Mioty adoptowane - [Miot] Maluchy Janis w nowych domach !!!
babyduck - Śro Lip 27, 2011 20:37
agata-air napisał/a: | Matka miotu czyli Janis ma ok 8 miesięcy. Jest zdrowa, nigdy nie chorowała. Znam właścicieli jej sióstr- również nie miały problemów ze zdrowiem. | No to dla przyzwoitości dodam, że brat Janis (Bonus) to okaz zdrowia.
jolaada - Śro Lip 27, 2011 20:39
Wypełniłam! Szacunek dla Agaty-air! Zaimponowała mi ta wnikliwość w pytaniach. Widać wielkie serce dla swoich szczurasków! A Vege nie tylko na filmie skłonny do pieszczot.
ko93 - Śro Lip 27, 2011 21:22
Rodzice maluszków są tacy śliczni szkoda, że jeszcze nie mam towera boje się, że jak już go będę miała to zamiast mieć 10 ogonków będzie więcej to się chyba jakoś nazywa
agata-air - Śro Lip 27, 2011 21:26
To jest bardzo niebezpieczny syndrom GMR- też go doświadczyłam. Tower jest okolicznością sprzyjającą, do 5 szczurów miałam wolierę, potem kupiłam Towera. Przez kilka miesięcy miałam w nim 7 ogonów a potem poleciało i dziś mieszka w nim 14 szczurów.
Arystydea - Śro Lip 27, 2011 21:28
I znowu to samo....
Primo; Prośba o znalezienie nowych domków = burzliwa dyskusja. Każdy musi pouczać.
Wybaczcie że tak mówię... ale chcę dowiedzieć się coś o maluchach a nie czytać takie rzeczy.
To wątek "oddam" - jeśli wolno mi coś zasugerować - to za dużo tu offtopu.
Sekundo; "Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień.."
PS. Agato, PW wysłane! Czekamy na zwrotny.
Pruffka - Śro Lip 27, 2011 21:28
Ja pisałabym się na panienkę, wysłałam już maila
magnes - Śro Lip 27, 2011 21:37
Arystydea, takie pytania muszą się pojawić, to naturalne i prawidłowa reakcja.
Temat został wyczyszczony z nieistotnych merytorycznie komentarzy.
Arystydea - Śro Lip 27, 2011 22:09
magnes napisał/a: | Arystydea, takie pytania muszą się pojawić, to naturalne i prawidłowa reakcja.
Temat został wyczyszczony z nieistotnych merytorycznie komentarzy. |
Ok, rozumiem. Dzięki.
Pruffka - Śro Lip 27, 2011 22:59
Ankieta wypełniona i wysłana
ko93 - Czw Lip 28, 2011 10:14
agata-air napisał/a: | To jest bardzo niebezpieczny syndrom GMR- też go doświadczyłam. Tower jest okolicznością sprzyjającą, do 5 szczurów miałam wolierę, potem kupiłam Towera. Przez kilka miesięcy miałam w nim 7 ogonów a potem poleciało i dziś mieszka w nim 14 szczurów. |
z dziewczynką od Ciebie będę miała 9 ogonków, nie licząc słodkich tymczasowiczek myślę, że z powiększeniem stada do np. 12 czy 14 poczekam na Towera, żeby się nie gniotły chociaż i tak śpią na kupce
mcgan - Czw Lip 28, 2011 10:35
Mail wysłany Mam nadzieję, że jeszcze jakiś samczyk jest do zabrania
dotsa - Pią Lip 29, 2011 10:28
Co tam dzisiaj słychać u kluseczek i mamusi?
ko93 - Pią Lip 29, 2011 11:37
Właśnie jak się małe glizdy mają i czy mamusia dobrze się czuje i daje rade z gromadką
agata-air - Pią Lip 29, 2011 15:36
Nie miałam internetu przez dwa dni Jeśli komuś do tej pory nie odpisałam niech wyślę wiadomość jeszcze raz.
Zrobię glizdom jakieś nowe fotki, wieczorem wstawię. Wszystko jest w porządku- rosną, jedzą, jedzą, jedzą Janis coraz częściej wychodzi spokojnie z gniazda na jedzenie lub przytulanie. Nadal wydaje mi się, że małe to same brudnonoski
Pruffka - Pią Lip 29, 2011 15:45
wysłałam w takim razie raz jeszcze wypełnianą ankietę tak na wszelki wypadek i z niecierpliwością czekam (i podejrzewam, że nie tylko ja) na zdjęcia klusek
|
|
|