Mioty adoptowane - Hipopotamki z Wrocławia
Entreen - Czw Gru 19, 2013 18:39
Druga dziewczynka urodziła dziś 8 żywych maluchów, jednego martwego. Za kilka dni im też założę temat, jak podsumuję, ile pań, ile panów.
A póki co, w sobotę napiszę więcej o tych no i obiecane fotki.
ema0505 - Czw Gru 19, 2013 20:00
kciuki za kluseczki i mamusię
Entreen - Sob Gru 21, 2013 22:25
Jak otworzą oczka, będą indywidualne Chyba, że otworzą w Wigilię, to wiecie...
Najgrubszym hipciem jest czarna kapturka, duży jest też niebieski kaptur. Najdrobniejsza - od narodzenia - jest standardowa dziewczynka. Która najpewniej zostanie u mnie...
Podsumowanie:
Panie: 2 dla Ogoniastej, jedna dla O.O. i jedna dla mnie.
Panowie: Cyklotymia, Morgana, MichalKonstanty, falabella, ema0505.
Czekam na PW od jednej osoby, by zdecydować, do kogo wędrują dwa ostatnie maluszki.
Druga panna się wysypała 19.12, maluszków jest osiem. Pewnie jutro-pojutrze je obejrzę i pomyślę nad tematem .
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Ogoniasta - Sob Gru 21, 2013 22:31
Kluchy przesłodkie!
aaaaaaaaa!!!!!!! FILM THE BEST!! Moje Tessiątko przecudne! To ona????
Entreen - Sob Gru 21, 2013 22:49
Tak, to ona
limomanka - Sob Gru 21, 2013 23:05
Normalnie aż mężowi pokazałam i teraz oboje achamy i ochamy na widok śpiącego malucha z nakręcanym ogonkiem
Gamabunta - Sob Gru 21, 2013 23:20
Jeśli od drugiej dziewczyny też będą takie piękne i jakaś czarnulka znajdzie się wolna to wyczuwam powiększenie mojego stada
Entreen - Sob Gru 21, 2013 23:27
Będą piękne i będzie czarne coś na pewno ale prawdę mówiąc może nie być wolnych maluchów
strashak - Sob Gru 21, 2013 23:55
dostałam cukrzycy pysiaczki słodkie
Gamabunta - Sob Gru 21, 2013 23:55
Z jednej strony : , a z drugiej może to i lepiej dla mnie
No cóż, ale jeśli będzie jakaś panna, czarna, to można o mnie ewentualnie pamiętać. Ewentualnie, bo mogę być bardziej w stylu osoby rezerwowej
Entreen - Nie Gru 22, 2013 12:00
Tylko trzy kreciki mają jeszcze zamknięte oczka Niedługo zrobię zdjęcia.
Maluszki od Ogoniastej to największe rozrabiaki Wypuściłam matkę po łóżku, a maluszki wyjęłam sama, bo jeszcze nie potrafiły wyleźć przez drzwiczki... Na początku mama miała chęci je zawlec z powrotem, ale odpuściła i zaczęła łazić... maluchy tuliły się do dłoni, próbowały ssać mi palce, kotłowały... A jeden maluszek zwiedzał twardo - wlazł mi na ramię, kręcił się na chwiejnych jeszcze nóżkach... I oczywiście to była czarnuszka - Impala . Ona od początku miała najwięcej odwagi
A kiedy po kilku minutach mamuśka uznała - dość i po kolei pozanosiła dzieciaczki do klatki, to Tessa pierwsze co - na drzwiczki i w nogi Zamiar udaremniła czujna mama
Odważny jest też jeden czarnuszek, blutki są spokojniejsze (wszystkie, tak się śmiesznie złożyło), a standardowa dziewuszka (najprawdopodobniej zostanie Szafir ) wlazła mi w dłoń i się tuliła
Z drugiego miotu dwa maluszki mają skrócone ogony, najprawdopodobniej przez mamuśkę I nie wiem, czy nie jest przewaga dziewczynek... Jak moja córa pójdzie spać, sprawdzę dokładnie. Maluszki są ciemne i jasne.
ema0505 - Nie Gru 22, 2013 15:37
Przecudniaste mordeczki
A filmik genialny, nie mogę przestać się śmiać . Najbardziej rozwalił mnie ten dygający ogonek xD.
Ogoniasta - Nie Gru 22, 2013 21:07
ale nam się gagatki trafiły
Już nie mogę się ich doczekac!
furburger - Nie Gru 22, 2013 21:25
ło matko sama słodycz zdecydowanie powinnam mieć zakaz na takie tematy
anka48 - Pon Gru 23, 2013 10:11
Cudeńka malutkie
Już nie mogę się doczekać fotek drugiej mamuśki Mam nadzieję, uda mi się załapać na dwie kluseczki )
A jakie się szykuje umaszczenie drugiego miotu?? Będą jakieś niebieściutkie?? Mam do nich słabość
Kciukam za paróweczki i z mamuśkę, żeby nie podgryzała im ogonków
|
|
|