Wystawy szczurów rodowodowych - XII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
Azi - Wto Wrz 07, 2010 06:58
Oli, doszedł, nawet juz rodowód wystawiłam, jesteście na czysto z Nakashą
Badoha - Wto Wrz 07, 2010 07:04
chciałam tylko zglościc, że nr 131 to nie Lucy tylko Lusi
hefi - Wto Wrz 07, 2010 07:32
Ile piękności się pojawi
Jak nam czas i Julka pozwolą to pewnie się zjawimy pooglądać.
Anonymous - Wto Wrz 07, 2010 09:27
Przypomnę jeszcze raz, że szczur źle opisany dostaje 0 pkt za źle opisaną cechę. Proszę wszystkich niepewnych koloru/znaczeń o dopytanie tu na forum lub na wystawie u sędziów przed oceną.
Nakota - Wto Wrz 07, 2010 09:29
gratis, ok, super Reszta w porządku.
Oli - Wto Wrz 07, 2010 13:27
Azi napisał/a: | Oli, doszedł, nawet juz rodowód wystawiłam, jesteście na czysto z Nakashą | dzięki, moja skrzynka coś znowu świruje, bo wiadomość ma nadal status jako niedostarczona, ale cóż, może się skrzynce do końca dnia odwidzi.
agacia - Wto Wrz 07, 2010 13:40
Na listach tez u mnie ok.
Azi - Wto Wrz 07, 2010 18:35
Ponieważ nie chcecie pomóc Azi rozkładać stołów... (jeden kochany pixel nie wymiękł ino), w sobotę zbiórka 8:45 pod wejściem głównym.
baradwys - Wto Wrz 07, 2010 18:47
Azi, bo strzelę fochem i zaśpię
przecież ja bym pomogła ale nie mam jak dojechać
Oli - Wto Wrz 07, 2010 19:00
Azi napisał/a: | Ponieważ nie chcecie pomóc Azi rozkładać stołów... | no co to ma być... też strzelę focha!
Łosoś - Wto Wrz 07, 2010 19:36
Azi napisał/a: | Ponieważ nie chcecie pomóc Azi rozkładać stołów... (jeden kochany pixel nie wymiękł ino), w sobotę zbiórka 8:45 pod wejściem głównym. |
Ja mogę pomóc! Prawdopodobnie będę jeszcze we Wrocławiu
Azi - Wto Wrz 07, 2010 20:26
Cytat: | Azi, bo strzelę fochem i zaśpię |
Oli napisał/a: | no co to ma być... też strzelę focha! | nie skomentuję... prosta sprawa - nie zdąży się oukładac w piątek, to trzeba to będzie zrobić w sobote - nie martwcie sie, praca Was nie ominie.
Łosoś, dziękuję
agacia - Wto Wrz 07, 2010 20:33
Azi, ja przynajmniej 3 razy pisałam, że chętnie przyjdę w piątek.
No i zaraz mnie trafi coś. Colin na 99% nie będzie wystawiony, ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie do piątku Póki co siedzi w odosobnieniu. Mój najpiekniejszy pod wystawowym względem
Oczywiście zapłaciłam za 3 szczury. Zobaczymy co będzie w piątek
Oli - Wto Wrz 07, 2010 20:56
Azi napisał/a: | nie skomentuję... prosta sprawa - nie zdąży się oukładac w piątek, to trzeba to będzie zrobić w sobote - nie martwcie sie, praca Was nie ominie. | mój komentarz dotyczył Twojej wypowiedzi, że nikt nie chce Ci pomóc i przypuszczam, że to samo miała na myśli Shy. Po prostu niektórzy fizycznie nie mogą Ci pomóc w piątek...
agacia - Wto Wrz 07, 2010 21:23
A inni co się oferowali przynajmniej 2 razy w tym temacie i raz w offtopicu zostali pominięci...
|
|
|