Mioty urodzone - rok 2014 - Zirrael Ratterry miot Z
mmarcioszka - Nie Lut 02, 2014 19:49
Uff, dziękuję dobrej duszy, która ją zarezerwowała
nezu - Wto Lut 04, 2014 22:26
Ludzie, te szczury to jest jakaś masakra.
ADHD do potęgi, nie da się ich utrzymać w jednym miejscu dłużej niż sekundę. Człowieka by zalizały, zaiskały i zjadły.
Cudowne i straszne zarazem, pilnować kilkunastu szczurów, które muszą być wszędzie w jednym czasie.
zirrael - Śro Lut 05, 2014 08:56
i efekty usiłowań moich i nezu coby i Zetkom z adhd jakieś fotki zrobić
Zuko i Zankonkuna Gaara
Zarathustra, Zack i Zafar
Zorquan
Zora i Zuja
Zuja i Zutto Wasurenai
Zoe, Zula , Zazu
reakcja na ręce
voltana - Śro Lut 05, 2014 11:05
pięknie rosną, już się mojego kluska doczekać nie mogę
mmarcioszka - Śro Lut 05, 2014 15:40
zirrael, jakie piękne maluszki
zirrael - Wto Lut 11, 2014 19:45
Zoe i Zula już dojechały do nowego domku. Ponoć dokazują jak szalone. Obie w dniu wyjazdu ważyły ponad 90 gram (a dokładniej 94 i 91) - wydane nieco wcześniej ze względu na bezpieczny i ciepły transport do Gdańska. W weekend wyprowadza się większość z reszty dzieciaków
mvn89 - Czw Lut 13, 2014 09:25
Czy są jeszcze dwa samczyki do zarezerwowania?
zirrael - Czw Lut 13, 2014 11:00
mvn89, nie, nie ma już żadnych wolnych maluchów w tym miocie - polecam dział planowane mioty, o moich planach na najbliższy czas można przeczytać tu:
Planowany miot A2
Planowany miot B2
Izabela - Sob Lut 15, 2014 16:23
Melduję, że Zoja i Zazu dojechał szczęśliwie do domu. W tej chwili szaleją po klatce, aż dziwne, że jeszcze się nie rozleciała - to 2 śliczne torpedy a nie szczury
zirrael - Sob Lut 15, 2014 19:25
Izabela napisał/a: | Melduję, że Zoja i Zazu dojechał szczęśliwie do domu. W tej chwili szaleją po klatce, aż dziwne, że jeszcze się nie rozleciała - to 2 śliczne torpedy a nie szczury |
uprzedzałam że to szczury z adhd
mmarcioszka - Nie Lut 16, 2014 01:03
zirrael, przy tych maluchach szczury z ADHD są flegamtyczne
voltana - Wto Mar 04, 2014 16:12
Melduję, że Czedar (Zafar) waży 225g i cały czas szaleje i biega, na prawdę "ADHD" to za mało powiedziane w jego przypadku
A jak tam rodzeństwo??
Izabela - Śro Mar 26, 2014 14:32
Zoja i Zazu pozdrawiają wiosennie. Donoszą też, że mają się świetnie, bez większych problemów dołączyły do stada, a w klatce od razu zamieszkały na najwyższym piętrze ( co u mnie należy do rzadkości, najczęściej nowe szczury na początku śpią na dole, na górne pokłady wpuszczane są przez rezydentki/ów dopiero po pewnym czasie). Zetki miały w nosie tradycję i nie przejmowały się kompletnie tym, że kogoś wkurza ich obecność w sputniku np. Uciekały tylko na moment, po chwili z prędkością światła były w tym samym miejscu. To powodowało kompletną dezorientację wkurzonego, który bardzo szybko zrozumiał, że z torpedami nie wygra i odpuszczał, pozwalając wejśc sobie na głowę
Izabela - Pon Cze 23, 2014 06:06
Zoja i Zazu informują, że u nich wszystko w porządku. Wprawdzie u Zojki słyszę pewien dziwny pomruk, gdy przyłożę ucho, nawet ją przeleczyłam antybiotykiem ze 3 tygodnie temu, ale nie było reakcji, objawy też nie postępują, więc raczej nie infekcja to jest. Lubelski wet nie słyszy nic niepokojącego, Zbyszek też nie, to tylko ja słyszę 27.06.14 jedziemy do Warszawy na kastrację (trzymajcie kciuki), więc uczulę na to dr Anię, ale miejmy nadzieję, że to nic poważnego.
Pozdrowienia dla rodzinki - co słychać u innych?
zirrael - Śro Cze 25, 2014 20:17
Zorquan ma się doskonale, chociaż jest największa ciapą z moich 3 najmłodszych chłopaków. Od osób z poza forum też są same pozytywne wieści. Trzymam kciuki w piatek za wnusie coby dzielnie zniosły ciachnięcie
|
|
|