To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2013 - miot M Emerald Moon - zdjęcia&film s15

quagmire - Śro Cze 19, 2013 09:08

L., chyba, że po prostu masz kudłacze, bo w sumie mogą być :mrgreen:

Gratuluję, niech zdrowo rosną.

wilczek777 - Śro Cze 19, 2013 10:06

quagmire, że niby teddy się poniosło dalej? o.0
quagmire - Śro Cze 19, 2013 10:12

wilczek777, nieść się nie może, ale jako, że Porzeczka jest po teddyrexie to ma 50% szansy, że sama tym teddyrexem (albo po prostu rexem czy velvetem) jest - jak szczur ma futro, to to widać, a jako, że jest Porzeczka jest fuzzem, to może być tego nie widać.
Pewnie to można poznać po wąsach - w sensie czy fuzz jest rexem czy nie, ale podejrzewam, że to niuanse.

L. - Śro Cze 19, 2013 10:47

Wszystko się może zdarzyć, tym bardziej, że fuzzowość Porzeczki to piąta woda po kisielu ;p czyli nikt się łysych nie spodziewał, bo chowały się w 7-8 pokoleniu.

quagmire, jak sprawdzałam maluchy to się nawet nad tym nie zastanawiałam, bo one mają takie tyci tyci te kręcone wąsiki. nie należą [przynajmniej na razie] do hipopotamów. :) podrosną to się wszystko okaże.
staram się nie siać zamętu, bo jeszcze naobiecuje, a nic z tego nie będzie :-P

Nikky, wszystko jest w pierwszym poście tematu.
jako, że nie jesteś pierwsza z takimi pytaniami - nawołuję do czytana ze zrozumieniem nawet tego co jest małym druczkiem :wink:

Co do dzieciaków, to mają się bardzo dobrze. Porzeczka bardzo ładnie je karmi. Czasami kwoczkuje, ale zauważyłam, że wieczorami po prostu zagarnia maluchy w róg, sama kładzie się na boku - prawie kołami do góry, a maluchy wsysają mleczko. :)
Nie ma problemu z zaglądaniem i przekładaniem. Robi sobie też przerwy na jedzenie na własną toaletę - także wszystko w równowadze :)

Nikky - Śro Cze 19, 2013 14:23

L., a wiesz, że przeczytałam to dokładnie i mi się coś ubzdurało, że 14 dnia to się płaci :P
mmarcioszka - Śro Cze 19, 2013 14:45

Dobrze, że Porzeczka sobie radzi z maluchami :)
Nikky - Śro Cze 19, 2013 16:48

:foty: i tyle powiem.
jakasiek - Czw Cze 20, 2013 05:46

Nikky napisał/a:
:foty: i tyle powiem.

Popieram!

mmarcioszka - Czw Cze 20, 2013 21:43

Off-Topic:
jakasiek,może założysz tutaj temat w dziale "Wasze szczury" i pokażesz swoje wszystkie panny, masz trochę nowych :> ?

L. - Czw Cze 20, 2013 22:26

Minęły już 3 doby odkąd jesteśmy na świecie. Mamy już maciupci meszek, odklejone uszka, więcej pipczymy i się ruszamy.

i 2 sekundowy filmik :lol: bo mi aparat padł :| [tutaj]

Oluś - Czw Cze 20, 2013 22:28

Jeeej czy ja widzę dumbo uchi? :D
L. - Czw Cze 20, 2013 22:58

olus_165, są i tak i takie ;p tak jak powinno być. tutaj nie ma żadnych czarów :-P

Oczywiście wszystkich chętnych z Olsztyna czy okolic [i tych nie chętnych na maluchy, ale co już się wprosili :p] zapraszam na herbatę/kawę jak maluchy ukończą 14 dni w celu socjalizacji i rozpieszczania bobasów :mrgreen:
Nie wiem czy wolicie zrobić jeden zbiorowy podwieczorek czy sesje indywidualne ;P

Oluś - Czw Cze 20, 2013 23:01

L., wiem, że powinny być. Ale nie byłam pewna czy akurat na tej fotce widać dumboszka :wink:
mmarcioszka - Czw Cze 20, 2013 23:11

Śliczne hipcie :)
anaa - Pią Cze 21, 2013 08:07

jej jej jakie słodziaki :D

pięć pań :serducho: