Planowane mioty - Miot "H" Rat's Troop
nezu - Pią Lut 16, 2007 16:19
Co prawda po samych fotach bylo juz widac, ze najpewniej dzieci beda, ale jednak napisze .
Minelo dziewiec dni od krycia(nawet nie wiem kiedy to minelo oO') i widac juz jego efekty
Aine ma calkiem przyzwoita oponke
Beda male Ainiatko Cecilatka!
Oboje rodzicow to oazy spokoju i najwieksze miziaki pod sloncem. Pozwalaja robic ze soba wszystko.
Cecil nie produkuje za duzo testosteronu, nie jest jakims superdominantem. A za to to moja najwieksza obok Gufiaczka przytulanka i kompletnym bezstresorem. Na kazda sytuacje reaguje ze stoickim spokojem
Aine zaraz po mojej Gipsulce, rowniez jest najlagodniejsza z lagodnych i najspokojniejsza ze spokojnych, bardzo lubi podsypiac na ramieniu czy na kolanach .
Szkoda, ze charakter nie jest dziedziczny, ale pewne szanse na dzieciaki spokojne, jakby nie patrzec sa
L. - Pią Lut 16, 2007 16:29
osz - gratulacje!
Layla - Pią Lut 16, 2007 16:48
nezu, po tak upojnej randce nie dziwna ta "oponka"
nezu - Pią Lut 16, 2007 18:58
Wiecie, nic pewnego w sumie.
Juz kilka randek skonczylo sie u mnie niczym, takich z kryciami i ze wszystkim. Na przyklad peirwsza schadzka Jacklin.
No ale tym razem sie udalo
[ Dodano: Nie Lut 18, 2007 17:32 ]
Rosniemy w tempie zawrotnym.
To 11 dzien ciazy a ona JUZ ma brzuch niewiele tylko mniejszy od Krupisiowego, po prostu minimalnie, szura nim o podloze
Ciekawe ile ich bedzie..
[ Dodano: Pon Lut 19, 2007 21:33 ]
Widze ze nikogo to nie interesuje.
Tak jak same maluchy.
Wiecie co, przykro mi, podniecacie sie tylko fuzzami i blutami. A maluchy ktore urodza sie szybciej staly sie jak powietrze.
sachma - Pon Lut 19, 2007 21:44
ty nie marudz tylko foty dawaj
szałas - Pon Lut 19, 2007 21:44
będzie dużo przytulaśnych ściurów O_O
nezu napisał/a: | Wiecie co, przykro mi, podniecacie sie tylko fuzzami i blutami. A maluchy ktore urodza sie szybciej staly sie jak powietrze. |
bluta to ja akurat bym już nie brał...;)
uważam że szczury po Aine (siostra Avon) będą najwspanialsze na świecie i na waszym miejscu bym się nie zastanawiał szczególnie że spotkałem się z Aine a nawet ze mną podróżowała
zywym_trudniej - Pon Lut 19, 2007 21:50
skrucha....
Ja z niecierpliwością czekam, neistety troche za późno się obudziłam i żaden z malców nie będzie mój. A jezeli chodzi o bluty... Ja juz mam troche przesyt, dlatego inne kolorki mile wdziane i bardzo oczekiwane Rodzice piękni, no i czekam na zdjęcie wielkiego brzuchola.
nezu - Pon Lut 19, 2007 21:50
A oto fotki 9dniowego (dzis juz jest 12 dniowy i sporo wiekszy..)
(teraz prawie 2 razy wiekszy)
zywym_trudniej - Pon Lut 19, 2007 21:54
Hoho, a wtedy już niezła oponka była, boje sobie wyobrazić co będzie przed porodem Będzie dużo ślodkich kulsek hura
satanka666 - Pon Lut 19, 2007 22:29
omg.
jaki brzusiu
uwielbiam brzuszie przyszłych szczurych mamek
L. - Pon Lut 19, 2007 22:35
a ja nie wiem czemu nie zauwazyłam zeby temat wczoraj był w "szukaj"
i dlatego nic nie pisałam T_T
Nezuś, wiesz ze najbardziej fotki ludzie lubią
No i ja miałam miec po tej cudownej pannie malucha ale bedzie z innego miotu bo mnie sachma z wiadomych powodów "przeniosła"
nezu - Pon Lut 19, 2007 22:37
Aj noł ajo noł L.
Blueeeeeee...
Ja sie nie gniewam, ja bym was poprostu bardzo ladnie prosila o takie cichutkie i spokojne podrzucanie tematu od czasu do czasu..
Bo jak juz napisze post, to potem jak pisze post pod postem to mi przykleja i nie widac, ze napisalam cos nowego..
Nie widac aktualizacji..
Dory - Wto Lut 20, 2007 08:42
Jejciu, jaki brzuchol piękny
Guślarka - Wto Lut 20, 2007 10:54
Uś, uś, ile będzie kluś
Chesti - Wto Lut 20, 2007 13:43
Cytat: | (teraz prawie 2 razy wiekszy) |
No no... to się Cecil postarał
Che mu po cichu zazdrości
|
|
|