Mioty urodzone - rok 2014 - Narodziny miotu kontrolnego R2 SunRat's
szlajfka - Nie Paź 19, 2014 20:38
Papi, wiem, że czeka, ale chcę już to mieć na papierze A noc będzie dłuuuga, oj tak! Nie doszczurzałam się od prawie 2 lat, dlatego taką zjarę teraz mam Ale najważniejsze, że wszystko na dobrej drodze i maleństwa żyją i mają się ok!
Papi - Nie Paź 19, 2014 20:44
szlajfka napisał/a: | Ale najważniejsze, że wszystko na dobrej drodze i maleństwa żyją i mają się ok! | i są przepiękne
SzczurLOVE - Nie Paź 19, 2014 20:55
szlajfka napisał/a: | Właśnie, cicho jakoś.. A miały być rezerwacje najpóźniej w weekend, a weekend się kończy... Mój Fiołeczek czeka na braciszka w swoim wieku W dodatku siam to moje marzenie od wielu lat, dlatego na żadnego szczura nie czekałam jak na tego.. |
Szlajfka ja też czekam i się doczekać nie mogę a już sobie upatrzylam chłopaka tylko nie wiem czy będzie mój bo druga w kolejce jestem ale palce skrzyżowane więc może się uda a ty już wiesz którego byś chciała???
szlajfka - Nie Paź 19, 2014 21:01
Właśnie ja nawet nie wiem, które to chłopaki ani czy jest jakaś kolejka do takiego, jakiego bym chciała, więc dlatego tak się denerwuję. Na zdjęciach grupowych jest kilka, które sobie upatrzyłam, ale płci z pyszczka nie wyczytam
SzczurLOVE - Nie Paź 19, 2014 21:17
szlajfka napisał/a: | Właśnie ja nawet nie wiem, które to chłopaki ani czy jest jakaś kolejka do takiego, jakiego bym chciała, więc dlatego tak się denerwuję. |
A która jesteś w kolejce bo jak pierwsza to się martwić nie musisz
szlajfka - Nie Paź 19, 2014 21:20
No własnie nie wiem. Nic nie wiem.
SzczurLOVE - Nie Paź 19, 2014 21:23
to napisz do henioka on Ci wszystko powie bo to szczurmistrz
szlajfka - Nie Paź 19, 2014 21:35
W sumie nie wpadłam na to, czekam tylko na wiadomość od niego
SzczurLOVE - Nie Paź 19, 2014 22:49
hahah nie martw się jutro pewnie będą zdjęcia już
heniok - Pon Paź 20, 2014 11:01
Samice:
F1 – dumbo, standard, siamese russian blue point, husky - rezerwacja Papi - REWOLUCJA
F2 – dumbo, standard, himalayan russian blue point, self - rezerwacja Mao - RUSIA RUSKA KNIAHINI
F3 – dumbo, standard, siamese russian blue point, self - rezerwacja Zafrinka - ROSALIA
Samce:
M1 – standard, standard, siamese seal point, husky - rezerwacja CptAgnes - ROCKY
M2 – dumbo, rex, siamese russian blue point, self - rezerwacja maris - REYNEVAN
M3 – dumbo, standard, siamese russian blue point, self - rezerwacja olus_165 - RADZIWIŁŁ
M4 – standard, rex, siamese russian blue point, self - rezerwacja Olinek - RUDOLF CZERWONONOSY
M5 – dumbo, rex, siamese russian blue poit, self - rezerwacja szlajfka - RUBIN ROBERTO
M6 – dumbo, standard, himalayan agouti point, husky - rezerwacja olus_165 - ROKOSZ
M7 – dumbo, rex, siamese seal point, husky - rezerwacja SzczurLOVE - ROBIN WILLIAMS
M8 – standard, rex, himalayan agouti point, husky - rezerwacja CptAgnes - RAMBO
Część maluchów się mocno zestresowała przy zdjęciach co od razu widać na nosach.
Jestem w pracy i nie mam dostępu do listy z kolejnością wyboru więc musicie wytrzymać do wieczora.
Papi - Pon Paź 20, 2014 11:22
Cuda i jak Wy teraz dziewczyny wybierzecie, jak oni wszyscy tacy piękni . M6 i M7 chyba najbardziej mi się spodobali. Dziewczynki wszystkie trzy piękne, ale F1 najpiękniejsza
Off-Topic: | A może mi ktoś napisać czy czerwonookie maluchy róznią się od siebie, nie chodzi mi nawet o te konkretne, ale czasem są szczurki z takimi bajecznie rubinowymi, ciemnymi oczętami a czasem są one blado czerwone. Jak to jest, czy to jest zawsze czerwony czy rozróżnia się jeszcze wśród nich inne? |
Shiva - Pon Paź 20, 2014 12:47
Papi napisał/a: | M6 i M7 chyba najbardziej mi się spodobali. |
Popieram! Przystojniaki z nich będą
szlajfka - Pon Paź 20, 2014 13:06
Cytat: | Cuda i jak Wy teraz dziewczyny wybierzecie, jak oni wszyscy tacy piękni |
Dostałam oczopląsu normalnie Decyzja trudna, ale już wybrałam
SzczurLOVE - Pon Paź 20, 2014 13:33
Moje M7 Boże nie mogę normalnie jest boski Normalnie kooocham <3 a dopiero druga w kolejce kto jest pierwszy niech się zlituje
Olinek - Pon Paź 20, 2014 14:02
Pipipi jakie wszystkie piękne <3 a ja nawet nie wiem, która jestem w kolejce, ale juz mnie uwiódł pewien pan jednym spojrzeniem
|
|
|