To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2007 - Miot R Zirrael Rattery - czyli rudzielce sie urodziły :)

Izabela - Pią Wrz 14, 2007 17:42

Mnie się rude zawsze podobało i bardzo chciałabym kochać chociaż jedną taką. Mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni :)
zirrael - Pią Wrz 14, 2007 17:53

ano chłopcy wolni, czekają aż się ktoś zakocha
Oli - Pią Wrz 14, 2007 20:38

zirr, zakochani sa, tylko warunki bytowe nie pozwalaja... ;( gdyby to bylo rok/pol roku pozniej, to moze tak... ;(
zirrael - Wto Wrz 18, 2007 19:19

chłopiec dumbo velveteen zarezerwowany :)
persefona4 - Pią Wrz 21, 2007 15:01

Są jeszcze wolne chłopaki? agouti velveten :> ?
A tak wogóle cuuuudowny miocik :mrgreen:

zirrael - Wto Wrz 25, 2007 08:32

Uwaga uwaga - maluchy już mogą rozjeżdżać się do nowych domów. Wczoraj jako pierwsza pojechała do domu Reja (dumbo beige self). Bardzo proszę przyszłych właścicieli o kontakt i ustalenie konkretnych terminów odbioru maluchów.

persefona4, dzisiaj powinnam wiedzieć co z chłopakiem aguti - czekam na potwierdzenie rezerwacji.

renka - Śro Wrz 26, 2007 13:21

Gratuluję cudownych maluchów!!

Kiedy można spodziewać się miotu z szansą na samiczkę aguti? Chciałabym zakupić dwie młode samiczki - "koleżanki" do jednej klatki. Niekoniecznie z tego samego miotu.
Jedną aguti self, a co do drugiej nie jestem jeszcze zdecydowana - mogłaby być topaz, seal point siamese, burmese, mink, chocolate lub cinnamon (!)... :serducho: W sumie to nie tak ważne, najważniejsze, żeby czuły się razem dobrze i były szczęśliwe mając towarzystwo, a mam nadzieję, że w przypadku szczurków pochodzących z jednej hodowli i w podobnym wieku nie będzie problemu z łączeniem :)

Z góry dziękuję za odpowiedź!

zirrael - Śro Wrz 26, 2007 17:37

Niebawem przewiduję krycie na miot agutkowy - Minala of Zirrael (dumbo aguti self) i Baxina's Zoltan Velveteen aguti spotted variegated

[ Dodano: Czw Wrz 27, 2007 18:37 ]
chłopiec aguti velveteen jednak jest wolny :) kusić się !

persefona4 - Sob Wrz 29, 2007 20:41

joj jak tylko znajdzie sie transport to bardzo chętnie wezmę agutka bo sliczniuuuutki :serduszka: juz go pokochałam....a byłoby cudownie:)
no cóż pozostaje mi tylko czekać...

[ Dodano: Pią Paź 05, 2007 14:00 ]
och ciesze sie ze maluch znalazł dobry domek :mrgreen: choc szczerze liczyłam na wycofanie sie rezerwacji bo pokochałam maluszka ze zdjęcia, zazdroszcze ukradkiem właścicielce hihi
Oby rósł zdrowo kawaler :wink:

[ Dodano: Wto Paź 09, 2007 16:32 ]
A jednak Roderick trafi do mnie :jupi:

[ Dodano: Czw Paź 25, 2007 18:22 ]
Mały jest juz u mnie wraz z przyrodnim braciszkiem Salemem:) fotki wkrótce

MouseHouse - Wto Sie 26, 2008 21:08

A "maluchy" niedawno miały urodziny :D ;) :p
Anonymous - Wto Sie 26, 2008 22:00

:urodziny: :mrgreen:
persefona4 - Wto Sie 26, 2008 22:32

:urodziny: :urodziny:
Karena - Pon Mar 26, 2012 10:41

W związku ze zmianami wprowadzanymi na forum, temat został przeniesiony.