To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot S Rat`s Troop - wykruszamy się... :(

Anonymous - Pon Wrz 01, 2008 08:32

http://images49.fotosik.pl/6/355ade52bec13881m.jpg jeeeejjjjjj... jakie słodkie dziecięce zaspanie.. :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

[ Dodano: Wto Wrz 02, 2008 00:52 ]
nezu, czy ja dobrze pamiętam, że jutro będą zdjęcia? :mrgreen:

nezu - Śro Wrz 03, 2008 21:41

Fotki miały być, ale się nie udało jakoś...

Ładują mi się właśnie akumulatorki. Jutro będą zdjęcia, podejrzewam że dużo i może nawet indywidualnie. A dlaczego?

No, wyjaśnię i przeproszę od razu domki esek, bo od piątku wieczora do niedzieli 14 września będę niedostępna dla internetu i świata (no, dla świata to od poniedziałku).

W piątek jadę do Elbląga z Remusikiem i wracamy z nezowym. W weekend będą grzyby, ntliee po Remusika, a zaraz potem sprzątanie, pakowanie i przygotowywanie klat i szczurów na moją nieobecność (będę tylko w środku tygodnia, środę lub czwartek zajrzeć do nich, sprzątnąć, nakarmić, napoić i zabrać eski do Makowa, bo 6 z nich odbiera stamtąd Jastina.. ;) ).

Tak więc jak widać czas zawalony co do minuty i zero czasu na foty i wieści co u maluchów. :(

W ogóle boję się je trochę zostawiać na 4 dni w Malborku bez babcinej opieki, ale obiecałam nezowemu że choć kilka dni będzie dla nas bez ciągłego zamartwiania się o ogoniaste ( :oops: ) a od środy lub czwartku będę mogła je znowu mieć na oku wśród leśnej głuszy. No normalnie zarąbiście.. ;)

Tak więc wybaczcie mi, ale dla świata przestaję istnieć tak od 8 do 14 września i od tego czasu przepraszam, ale informacji o eseczkach nie będzie...
Mam nadzieję że mi wybaczycie..

P.S.
W razie gdyby ktoś zdecycował się na któregoś z wolnych eseczek (Smirnoffa lub Spartakusika), to jest ze mną tam, ograniczony ale jednak kontakt telefoniczny. Mój numer telefonu posiada między innymi layla, tak więc w razie czego proszę pisać SMSa, gdyby działo się coś NAPRAWDĘ niecierpiącego zwłoki i tak ważnego że aż wymagającego natychmiastowego kontaktu ze mną, lub gdyby ktoś zdecydował się na wolną eseńkę..

Azi - Czw Wrz 04, 2008 08:49

No oczywiście, że wybaczymy ;)
Anonymous - Czw Wrz 04, 2008 08:55

Spoko luz, dzięki za zdjęcia i wysiłek. Oby dotrwać jakoś do 14go. :mrgreen:
nezu - Czw Wrz 04, 2008 17:09

eSSSSSSSSSki w liczbie mnogiej...
Ilość fot nierówna, ale to zależało w głównej mierze od stopnia ruchliwości malców na sesji.

I trochę opisów genezy fot..
Pierwszy fragment sesji, ten bez kożuszka jest robiony w nocy, po nieprzyzwoitym wręcz obżarstwie gerberkiem od cioci Viss (eski cioci Viss dziękują). Maluchy był tak objedzone że wyglądały jakby zjadły gumy kulki, do tego całe pomarańczowe.
Po sesji legły trawić i ani im się śniło biegać aż do południa.
Druga sesja jest z dziś, z kożuszkiem pluszowej owcy.
A trzecia jest zbiorcza… ;)

Indywidualnie...
Sabat:

Sahib:

Sake:

Sasanka:

Saskia:

Sebald:

Sepia:

Shifu:

Siuks:

Skarbimir:

Sun: (Sun zrobił sobie coś w oczko, boli go i ma podpuchniętą powiekę ale już nad tym pracujemy i oczko zakraplamy…)

PANOWIE DO WZIĘCIA
Smirnoff – standard, satin fuzz, black, capped - WOLNY

Spartakus – dumbo, fuzz, cinnamon, variegated, spotted – WOLNY

WSPÓLNE

I na koniec…

No comment..

