Wystawy szczurów rodowodowych - XVII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie
susurrement - Pon Wrz 17, 2012 19:10
przyjeżdżajcie koniecznie, miejsca noclegowe się znajdą
u mnie też już sami seniorzy będą niestety. czas leci nieubłaganie.
Mao - Pon Wrz 17, 2012 19:20
Dobrze prawi, polać jej
KaTasia - Pon Wrz 17, 2012 20:21
Dobrze zrozumiałam, że nie można przyjść i popatrzeć, tak po prostu, bez szczurów?
AngelsDream - Pon Wrz 17, 2012 20:26
KaTasia, a czemu?
Przecież wystawa polega właśnie na tym, żeby prócz oceniania szczurów byli też widzowie.
Cegriiz - Pon Wrz 17, 2012 20:27
KaTasia, koszt wejścia dla studentów wynosił bodajże 8 zł w tamtym roku.
AngelsDream - Pon Wrz 17, 2012 20:37
W ramach luźnych rozmów wokół wystawy założyłam ten temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13132
Przeniosłam też posty. AD
Mika29 - Pon Wrz 17, 2012 20:52
Aleee się ciesze, że będzie wystawa Może pokażę swoje kruszynki
quagmire - Pon Wrz 17, 2012 20:53
Się pomyśli
KaTasia - Pon Wrz 17, 2012 21:07
Może dlatego tak pomyślałam: Na teren wystawy mają wstęp tylko wystawcy posiadający przy sobie (do okazania)
Głupiam i się nie znam, to potem takie kwiatki wychodzą. ;p
W takim razie będę
quagmire - Pon Wrz 17, 2012 21:46
KaTasia, wystawcy muszą posiadać takie dokumenty, aby wystawić szczury.
Zwiedzający dokumentów posiadać nie muszą.
Ważne, a zapomniałam o tym napisać od razu:
Szczury z przydomkiem Rat's Baradwys nie mogą być zgłaszane jako szczury rodowodowe, mogą startować w kategorii szczur nierodowodowy.
KaTasia - Pon Wrz 17, 2012 21:48
Nawet i wkleić nie potrafię dobrze tego, co chciałam. Chyba czas iść spać..
Oczywiście chodziło mi o fragment: Na teren wystawy mają wstęp tylko wystawcy
Dobra, nieważne, wiem już, że 'zwiedzający' mogą przyjść, to przyjdę.
miju - Pon Wrz 17, 2012 22:38
Super, że będzie taka wystawa w Warszawie. Na 80% też tam będę, ale bez moich kundelków - walą pod siebie jak widzą weta, to na takiej wystawie by chyba jelita potraciły Więc pełen szacun dla szczurków wystawowych xD
[Edit]
A mam jeszcze pytanie jako osoba niedoświadczona. Na kwarantannę zwierzęta są gdzieś zostawiane, czy to po prostu trzeba ją zrobić teoretycznie w domu?
wilczek777 - Pon Wrz 17, 2012 23:13
Ja zupełnie zielona jestem w temacie 0.o Można wystawić szczurka bez rodowodu? Tzw najładniejszy kundel??? Jak to zrobić? Proooszę niech ktoś da mi rzetelne info.
susurrement - Pon Wrz 17, 2012 23:19
wilczek777, http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=10609
wilczek777 - Pon Wrz 17, 2012 23:29
Ohoo dobrze czułam że to będzie równie skomplikowane dla niewtajemniczonych jak z wystawami psów. Jeśli ktoś lubi zabijać czas pisząc to chętnie przyjmę szczegółowe info na PW - o składaniu zgłoszenia, zasadach, wymogach i w sumie podstawach wszelkich etc. Jeśli mnie to nie przytłoczy to w końcu zaspokoję potrzebę pokazania światu szczurka mojego TŻ. Widziałam wiele szczurków ale Grubas bije wszystkie kundelki na głowę. Btw. nadwaga wyklucza szczura z uczestnictwa?
|
|
|