Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK
Oli - Wto Lut 26, 2008 16:58
Na wakacje mamy sporo planów, ale nic precyzyjnego, więc wszystko przed nami.
sachma - Wto Lut 26, 2008 19:58
dorosli z tego co pamietam od 20tyg. ale jeszcze sprawdze..
L. - Wto Lut 26, 2008 21:16
Młodziki od 10 do 20 tyg.
Dorosli od 20 tyg. wzwyż....
Olimpia napisał/a: | No i L. koniecznie tyż musi być - ona wcale tak daleko nie ma.
|
Layla napisał/a: | właśnie, L.!! L. musi być! |
boże, rzesz fanów ale fajosko
normalnie aż mi się humor poprawia, bo cos ostatnio mam napady depresyjne...
sachma napisał/a: | L. to pewnie i tak bedzie, nawet gdyby miala zakaz wejscia na teren wystawy - sila by sie wdarla wiec o nia sie nie martwie |
Od razu siłą ? Co ja pudzian jestem ? Ianą bym postraszyła
Ja byde z 3 nawet jakbyście nie chcieli...
tzn Rilla, Iana, Jolly Joke, bo ja dobrze pójdzie to Holy w tym czasie mamunią będzię, albo juz po mamiśkowaniu, tak czy siak ktoś Yuki bedzie musiał towarzyszyć.
Anonymous - Nie Kwi 27, 2008 09:11
Ja myślę, że też się pojawię, ale chyba jako gość, żeby zobaczyć jak to wygląda Czy ktoś mi może powiedzieć jak to jest ze szczurkami z miotów kontrolnych, bo jakoś nie nadążam Są w ogóle jakieś ogólne wytyczne, jakiś kodeks, status czy regulamin?
nutaka - Nie Kwi 27, 2008 10:22
Oł, a niepełnoletni bez szczurków pooglądac mogą przyjechac??:)bo do Gdanska mam blisko
Azi - Nie Kwi 27, 2008 12:34
nutaka, no głupie pytanie
nutaka - Nie Kwi 27, 2008 13:18
Azi, no ale ja nie mam pojęcia jesli chodzi o takie sprawy, naprawdę
Azi - Nie Kwi 27, 2008 13:27
nutaka, ale wystawy są po to żeby oglądać ja ze swojej strony serdecznie Cię zapraszam
Anonymous - Nie Kwi 27, 2008 13:44
Off-Topic: | A na moje pytanie ktoś mi odpowie? |
Azi - Nie Kwi 27, 2008 13:48
Ren, zadałaś to pytanie na forum SHSR i tam odpowiedziała Ci sachma
nutaka - Nie Kwi 27, 2008 13:53
Azi, no to super do sierpnia jeszcze kawał czasu, wszystko się moze zdarzyc, ale bardzo chciałabym przyjechac:)
Anonymous - Nie Kwi 27, 2008 15:00
Off-Topic: | Azi, przepraszam, już sprawdzam |
zas - Nie Kwi 27, 2008 18:40
I ja się zjawię, ale moich chłopaków nie zapisuję raczej
sachma - Nie Kwi 27, 2008 18:58
Jak dobrze wiatry zawieja to moze uda mi sie byc z 6 ogoniastych panienek O ile babcia Bojka bedzie sie dobrze czula, a chlopak zgodzi sie na pokazanie swiatu Tabby i Malici
PALATINA - Nie Kwi 27, 2008 19:16
Kurczę, kusi mnie ta wystawa!
Ale dojazd to kupa kasy... Gdyby ktoś z W-wy jechał samochodem i za zrzutę na paliwo zabrał, to bym się może skusiła (na pociąg mnie nie stać - tzn. będę miała wtedy pilniejsze wydatki). No i nocleg jakiś by sie przydało skombinować.
|
|
|