosie pomidorowym
Karena - Pon Sty 23, 2012 11:42
BunShi, Szczurom nie wolni podawać doprawianej żywności więc zrezygnuj z tej makreli w sosie pomidorowym .
Kilka płatków nie zaszkodzi ale z tym 'sypaniem' bym uważała
BunShi - Pon Sty 23, 2012 12:23
a cz ja napisałam ze doprawione ehh.. nauczcie sie czytac jak nie wiecie to zapytajcie nie daje nic z puszki robie sama Zastanawiam sie czy dac jakies produkty gerbera ..
Kluska - Pon Sty 23, 2012 12:28
Gerberki też można podawać
Cytat: | a czy ja napisałam ze doprawione ehh.. nauczcie sie czytac jak nie wiecie to zapytajcie |
Karena nie napisała Ci tego złośliwie. Po prostu pierwsze co na myśl przychodzi to makrela z puszki, ale jeśli sama ją przyrządzasz - bez przypraw, to dobrze
Karena - Pon Sty 23, 2012 12:29
Off-Topic: | BunShi, makrela w sosie pomidorowym brzmi jak doprawione danie , mogłam tak to odczytać
Gerber raz na jakiś czas nie zaszkodzi, ja polecam obiadki .
Ale to nie ten temat do dyskusji. |
Niamey - Pon Sty 23, 2012 13:01
Off-Topic: | świeża makrela z pomidorami - czemu nie, choć trzeba pamiętać, że to bardzo tłusta ryba, a szczury nie mogą zbyt tłusto. Ale wędzona się nie nadaje, chyba że raz na pół roku kawałek żeby ukryć antybiotyk |
BunShi - Pon Sty 23, 2012 13:43
No coś ty ja robię tak jak robiłam dla dziecka spokojnie wiem co trzeba dawać a czego nie
Noelle - Pon Paź 29, 2012 17:11
a co powiedzie o musli z tesco? moge nim czasami karmic moje maluchy?
Cegriiz - Pon Paź 29, 2012 17:15
Noelle, karmić nie. Dać od czasu do czasu do karmy owszem.
Jak przypuszczam mają za dużo cukru, co spowoduje otyłość.
(Znam kogoś, kto karmił jednego szczura musli)
smeg - Pon Paź 29, 2012 17:44
Off-Topic: | Kiedyś sama próbowałam dla siebie znaleźć musli bez cukru, nie kupując w sklepach "bio" - nie udało mi się |
Martini - Pon Paź 29, 2012 18:05
Off-Topic: | smeg, jeśli Cię to pocieszy - mam niejasne wrażenie, że większość biomusli też jest słodzona:). |
najeli - Pon Paź 29, 2012 18:08
ta, jest. tylko bio - brązowym cukrem
Noelle - Pon Paź 29, 2012 21:07
dziękuję za odpowiedź wzielam im dwa mini bananki suszone z mojego musli, niech maja czasami jakiś frykasik
LawinaPL - Czw Kwi 25, 2013 10:02
Ja moim te corn flakesy daje nie zauwazylam ze cos sie z nimi dzieje
|
|
|