Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Happy Feet - już wszyscy za TM [']
Dory - Wto Sty 13, 2009 20:39
A co z socjalizacją Zdziczeją, zobaczysz
mc - Wto Sty 13, 2009 21:02
gratuluje! i kciukam choc mam nadzieje, że już kciuki się nie przydadzą
Lara - Wto Sty 13, 2009 23:56
Kobitę?! Hhhaaaa! Baby górą! Czwartek decydujący, to czekamy czekamy.... będzie ok, ale na wszelki proszę kciukaski Tymczasem przyjemnego podziwiania....piskają zawodowo, coś przekosmicznego!
wanna - Śro Sty 14, 2009 01:38
Anonymous - Śro Sty 14, 2009 10:15
Azi, świetne wieści, kciukam nadal. A skoro Finka opuszcza już gniazdo na chwilkę, to pewnie kluchy policzyłaś. Może zdradzisz tajemnicę?
Badoha - Śro Sty 14, 2009 10:18
Viss napisał/a: | Może zdradzisz tajemnicę? | no wlaśnie - nie trzymaj nas w niepewności
Kciukam aby wszystko bylo dobrze
persefona4 - Śro Sty 14, 2009 11:05
I ja gratuluję!!!
Kciuki też są
Dory - Śro Sty 14, 2009 11:07
Proszę mi tu Asi nie molestować Do jutra wytrzymacie, a jeszcze mi się dziewczyna roztrzęsie i fotki poruszone będą
Anonymous - Śro Sty 14, 2009 11:11
Off-Topic: | Ale my nie mówimy o zdjęciach, pytałam czy zdradzi liczbę.
|
Dory - Śro Sty 14, 2009 11:18
Wiem Viss, ale Azi jutro wszystko powie, tak jak obiecała Malców jest w sam raz
Azi - Śro Sty 14, 2009 19:03
no i mam zagwostkę - mamy niespodziankę, może nie tyle kolorystyczną, co znaczeniową oO'
dużo przewidziałam, ale tego akurat nie. Akurat musiało wyczaić, że ja znaczenia średnio ogarniam i że na znaczeniach mi w ogóle nie zależy. A tu taki supriz...
w sumie mogłabym powiedzieć jaki, mogłabym w ogóle dużo powiedzieć, ale obiecałam, że jutro, prawda? I to po 12, jak maluszki skończą 3 doby
Dzisiaj tylko napiszę, że na pewno nie starczy dla wszystkich maluszków. Szczególnie panów, którzy są w mniejszości.
a tak w ogóle, to części już się odkleiły ucha, a części po jednym
persefona4 - Śro Sty 14, 2009 20:26
Azi napisał/a: | no i mam zagwostkę - mamy niespodziankę, może nie tyle kolorystyczną, co znaczeniową oO'
dużo przewidziałam, ale tego akurat nie. Akurat musiało wyczaić, że ja znaczenia średnio ogarniam i że na znaczeniach mi w ogóle nie zależy. A tu taki supriz...
w sumie mogłabym powiedzieć jaki, mogłabym w ogóle dużo powiedzieć, ale obiecałam, że jutro, prawda? I to po 12, jak maluszki skończą 3 doby | Azi, no wiesz babo, tożto ja spała tej nocy z ciekawości nie będe dumajac to to za suprajz Powiedz coś wiecej
Roth - Śro Sty 14, 2009 21:39
Ale nas w napięciu trzymasz Nie mogę się doczekać jutra
kateratina - Śro Sty 14, 2009 22:35
zadzwoniłam i próbowałam wziąć Azi w dwa ognie, ale wyszła figazmakiem. twarda sztuka.
gratis - Czw Sty 15, 2009 06:06
Już dzisiaj!
Już czwartek!
Aziii.... Wstaaaawaaaaj
|
|
|