Mioty adoptowane - [SZCZECIN] Małe czarne rexy/velveteeny już nie szukają domku
Ajlonka - Wto Maj 08, 2012 18:20
Noxa, hahaha:D a ja się właśnie zastanawiałam, jakim cudem Ty ich rozpoznajesz;P
Noxa - Wto Maj 08, 2012 18:28
Mai-ah było by cudownie!
Ajlonka, z 2 i 3 nie mam najmniejszych problemów- 3 ma prawie cały czarny ogonek a 2 ma dużą część białego. Za to 1 i 4 muszę pomiziać i pomacać żeby rozpoznać który jest który bo ogonki w takiej samej proporcji czarnego i jasnego a po plamkach na brzuchu jakoś nie mogłam zapamiętać, dobrze że przynajmniej z zachowania zupełnie różne szczury. Znaczy się, teraz już problemów nie mam bo 4. już u green :mrgreen:
Ajlonka - Wto Maj 08, 2012 18:40
Noxa, no to teraz przynajmniej nie pomylisz:P
Agniesha - Wto Maj 08, 2012 18:48
Noxa, możesz mi podesłać w PM jak ci się cokolwiek uda pokazać mogę też podejść zobaczyć maluchy, mam jakieś... 4min z buta
Oczywiscie niekoniecznie teraz, bo i tak akutalnie wychodze na chwilę, ale tak ogólnie
Mai-ah - Wto Maj 08, 2012 19:15
Agniesha napisał/a: | mogę też podejść zobaczyć maluchy, mam jakieś... 4min z buta
|
Zaczynam podejrzewać, że mieszkamy na najbardziej szczurniętej części Szczecina... Aż zal będzie się stąd wyprowadzać
Noxa jakby co to mogę użyczyć swój transporterek do Warszawy jak będę malucha przewoziła.
Noxa - Wto Maj 08, 2012 19:43
Agniesha napisał/a: | mogę też podejść zobaczyć maluchy, mam jakieś... 4min z buta |
jasne, nie powinno być problemu tylko trzeba się jakoś umówić wcześnie na dokładną datę z 2 dniowym wyprzedzeniem mniej więcej bo ja teraz mam urwanie głowy w związku z I Komunią potwora który ponoć jest moją siostrą XD
Mai-ah napisał/a: | Zaczynam podejrzewać, że mieszkamy na najbardziej szczurniętej części Szczecina... Aż zal będzie się stąd wyprowadzać |
ja też zaczynam mieć takie podejrzenia o0 Ty, green, ja Agniesha, chomi którego malucha wiozłam do wrocka, wszystko na kupie
Mai-ah napisał/a: | Noxa jakby co to mogę użyczyć swój transporterek do Warszawy jak będę malucha przewoziła. |
było by fajnie, bo ten twój jest akurat pomiędzy moim faunaboxem a alladino green który jest u mnie
Agniesha - Wto Maj 08, 2012 20:41
rozumiem, że mówimy o ul. Bohaterów Warszawy? nie zdziwię się jak okaże się, że się widujemy na ulicy xD
Spoooko, ugadamy się. Ale bardzo, bardzo chętnie zobaczę jakieś fotko pana numer jeden! Nawet nie wyraźne, bardzo bym chciała już mieć je u siebie...
Naciol - Wto Maj 08, 2012 20:46
O ludzie, a ja przez trzy lata chodziłam niedaleko do szkoły... Muszę was w końcu poznać : D
Mai-ah, mam nadzieję, że przed czerwcem się nie wyprowadzasz?
Agniesha - Wto Maj 08, 2012 21:03
można zrobić spotkanie!
*przepraszam za off top
Vaco - Wto Maj 08, 2012 23:27
k_aska1293 - Śro Maj 09, 2012 07:32
Cytat: | Mnie jechanie do Warszawy nie ominie, jednak się trochę poprzesuwało. Ale obecnie wiem, ze na 100% jadę do Warszawy zaraz po 10.05 czyli pewnie w ten piątek. Mogę chłopa zabrać. |
Mai-ah byłabm bardzo wdzięczna, bo już nie mogę się malucha doczekać!:D
Oczywiście podjadę, gdzie będziesz chciała;)
Noxa - Sob Maj 12, 2012 09:49
Małe podsumowanie:
Pan nr 1 i Pan nr 2 są zarezerwowani dla Agniesha,
Pan nr 3 dzisiaj pojechał z Mai-ah do Warszawy do k_aska1293,
Pan nr 4 od kilku dni jest u greenfreak
czyli innymi słowy sytuacja z maluchami ma się dobrze
Off-Topic: | gorzej z ich starszymi kolegami |
Niamey - Sob Maj 12, 2012 11:16
Off-Topic: | Noxa, a co się dzieje? |
Noxa - Sob Maj 12, 2012 12:02
Off-Topic: | Niamey, właśnie nic się nie dzieje, nie są rexami, nie sa pstrokatymi dumbouszkami a do tego trafiliśmy w kiepski okres jeśli chodzi o adopcje. Innymi słowy jest zerowe zainteresowanie tymi "małymi" miśkami : < |
k_aska1293 - Sob Maj 12, 2012 18:32
Maluch już u mnie:) Na razie siedzi trochę przestraszony w kącie klatki i czujnie nasłuchuje co się dzieje wokół niego. Był już na zwiedzaniu nowego domku, właśnie czekam aż zgłodnieje, żeby go trochę przekonać do siebie i dać mu smakołyk z ręki.
Niepokoi mnie tylko to w jaki sposób oddycha, ale wszystko okaże się w poniedziałek po wizycie u Pani Doktror:)
Jeszcze raz dziękuję Mai-ah za transport.
|
|
|