Mioty urodzone - rok 2010 - Miot J SunRat's - szczury za TM
asia030984 - Pią Gru 03, 2010 21:52
Jamalka z 30.11.2010 ważyła 208 g. tak +/-
Kuzyn - Nie Gru 05, 2010 22:03
No a ja opisałem u siebie w temacie
http://forum.szczury.biz/...p=514270#514270
emileczka - Śro Gru 08, 2010 19:52
Na XIII Ogólnopolskiej Wystawie Szczurów Rasowych:
Jazz Jamboree dostał nominację do championatu.
asia030984 - Czw Gru 09, 2010 20:37
gratulacje
Anonymous - Nie Sty 02, 2011 23:40
Jaś waży 470g
asia030984 - Pon Sty 03, 2011 17:33
Viss, jaki wielki
zuuzuushii - Wto Sty 04, 2011 01:52
Jack -385
Ju-on - 505 - parę razy ważyłam
Janosik - 415
Odkąd jest z nami Janosik nic już nie jest takie proste...
totalna załamka, niech ktoś zabierze tę cholerę ( ) bo przez niego chłopaki nie mogą się już porządnie wybiegać... Janosik pokonuje wszelkie zabezpieczenia dzielące kuchnię od reszty pokoi...
Ja już nie wiem jak mam ustawiać zabezpieczenia, ta bestia potrafi sobie nawet drzwi otworzyć, zrobił dziurę w płycie którą odgradzałyśmy przestrzeń...a potem ciągnie za sobą resztę chłopaków jak słychać, ze coś ucieka to wiadomo kto to.
poza tym to torpeda, biega jak szalony, wszędzie go pełno
Ju-on jest wielki, też lata ale nie ma takiego świdra w tyłku jak Janosik, bardziej da się go pogłaskać, wchodzi na ramię i wsadza pyszczek do ust
Jest najsilniejszy z trójki i wszystkich kładzie na łopatki...
Chłopaki się poddają temu...
ale
najspokojniejszy z nich - Jack to niezłe ziółko, taka cicha woda... niby daje się zdominować ale zawsze potem oddaje... dziś mi nawet przeleciał Ju-ona pomimo, że wczęśniej porządnie mu się od niego dostało
Jack zawsze oddaje
ogólnie są baaardzo zabawowe, świetnie się razem chowają choć nie mam pojęcia co z nich wyrośnie.. obawiam się, że z małych diablątek wyrośnie banda terrorystów
Gdzie jest mój Janosik, który tak mnie ujął tym, że ładował się na kolana, dawał miziać i nie odstępował nas na krok? no gdzie ? ? ? Podstępna bestia
heniok - Wto Sty 04, 2011 07:13
zuuzuushii napisał/a: | Gdzie jest mój Janosik, który tak mnie ujął tym, że ładował się na kolana, dawał miziać i nie odstępował nas na krok? no gdzie ? ? ? Podstępna bestia |
Nie podstępna bestia tylko to wpływ środowiska i właścicieli
quagmire - Wto Sty 04, 2011 10:44
Jazzik waży 460 gramów, wygląda rozbrajająco z tą swoją miną niewiniątka, z miną niewiniątka wchodzi na biurko i na szafkę i tylko zerka pytająco "No co? Zdejmiesz stąd takiego biednego szczurka? Chyba nie będziesz taka?"
zuuzuushii - Wto Sty 04, 2011 15:26
heniok napisał/a: | to wpływ środowiska i właścicieli | jakoś inne się temu nie poddały Sądzę, że ta bestia byłą ćwiczona
Pewnie było tak- /Rozmowa Henioka z Janosikiem/ - " Pamiętaj, jak przyjdą te wie po braciszków, to musisz się przymilać, dawać się miziać ciągle koło nich biegać i być słodki - zupełnie inaczej niż normalnie...
To może wtedy cie wezmą z braciszkami, w przeciwnym razie stracisz jajka"
asia030984 - Wto Sty 04, 2011 15:40
zuuzuushii napisał/a: | Pewnie było tak- /Rozmowa Henioka z Janosikiem/ - " Pamiętaj, jak przyjdą te wie po braciszków, to musisz się przymilać, dawać się miziać ciągle koło nich biegać i być słodki - zupełnie inaczej niż normalnie...
To może wtedy cie wezmą z braciszkami, w przeciwnym razie stracisz jajka"
_________________ |
quagmire - Pon Sty 31, 2011 16:35
Jazz Jamboree
heniok - Wto Lut 01, 2011 07:44
Jazzik ma cudne futerko, mam nadzieję że mu takie zostanie
zuuzuushii - Pią Kwi 01, 2011 19:44
Jack Sparrow będzie ulubieńcem dnia w zooplusie w niedzielę
Ja nie pamiętam nawet co ja tam w opisie dałam, tylko odmianę czy cały opis charakterku. Bo wrzucałam różnie parę szczurków, żeby tylko sprawdzić jak to wszystko działa.
asia030984 - Sob Kwi 02, 2011 12:05
zuuzuushii, no to gratuluję
Moja Jamalka to taki piesek, wszędzie chodzi za nogą i uwielbia na mnie wchodzić
przylepka kochana
|
|
|