To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Dzieci Bąbli - 24.05.2008r - Pierwsze urodziny!

Ninek - Sob Maj 31, 2008 16:27

Pewne domy mają F1 i F3.
F1 zostaje u mnie
F3 idzie do dziewczyny z innego forum
Może będzie zaklepany również M3
Na razie jako takich ogłoszeń nigdzie nie dawałam, więc i tak nie jest źle :)

ewwwa - Sob Maj 31, 2008 17:13

No po prostu rozczulający widok:) Znalazłam transport, tylko nie wiem czy będzie aktualny: agacia -> Wrocław-Poznań / Poznań-Wrocław (raz lub 2 razy w miesiącu)
Tylko nie wiem czy chce robić wszystkim tyle zamieszania i kłopotu..
:* dla szczurasów

aleksandra_w - Sob Maj 31, 2008 22:25

jakby byly jakies wolne baby.. zaopiekowalabym sie nimi :) 2 lub trzy nawet, bez problemu.

transport mozesie znajdzie, a jak nie moze nawet bym sie po nie pofatygowala do wroca;]

wymiziać panny : :serducho: :

moje gg 9523677
i telefon 692836966 napisz smska a zadzwonie i sie dogadamy czy cos;]

Ninek - Nie Cze 01, 2008 07:33

aleksandra_w, odezwe sie wieczorkiem ;) Na razie jade zawieźć ciocie klusek do Ozimka :)
Aż nie chce sie wierzyć, jak szybko one rosną :)
Na moim koncie na fotosiku jest wczorajsza indywidualna sesja :)

aleksandra_w - Nie Cze 01, 2008 08:01

mehehehehe kiedyś teżmiałam to szczescie ze zostalam babcia klusek... z dnia na dzien inne, jeszcze nie otwarly oczu, ale wtedy zobaczysz, nie bedzie mogla sie odpedzic sama od ich klatki, takie beda kochane:D

Propu\onuje dzisiaj sie nie umawiac na telefon, bo nie ma po co, mozesz tutaj wszxystko pisac, i jak sie bys zdecydowala na to aby mi przekazac swoje cudeńka, to wtedy telefonicznie:)

pees ile by bylo babeczek? z tego co liczylam to 3 wolne?:)

Ninek - Nie Cze 01, 2008 17:01

Dzisiaj i tak nie nadaje sie do rozmowy z kimkolwiek. Jestem tak wściekła, że szkoda w ogóle mówić.
Nie wiem czy będą dzisiejsze fotki klusek. Nie wiem czy będe w stanie je zrobić bo ledwo siedze, mimo że nafaszerowałam sie taką ilością tabletek przeciwbólowych, że chyba powaliłyby konia.

Layla - Nie Cze 01, 2008 17:02

Ninek, czytałam na innym forum. Współczuję i mam nadzieję, że ta osoba nikogo już nie wykiwa :roll:
Ninek - Nie Cze 01, 2008 18:07

Layla, ja również mam taką nadzieje. Bo tu nie o mnie chodzi, a o tego biednego szczura, który dojechał do mojego brata ledwo żywy, mimo polewania chłodną wodą, wachlowania, wietrzenia. Miała mieć przed sobą podróż tylko w jedną strone, dość wcześnie, miała w obie a na dodatek w powrotną w najgorszym upale. Specjalnie wracałam z Opola później niż zamierzałam, żeby było chłodniej. Teraz biedna śpi tak mocno, że nie da sie jej obudzić.

aleksandra_w, aż zapomniałam w poprzednim poście napisać. Tak, wolne są trzy panienki ;)
Nadal nie wiem co z Bąblą, czy zostanie czy również będzie szukać domu.

Anonymous - Nie Cze 01, 2008 19:02

Ninek, ja też przeczytałam o zaistniałej sytuacji, noż co za **** :evil: Jak tak można w ogóle :?
aleksandra_w - Nie Cze 01, 2008 19:18

Ninek, nie daj sie, cokolwiek sie stalo.
Ninek - Nie Cze 01, 2008 19:41

No dobra, po wielu bojach udało mi sie uporać z fotkami.

F1, fotek mojego złotka troche więcej, bo chowała swoje cudne czółko:

F2:

F3:

F4:

F5:

M1:

M2:

M3:

M4:

ewwwa - Nie Cze 01, 2008 20:27

No jak to jest możliwe że one są takie śliczne:)
Jak już mówiłam jestem chętna na dwie panienki, tylko do mnie jest problem z dojazdem jak wspominałam.. Ponieważ jestem nowa, podam gg w razie jakiś wątpliwości czy co tam:1328859

aleksandra_w - Nie Cze 01, 2008 20:46

zakochalam sie... :serducho: :miłość: :tummykiss: :grouphug:
strup - Nie Cze 01, 2008 21:03

Ninek, Trzymaj się. :glaszcze: Szczerze, to zapisałam sie tu, bo na SPS-ie nie piszesz tak dużo o szczurkach. :wink:
Ninek - Pon Cze 02, 2008 12:29

ewwwa, na dwóch różnych forach piszesz o dwóch wersjach, a to nie jest zbyt wiarygodne. Tutaj chcesz dwie kluski ode mnie na dziabie jedną od Telimenki, drugą za miesiąc.
Pozostałe panie są zarezerwowane dla aleksandra_w
M3 jest zarezerwowany. Domku szukają jeszcze trzej chłopcy: M1, M2 i M4 :)

Dzisiejsze:

Filmiki:
http://pl.youtube.com/watch?v=8ym5ovuEkQc
http://pl.youtube.com/watch?v=A6qm-nVtVvQ
http://pl.youtube.com/watch?v=v9hy9oUw8N4

A tutaj filmik z ósmego dnia:
http://pl.youtube.com/watch?v=3qsVzSDqdqo