To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2011 - Narodziny miotu Q SunRat's - rezerwacje str. 10

pszczoła - Pią Lis 11, 2011 22:46

Jaki śliczny baranek! :serducho: :zakochany:
AngelsDream - Pią Lis 11, 2011 22:49

Owieczka z szyszunią. :serducho:
bajgraf - Pią Lis 11, 2011 23:36

Bardzo podobny do siostrzyczki Quentiny :D :serducho:
Pyl - Pon Lis 14, 2011 12:30

Babciu, Dziadku,
mnie nikt od nie wyzywa, myślę, że oni mnie po prostu lubią. Szczególnie wtedy, gdy się o coś pokłócą i trzeba ich uspokoić - bardzo lubię pomóc wtedy kolegom, a najbardziej lubię jak już oni się pogodzą i jest spokój w stadzie. Wtedy można pobiegać z maluchami - one tak potrzebują zabawy, szczególnie Gruszek, a ja też lubię trochę się poruszać. W ogóle dobrze mi się układa z Gruszkiem, to taka przyjazna i ciekawa świata dusza.
Tylko Pańcia czasem mówi do mnie "Baranku", ale to jest takie pieszczotliwe i kochane, że wybaczę jej to - mimo, że niektórzy mogli by pomyśleć, że to o moim umyśle a nie o pięknym pokręconym futrze.

quagmire - Pon Lis 14, 2011 12:33

A o mnie jak zwykle, Qba zapomniał :(
Pyl - Pon Lis 14, 2011 12:42

Off-Topic:
quag, a jaki jest wołacz od liczby mnogiej słowa "babcia"? :oops:

heniok - Pon Lis 14, 2011 12:43

quagmire, :glaszcze:
Ja go wymiziałem i od Ciebie w niedziele :wink:

Pyl, dałem Ci kolorowe szczury a Ty mi jakieś ponure, szare zdjęcia pokazujesz :lol:

Pyl - Pon Lis 14, 2011 12:47

heniok napisał/a:
Pyl, dałem Ci kolorowe szczury a Ty mi jakieś ponure, szare zdjęcia pokazujesz :lol:
Ej, heniok, coś naciągasz. Który jest kolorowy? Qbuś? Szary. Szmerek? Też szary. Gruszek... Szary inaczej :P
To tylko w kwitach masz jakieś bajki o czekoladkach, niebieskich i... czarnych :lol:

heniok - Pon Lis 14, 2011 12:49

Pyl, fakt kolorów to ja nie rozróżniam, ale coś srebrnego tam widziałem :roll:
Pyl - Pon Lis 14, 2011 13:03

heniok, widziałeś jak świstak zawijał sreberka??? Kurcze, wśród nadmiaru ogonów przegapiłam świstaka! I sreberka! ;(
emileczka - Sob Lis 19, 2011 17:25

16.11.2011 - Qinia miała operację niestety nie przeżła jej miała nowotwór śledzony który oplatał pozostałe narządy.
Anonymous - Sob Lis 19, 2011 19:58

Nowotwór śledziony jest bardzo rzadki u szczurów, czy będzie badanie hp?
Pyl - Nie Lis 20, 2011 00:32

Siostrzyczka :( A jeszcze tydzień temu ją widziałam i nie zdążyłam jej wygłaskać :(
emileczka - Nie Lis 20, 2011 09:52

Viss, nie będzie dowiedziałam się o wszystkim po fakcie, a niektórzy własciciele nie stosują się do zapisów w umowie.
Anonymous - Nie Lis 20, 2011 10:06

To fatalnie.
emileczka napisał/a:
a niektórzy własciciele nie stosują się do zapisów w umowie.
opierniczyłaś mam nadzieję? Bo z tego co widzę kobita ma jeszcze jedną samicę z tego miotu.