Mioty urodzone - rok 2007 - Miot F Emerald Moon
Anonymous - Czw Lis 08, 2007 19:23
Jakie rozkoszne te maluszki
Andzia - Czw Lis 08, 2007 19:52
Maluszki są powalające, tylko Fokusik cały czas pupke wystawia Czekamy na sesje indywidualną Wymiziać maluchy prosze .
zywym_trudniej - Pią Lis 09, 2007 23:23
Została rozwiązana zagadka fenomena. Jego rudy odcień związany jest z zabarwieniem skóry, a że jest on stosunkowo słabo omszona na ciele to było to bardzo wyraźnie widać. Zoorientowałam się dopiero wtedy kiedy ta skóra zaczęła się złuszczać ( martwy naskórek niemowlęcy, niedługo skóra będzie różowiuktia). Jeśli się dokładnie przyjrzeć to na ostatnich zdjęciach widać to pomarańczowe zabarwienie skóry także u Finezji ( fuzziczki chocolate). Tak wiec nasz maluszek w rzeczywistości jest beige i w związku z tym będzie najprawdopodobniej wolny
Dla przykładu zdjecia maluszka z miotu H Rat's Troop w podobnym wieku. Kolor beige
http://www.fotosik.pl/pok...2c532ede4d.html
Andzia - Sob Lis 10, 2007 10:58
niech go ktoś szybko rezerwuje bo mi już ślinka cieknie...może jednak sie skusze...ehhhhhh one są wszystkie taaaaaaakie śliczne!!! Prosze mi zabronić...
H. - Sob Lis 10, 2007 11:33
Andzia, a co sobie bedziesz bronic? Bierz! Marta, ma naprawde piekny miot i sie im nalezą dobre domki
Andzia - Sob Lis 10, 2007 12:01
Hally, nie pomagasz strasznie mnie kusi ten maluch Trzy bestyjki w domu... cały czas myśle...............zaraz oszaleje... Ratunku...
L. - Sob Lis 10, 2007 17:31
Związku z tym, ze Marta wyjechała, a ja jej postów edytować nie moge to piszę tu:
Rezerwacje
Fiodor (M, satin standard, black, english irish) - rezerwacja wstępna Żerom
Ferrari (M, satin standard, chocolate, self) - rezerwacja Żerom
LunacyFringe - Nie Lis 11, 2007 18:47
Ja powiem tylko jedno :
sachma - Nie Lis 11, 2007 19:05
L. napisał/a: | Związku z tym, ze Marta wyjechała |
LunacyFringe, lepiej bys sie zapytala kiedy wroci to bedziesz wiedziala od kiedy sie dopominac
Andzia - Nie Lis 11, 2007 19:06
LunacyFringe, popieram!!!
zywym_trudniej - Nie Lis 11, 2007 19:07
Fotki na dniach. Tylko musze sie do siostry po aparat przejsc Maluszki dzisiaj skończyły 3 tygodnie A malutki Fokusik okazał się spottedem, tyle ze takim malutkim, dosłownie kilka włosków ma białych. Strone pierwsza wciąż aktualizuje jeśli chodzi o rezerwacje. Na dniach będzie już kompletna lista. Wiem tylko że jedna albo obydwie jasne satin fuzziczki beda wolne
Andzia - Nie Lis 11, 2007 21:37
wycałować moją małą niespodzianke prosze i Genta też Czekam na fotki z niecierpliwością
Ninek - Pon Lis 12, 2007 12:12
Niecierpliwie czekam na fotki Jejciuuu, zakochuje sie w fuzzach a tu satin fuzzy
zywym_trudniej - Pon Lis 12, 2007 12:40
Jeszcze dzis albo jutro beda fotki i wtedy wszystkie rezerwacje podpisze Frajda robi się coraz bardzioej fuzziasta, nadrabia do rodzeństwa, bo była najmniejsza z miotu. Za to Frida jest pięknie omszonym satin fuzzem, wygląda w tej chwili jak reksik. A Fenomenkowi w wieku 3 tygodni zeszło jedno jajeczko Maluszki broją, hałasują i dają babci dużo radości.
L. - Wto Lis 13, 2007 11:41
Rezerwacje:
Fenomen (M, satin fuzz, beige, self) - rezerwacja Lunacy
Fuzja (F, satin standard, black self) - rezerwacja Ita
F? (F, satin fuzz, beige) - rezerwacja Ita (na dniach sie okaże, która z panien)
|
|
|