Mioty urodzone - rok 2007 - Miot "B" Chilly Lilly
Anonymous - Śro Sie 01, 2007 17:55
Olimpia napisał/a: | to teraz Cygu bedzie biegal z predkoscia swiatla do was... | Super! Niech biega z Rychem i resztą ferajny
Sabeena - Czw Sie 02, 2007 10:15
Boszzzzzzzzzzz, jestem poddawana naciskom, szantazom i lzom i sie lamie bo chce miec spokoj w domu i chyba bede musiala napisac ze Bastian jest zarezerwowany.... moje dziecie nie zna umiaru
[ Dodano: Czw Sie 02, 2007 11:32 ]
I na specjalnie zyczenie Viss:) Bojar i oby byl taki jak ten po ktorym ma imie:) Bo Bojar to przepieknej urody, olbrzymi, stoicko spokojny, niesamowicie inteligentny owczarek niemiecki:)
Anonymous - Czw Sie 02, 2007 10:34
Aaaaaaaaaa, Sab, dzięki, wielkie dzięki!!
Moje łysawe najbosksze!! Maleńki, już jutro!
[ Dodano: Czw Sie 02, 2007 11:41 ]
Boże, jaki on jest piękny! Nie mogę..
Anonymous - Czw Sie 02, 2007 10:46
ja nie wiem, kurde, ale rozbrajają mnie te ich łysolowe fałdki jakie są cudowne, mogę się łatwo domyslac, bo mój Seniut ma takie same na szyi, wiecie, bo Seniut jest niemal-trochę-czasem-double rexem
Viss, ja ci nigdy nie przestanę zazdrościć...
Anonymous - Czw Sie 02, 2007 11:33
mataforgana napisał/a: | Viss, ja ci nigdy nie przestanę zazdrościć... | iiii tam, sama sobie z czasem sprawisz taką pięknotę
mataforgana napisał/a: | Seniut jest niemal-trochę-czasem-double rexem | głównie za uszętami, za tymi duuużymi słodkimi uszętami tęskno mi za nim, wiesz? Taki wspaniały z niego chłopak
A Bojek będzie u mnie już dziś!!!!!!!!!
Anonymous - Czw Sie 02, 2007 11:47
nooo, za uszętami i na szyi gupolek mój... odwiedzimy cię kiedyś może Seniut bezjajeczny będzie miał nawet kaprys pobawić sie z kolegami zobaczymy
pewno, kiedyś sobie sprawię fuzziola, a na razie zazdroszczę i doczekać się września nie mogę
MouseHouse - Sob Wrz 08, 2007 22:28
Pozdrowienia od Baghiry z Poznania
Anonymous - Wto Wrz 18, 2007 11:47
Przypominam, że dokładnie za 10 dni B maluchy skończą 3 miesiące.
Sabeena napisał/a: | ADHD do potegi entej przy jednoczesnym uwielbieniu miaziania:) | Do-kła-dnie taki jest Bojar. Wylata się, wyszumi, zamęczy wszystkie szczury, zagryzie mi rękę 100 razy, a to wszystko jest przeplatane niesamowitymi chwilami gdy przychodzi spokojny na całuski, mizianko i brzuchopieszczoty A jak sie już zmęczy całkiem, to zasypia na kolanach albo na karku. Normalnie obłęd!
Sabeena napisał/a: | Bo Bojar to przepieknej urody, olbrzymi, stoicko spokojny, niesamowicie inteligentny owczarek niemiecki:) | Wszystko sie zgadza prócz tego stoicyzmu, bo jak sie ma ADHD, to cieżko ustac chwilę spokojnie
PALATINA - Nie Cze 29, 2008 16:16
Co tam słychać?
Anonymous - Nie Cze 29, 2008 16:23
Bobik wraz z rodzeństwem kończy dziś rok.
wuwuna - Nie Cze 29, 2008 16:53
dla całego miociku
A dla Bobika specjalne życzonka
Kagero - Nie Cze 29, 2008 19:03
dla całego miotu!
a o Bobiku to my już wiemy, że ostro szaleje na imprezie
Justka1 - Nie Cze 29, 2008 19:21
No to najlepszego dla braciszka i reszty naszego rodzenstwa .
Natalia - Nie Cze 29, 2008 19:34
najlepszego!
Oli - Nie Cze 29, 2008 19:59
wszystkiego naj naj!
Off-Topic: | A do eNek przyszła jeno Viss... |
|
|
|