Planowane mioty - Planowany miot Wasza Wysokość z Wuwuniarni
wuwuna - Pią Lut 15, 2013 19:48
Mara Narzisse napisał/a: | wuwuna, czy możemy wyprosić zdjęcie mamusi ? | pewnie.
Mam coś dla was.
quagmire - Pią Lut 15, 2013 20:05
Grrrrrrrubaśsśśśśna już
wuwuna - Pią Lut 15, 2013 20:22
quagmire napisał/a: | Grrrrrrrubaśsśśśśna już | quagmire, tak, ma cudowny piękny okrąglutki brzuszek. Tylko, że ona jest tak bardzo w ciąży aktywna, wszędzie biega, pilnuje innych dziewczyn, że nie da się jej zatrzymać w jednym miejscu i nic nie wyszło. Same kiepskie.
wuwuna - Pią Lut 15, 2013 20:33
I coś jeszcze wam pokaże.
Niby nic, ale mnie zauroczyło. Ryrkytka (kotka) i Koronolo.
I przyszli rodzice
Mara Narzisse - Pią Lut 15, 2013 21:23
wuwuna, pieję z radości na ten widok, wyglądają jak pluszaczki ze szklanymi oczkami!!
Mamunia w koralach jak panienka, parasolkę jej dać i może iść na niedzielny spacer
wuwuna - Pią Lut 15, 2013 21:28
Mara Narzisse napisał/a: | wuwuna, pieję z radości na ten widok | Mara Narzisse, ja też. Nie dość, że piękne to 2 razy lepszy mają charakter.
Takie pluszaki ze sklepowej półki.
mmarcioszka - Sob Lut 16, 2013 00:50
Jak ona jest cudna, jeszcze z tym brzusiem pełnym małych klusek ♡♡
susurrement - Sob Lut 16, 2013 01:11
to pierwszy miot od bardzo, bardzo dawna, przy którym będę dosłownie płakać..
trzymam kciuki z całych sił za spokojny poród, zdrowe potomstwo i silną mamusię.
mmarcioszka - Sob Lut 16, 2013 01:27
Miałam jeszcze nie przygarniać maluchów, ale cały czas walczę ze sobą, żeby nie wysyłać ankiety, taki cudowny miot się szykuje... Wunia, dużo masz chętnych na samice, przyjmujesz jeszcze zapisy w ogóle?
monika123 - Sob Lut 16, 2013 09:56
Ja nie mogę, na widok przyszłej mamusi dech mi zaparło.Normalnie maskotka
nezumi - Sob Lut 16, 2013 10:08
Jaka ona prześliczna , trzymam kciuki za mamusie i maluszki
wuwuna - Sob Lut 16, 2013 13:49
susurrement napisał/a: | to pierwszy miot od bardzo, bardzo dawna, przy którym będę dosłownie płakać.. | nie płacz misiu tylko pomyśl.
mmarcioszka napisał/a: | Wunia, dużo masz chętnych na samice, przyjmujesz jeszcze zapisy w ogóle? | mmarcioszka, są wolne miejsca i na dziewczynki i na chłopców.
A mamusia dziś waży 466.
Nikaa - Sob Lut 16, 2013 16:24
wuwuna,
Jest szansa, że mi się dostanie ? szczurem oczywiście
wuwuna - Sob Lut 16, 2013 16:31
Nikaa napisał/a: | wuwuna,
Jest szansa, że mi się dostanie ? szczurem oczywiście | Nikaa, z modłami teraz to do Ryrkyci. Wszystko w jej łapkach. Albo wszystko w jej brzuszku.
Ximamumcia się starał, a teraz już jedynie wszystko zależy od przyszłej mamy.
Trzeba kciukać za szybki poród i dużo mleczka dla robaczków.
Ryrkyci rośnie brzucho, ma apetyt.
Została oddzielona (bo brzuch jest niepokojąco duży), ale sama strasznie jest markotna i przybita. Jak tylko ją wyjmuje nie chce siedzieć na kolanach tylko biegnie od razu do swoich dziewczyn. Widać, że jest z nimi bardzo zżyta.
Jak nigdy ma obecnie bardzo dużo pomysłów na rozrywkę i ciągle gdzieś się spieszy.
Więc wnioskuję, że mimo iż brzucho duży to jednak termin jest tak jak ja planuję.
W każdym razie siedzę już jak na szydłach i czekam aż moje kochane wnuczki wyjdą na świat.
quagmire - Sob Lut 16, 2013 17:50
wuwuna, a kiedy termin?
|
|
|