Od siebie dodam, proszę nie prosić mnie i nie molestować o zdjęcia przynajmniej przez najbliższe półtora tygodnia. ŻADNE zdjęcia.
Nie zrobię.
Mój aparat wywołuje u mnie obrzydzenie a na sam widok fotosika dostaję torsji..

Anonymous - Czw Wrz 04, 2008 17:37

O jesssuuu, ale ilość fot :serducho: :serducho: :serducho: Dzięki!!! :D

Na moim słodkim matołku doskonale widać skutki przeżarcia... ledwie żyje.. rozlało się dziecko na boki :hahaha: :rotfl: :rotfl:
A te uchi... te cudne giga uchi... :sirwwt:

A ta mała rozkoszna kruszynka szczególnie nas z M. rozpłynęła :serducho: :serducho:

Cudowne malce, kaźdy z nich jest najpiękniejszy :zakochany: :zakochany: :zakochany:
Sepia natomiast, taka uśmiechnięta zawadiacko i gotująca się do lotu jest hitem tej sesji.

persefona4 - Czw Wrz 04, 2008 17:50

O jakie boskości :serducho: http://www.fotosik.pl/sho...5c0ab6edf04f404 - boska fotka :serducho:
Przeglądaałm zdjatka pare razy i nie potrafię wybrać swojego faworyta miotu, wszystkie maluchy bez wyjatku sa bajecznie piękne :wink: :falover:

I ile fot!!! nezu zaszalała :P :mrgreen:

Oli - Czw Wrz 04, 2008 18:19

Umarłam dla uszu Sasanki! Podwójnie! :serducho:
Anonymous - Czw Wrz 04, 2008 18:20

Cytat:
Spartakus – dumbo, fuzz, cinnamon, variegated, spotted – WOLNY

Umieram za każdym razem jak na to patrze ;( ;( ;( Niech ktoś weźmie chłopaków, bo zaraz sobie drugą klatę kupie i będziecie mnie mieć na sumieniu... ;( ;( ;(

Azi - Czw Wrz 04, 2008 18:50

Olimpia napisał/a:
Umarłam dla uszu Sasanki! Podwójnie! :serducho:
a ja umarłam na uszy Shifu http://www.fotosik.pl/sho...e7b2a71256aed95 ...

choć sasaneczka ma je takie lekko elfie, co uwielbiam :D

Nakasha - Czw Wrz 04, 2008 19:32

Łaaaaa :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:

Sunuś prześliczny :serducho: :serducho: :mrgreen: :mrgreen: te USZY!! :mrgreen: :mrgreen: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :grouphug: :grouphug:

Niech ktoś zabierze Spartakusa, niech go ktoś zarezerwuje ;(

Matrix - Czw Wrz 04, 2008 19:34

Sasanka jest ewidentnie 9 cudem świata, a Siuks jej dorównuje :mrgreen: :serducho:
Ja chyba mam słabość do dumbo agutków :drap:
Fajne maluszki :)

Layla - Czw Wrz 04, 2008 20:19

Sebald :serducho:

Spartakus :serducho:

Leżę :roll: rozpłynęlam się

ntliee - Czw Wrz 04, 2008 20:26

Layla napisał/a:
Spartakus :serducho:

zawsze możesz rozpływać się widząc go codziennie :hyhy:

piękne cudeńka, szczególnie agutki. normalnie mam ochotę niepostrzeżenie ukraść Sasankę :serducho: (ale może zostanie kiedyś mamą i urodzi swojego klona rodzaju męskiego :D )

Andzia - Czw Wrz 04, 2008 20:41

A ja umieram za każdym razem jak patrzę na Sebalda i Siuksa :serducho: :serducho: :serducho: No i Sasanka :fallover: